JM does not take responsibility for the translation
Seglet
Till salu Se lediga bostäder

Lomma / Lomma strandstad

Seglet

Medelhavskänsla vid kanaltorget

Seglet

I Seglet finns 1 lägenhet kvar.

1-1203, 2 rok om 50 kvm

Är du intresserad vänligen kontakta fastighsmäklare Anna Eriksson på anna@hettinger.se eller på telefon 0732-399900. 

Är du intresserade av JM´s nya kvarter Ankaret, så kan du läsa mer om detta på jm.se.

Är du intresserad av JM´s kommande kvarter i Lomma Strandstad rekommenderar vi dig att bli VIP kund och att meddela gärna Anna ditt intresse så kommer du att bli inbjuden till förhandsträffar gällande nästa kvarter. 

Nu bygger vi ett nytt kvarter med attraktiva bostäder, både lägenheter och radhus, på ett fantastiskt läge vid den framtida piazzan och kanalen i Lomma Strandstads inre.

Kvarteret ligger i vackra omgivningar med medelhavskänsla året om. Här sammanstrålar kanalen med Kanaltorget, Lomma Strandstads framtida piazza och samlingspunkt, med vattentrappa, träbryggor och lummiga planteringar. Här kan du hitta ditt drömboende bara några steg från hamnen och stranden, med bekvämt avstånd till all service i Lommas nya centrum. 

Situationsplan över Seglet

Kolla restider

  Tidlös inredning

  När du flyttar in i ditt nya hem i Seglet är allt grovarbete är gjort. Våra inredare har satt samman en tidlös och vacker originalinredning. Så det är lite för dig som att surfa in i en bostad som redan har en tydlig identitet som du kan spinna vidare på.

   Läs mer om inredning

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder