JM does not take responsibility for the translation
/ 8

Skåne / Centralt Lund

Lunds Södra 3 Till salu : Se lediga bostäder

Nya bostäder i klassiska kvarter

 • Kommun: Lund
 • Område: Centralt Lund
 • Pris: 2 000 000 - 6 800 000 kr
 • Avgift: 2 790 - 6 030 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
  Inkluderat uppvärmning
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 35 - 115 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Revingegatan
  22357 Lund
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 - Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 54 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 90

Mer än hälften av lägenheterna har hittat sina köpare. Femmorna är slut, det finns endast ett fåtal fyror kvar. Det finns ännu ett varierat utbud av tvåor och treor. Missa inte ett tillfälle att få bo på ett av Lunds bästa lägen. Preliminär inflyttning fr o m december 2020.

JM erbjuder alltid dig som köpare ett trygghetspaket vilket bl a omfattar dubbelt boendekostnadsskydd och möjlighet med uppskov av tillträde. Läs mer om Trygghetspaketet.

Välkommen att besöka vår fina visningslägenhet på söndagar eller kontakta Martin och Sandra för en privat visning mitt i veckan.

På klassisk mark, strax söder om Lunds stadskärna, bygger vi ett nytt, trivsamt bostadskvarter med moderna lägenheter. Vare sig du vill byta till något bekvämare, eller är på gång att skaffa din första egna bostad, är Lunds Södra 3 ett utmärkt val.

Vid Revingegatan bygger vi totalt 90 välplanerade bostadsrätter i två vackert teglade hus om sex till sju våningar. Här bor du i gröna omgivningar på Lunds kanske bästa balkongläge. Lunds Södra 3 har allt som behövs för ett bekvämt och bekymmersfritt stadsliv. Här finns allt från effektiva tvårummare med uteplats till fantastiska takvåningar med stora takterrasser. Oavsett storlek har alla bostäder balkong, takterrass eller uteplats och en genomtänkt planlösning som rymmer ett välutrustat kök, egen tvätt- och torkutrustning, och bra förvaring.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Lunds Södra 3

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Så här fungerar visningen

Håll in vänster musknapp och dra muspekaren åt höger eller vänster för att snurra bilden.

Använd scrollen för att zooma in och ut i bilden

Till virtuell visning

Mellan husen döljer sig en lugn, grön kvartersgård som ligger ett par trappsteg upp från Revingegatan i norr och Hardebergaspåret i söder. Det är mot gården som de flesta bostäderna vänder sin balkong eller uteplats.
Med lägenhetsstorlekar som spänner över två till fem rum och kök, 35–115 kvadratmeter kan du välja mellan bostäder som passar de flesta behov och smaker. Naturligtvis har alla balkong eller uteplats med plats att njuta av solen och omgivningarna

Vacker tegelfasad

Husen får vacker tegelfasad med dekorativa utkragningar. Mot gatan är formspråket stadsmässigt återhållsamt med en symmetrisk fönstersättning och diskret markerade entréer. Gårdssidan får en ljusare, öppnare karaktär med utanpåliggande balkonger och partier av vita fasadskivor.

Ljusa inbjudande bostäder

Lunds Södra 3 erbjuder bostäder för dig som väljer att bo i stan men inte vill ge avkall på livskvalitet och möjligheten till en stimulerande tillvaro. Innanför fasaderna finner du ljusa, inbjudande bostäder, i huvudsak genomgående eller hörnlägenheter, med öppna väldisponerade planlösningar och omtanke om varje detalj. Här finns generösa sällskapsytor, avskilda sovavdelningar, välutrustade, moderna kök och egen tvätt- och torkutrustning i varje bostad.

MED TAKÅSAR SOM GRANNAR
Högst upp ligger husets kronjuveler i form av tre fantastiska takvåningar med härlig utsikt över omgivningarna. Här kan du känna friheten och lyxen att bo på lite högre nivå, med takåsar och trädkronor som närmaste grannar.

Omsorg om utsidan

Vi lägger lika stor omsorg om utsidan som insidan och ser till att utforma gården till en grön oas för de boende med planteringar, gräsytor, stenlagda gångar och sittmöbler under skuggande prydnadsträd. Lägenheterna får balkong, uteplats eller takterrass att njuta av solen och omgivningarna från. Bostäderna på de övre våningsplanen får fin utsikt både söderut och österut längs Hardebergaspåret.

Garage, förråd och bilpool

I Lunds Södra 3 ordnar vi så att det finns möjlighet till trygg förvaring av både favorithojen och bilen. Under huset finns förråd till alla lägenheter och garageplats att hyra för den som har bil. För dig som gärna vill klara dig utan egen bil finns bilpool etablerad i området. När du flyttar in bjuder vi på medlemskapet i 5 år. Du betalar bara när du använder bilen. Cykelparkering hittas både i markplan kring huset samt i garaget.

Teknik och miljö

TV, telefon och dator ansluts till Telia triple play via fiber med uttag i kök, vardagsrum och sovrum. Hiss finns till ditt våningsplan och till källarförråd och garage. Sopkassuner med sortering finns mot Revingegatan. Din postbox hittar du i trapphusentrén.

På golvet lägger vi en mattlackerad ekparkett som stilfullt samspelar med andra träslag och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar ger dig en ren fond och framhäver dina personliga inredningsdetaljer. Fönsterbänkar i natursten tillför ett vilsamt och gediget uttryck. Med smarta förvaringslösningar och förråd till varje lägenhet ser vi till att du kan hålla ordning i din nya bostad. Redan i hallen hittar du plats för skor och ytterplagg.

Ett kök att samlas i

I köket skapar vi välplanerade arbetsytor som låter dig arbeta fritt. Vi vill att köket i ditt ny hem ska vara en plats för gemenskap och glädje. Därför ser vi också till att skapa samband och öppna ytor mellan kök och vardagsrum så att alla kan vara med i matlagningen. Ditt kök inreder vi med vita släta skåpluckor, arbetsbänk i grå laminat och vitt kakel. Energisnåla vitvaror ingår i form av induktionshäll, rostfri kyl/frys och integrerad diskmaskin. Dämpade fullutdragslådor gör att du enkelt kommer åt allt du behöver. Inredningen kommer från Vedum och vitvarorna kommer från Siemens.

Badrum

Badrummet är helkaklat och lättstädat med en skön duschhörna – vardagslyx som värmer. Dina kläder och textilier tvättar du i din egen tvättmaskin och väljer sedan om du vill lägga dem i torktumlaren eller hänga dem på den smarta torkställningen. Mindre lägenheter har kombimaskin med både tvätt- och torkmöjlighet. Stora vita väggplattor och ett grått kvadratiskt klinkergolv ger ditt badrum en harmonisk grund. Duschen skärmas av bakom en stilren vägg i glas. Energisnål tvättutrustning från Siemens och vår egendesignade torkställning John ger ditt badrum samma funktionalitet som en tvättstuga.

Gott om förvaring

Klädkammare, garderober eller garderobsvägg med skjutdörrar ser till att du får plats med hela klädkollektionen och mer därtill. Utbyggbara förvaringssystem hjälper dig att hålla ordning och reda.

Bostäder med extra höjd

I våra takvåningar har vi höjt ribban på vår originalinredning lite extra och adderat godbitar som massiva innerdörrar, granitbänkskiva i köket, takdusch och infällda spotlights i badrummet. Fräscha detaljer som varmluftsugn med pyrolysrengöring och diskmaskin med zeolithtorkning höjer också nivån på utrustningen i din nya bostad. Väljer du lägenheten med takterrass får du inte bara en spektakulär uteplats på hög höjd. Du får också ett vardagsrum med extra takhöjd upp till 3,2 meter på köpet.

Sätt din egna personliga prägel

Vi har lagt grunden till ett nytt trivsamt hem – för dig återstår bara glädjen i att göra det till ditt eget. Det finns flera attraktiva, kostnadsfria alternativ att välja mellan men också ett prissatt tillvalssortiment (vid bokning i tidigt skede). Alla aktuella alternativ presenteras i katalogen Inredningsval.
Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val.

Läs mer om inredningsval

Välkommen in

Om området

Cykelavstånd till det goda livet

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Jämför bostäder