JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Lund / Centralt Lund

Kung Oskar 1

Cityboende för alla

April 2017
Inom kort kommer vi att släppa en ny etapp i Kung Oskar och vill du ha förhandsinformation om nästa etapp, kontakta mäklare Anna Eriksson, 0732-39 99 00 eller anna@hettinger.se.

JM planerar för ett nytt stadskvarter på sockerbruksområdet. Kung Oskar 1 är första etappen av tre i det nya kvarteret. Sockerbruksområdet håller snabbt på att förvandlas till Lunds nya moderna cityboende.

På Sockerbruket skapar JM bostäder för dig som vill bo centralt i klassisk Lundamiljö, med alla fördelar i en ny bostad med modern standard. Ett stenkast från centralstationen, universitetet och centrum planerar vi ett nytt kvarter med välplanerade citybostäder.

Singel eller sambo, småbarnsfamilj eller mitt i livet - I Kung Oskar hittar du allt som behövs för ett bekvämt liv med tid över för njutning.

Situationsplan

Kolla restider

  Ny bostad med känsla

  Stilfullt och fräscht med en omisskännlig doft av nymålade väggar. Känslan i att flytta in i en helt nybyggd bostad är något alla borde få uppleva. I Kung Oskar 1 kan du också få den känslan. Vi har lagt grunden till ditt nya hem – bara att flytta in och bo in sig.

   Läs mer om inredning

  Sunda bostäder i stadsmiljö

  Bostäderna i Kung Oskar 1 utformas för att passa in i den dynamiska stadsmiljön med extra omsorg om att skapa en sund boendemiljö med bland annat extra ljudisolerande fönster. Även läget nära järnvägen ställer höga krav på ljudisolering och säkerhet. Ett arbete som vi utför i nära samarbete med berörda myndigheter.

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Jämför bostäder