JM does not take responsibility for the translation
Kung Oskar 1 & 2
Till salu Se lediga bostäder

Lund / Centralt Lund

Kung Oskar 1 & 2

Cityboende för alla

Kung Oskar 1 & 2

JM bygger ett nytt stadskvarter på sockerbruksområdet. Sockerbruksområdet håller snabbt på att förvandlas till Lunds nya moderna cityboende.

På Sockerbruket skapar JM bostäder för dig som vill bo centralt i klassisk Lundamiljö, med alla fördelar i en ny bostad med modern standard. Ett stenkast från centralstationen, universitetet och centrum planerar vi ett nytt kvarter med välplanerade citybostäder.

Singel eller sambo, småbarnsfamilj eller mitt i livet - I Kung Oskar hittar du allt som behövs för ett bekvämt liv med tid över för njutning.

Situationsplan Kung Oskar 1

Bostäder i Kung Oskar 1 & 2

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Kolla restider

  Ny bostad med känsla

  Stilfullt och fräscht med en omisskännlig doft av nymålade väggar. Känslan i att flytta in i en helt nybyggd bostad är något alla borde få uppleva. I Kung Oskar 1 kan du också få den känslan. Vi har lagt grunden till ditt nya hem – bara att flytta in och bo in sig.

   Läs mer om inredning

  Sunda bostäder i stadsmiljö

  Bostäderna i Kung Oskar 1 utformas för att passa in i den dynamiska stadsmiljön med extra omsorg om att skapa en sund boendemiljö med bland annat extra ljudisolerande fönster. Även läget nära järnvägen ställer höga krav på ljudisolering och säkerhet. Ett arbete som vi utför i nära samarbete med berörda myndigheter.

  Så här köper du en ny bostadsrätt

  Se de olika stegen – från att du har anmält intresse för en planerad bostad tills det är dags att flytta in.

  Så här går köpet till

  Kung Oskar 1 är ett lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.
  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.
  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”

  Läs mer om lågenergihus

  Jämför bostäder