JM does not take responsibility for the translation
Seglet
Till salu Se lediga bostäder

Lomma / Lomma strandstad

Seglet

Medelhavskänsla vid kanaltorget

Seglet

Nu bygger vi ett nytt kvarter med attraktiva bostäder, både lägenheter och radhus, på ett fantastiskt läge vid den framtida piazzan och kanalen i Lomma Strandstads inre.

Kvarteret ligger i vackra omgivningar med medelhavskänsla året om. Här sammanstrålar kanalen med Kanaltorget, Lomma Strandstads framtida piazza och samlingspunkt, med vattentrappa, träbryggor och lummiga planteringar. Här kan du hitta ditt drömboende bara några steg från hamnen och stranden, med bekvämt avstånd till all service i Lommas nya centrum. 

Situationsplan över Seglet

Bostäder i Seglet

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kolla restider

  Tidlös inredning

  När du flyttar in i ditt nya hem i Seglet är allt grovarbete är gjort. Våra inredare har satt samman en tidlös och vacker originalinredning. Så det är lite för dig som att surfa in i en bostad som redan har en tydlig identitet som du kan spinna vidare på.

   Läs mer om inredning

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder