JM does not take responsibility for the translation
Centralt Lund

Centralt Lund

Lund

   Kolla restider

    Fritid och kulturliv

    Att bo i centrala Lund innebär att du kan välja och vraka i det rika utbudet av kulturaktiviteter. Är du mer intresserad av att utveckla din fysik, har du alltid nära till sim- och idrottshallar, motionsspår eller gym.

    I staden finns också vackra naturupplevelser som Botaniska trädgården en prunkande oas med en enastående artrikedom

    Barnomsorg och skolor

    Lund är en utbildningsstad och det finns möjlighet att välja den skola eller förskola som passar bäst. Skolor och daghem är väl utspridda i kommunen, vilket innebär korta skolvägar för de flesta.

    Kommunikationer

    När man bor mitt i centrum är cykeln det bästa färdmedlet. Men även bussar och tåg finns på bekvämt avstånd. Du når även snabbt motorvägen till bland annat Helsingborg, Malmö och Köpenhamn.

    Det goda livet

    Centrum är navet i Lund. Här finns också Saluhallen där du finner olika delikatesser. I de omkringliggande kvarteren finns det bästa som Lund kan erbjuda i shopping, caféer och boutiquer. Mårtenstorget, Lunds eget salutorg erbjuder traditionell torghandel vardagar och lördagar.
    Lundabornas gröna oas, stadsparken, har nyligen rustats upp och erbjuder både vila och aktivitet i sköna omgivningar. Följ årstiderna i parkens välskötta rabatter och planteringar. 

    Jämför bostäder