JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Lund / Centralt Lund

Sockertorget 2

cityläge i lund

Snart dags att flytta? Kartonger överallt och du vet inte var du ska börja? Vi ger dig tipsen som gör flyttkaoset enklare, lättare och roligare.

Med Sockertorget 2 fullbordas kvarteret vid Kung Oskars väg. Kring en ombonad kvartersgård uppför vi hus som varierar i höjd mellan fem och nio våningar.  Här kan man blicka ut över stadslivet från sin balkong. I lägenheterna på de övre våningarna bor man på paradläge med utblick mot Lunds takåsar.

Sockerbruksområdet håller snabbt på att förvandlas till Lunds nya, moderna cityboende. Att det är hit man förlagt det nya kommunhuset, Kristallen, är en fingervisning om hur stor betydelse som läggs på områdets positiva utveckling. Här skapas en modern stadsdel med plats för attraktiva bostäder, arbetsplatser och handel

Situationsplan

Kolla restider

  Ett bekvämt boende

  Bostäderna i Sockertorget 2 utformas för att passa den moderna stadsmänniskans behov. Här hittar du omsorgsfullt planerade lägenheter med smarta kvadrat, som är lika lätta att möblera som att hålla i ordning. Naturligtvis har alla balkong, uteplats eller terrass med plats att njuta av solen och utsikten.

   läs mer om byggnaderna

  Egen plats ute

  Från vardagsrummet tar du dig ut på den generösa balkongen eller uteplatsen om du föredrar markplan. Balkongerna är rymliga och inramade med räcken i metall, uteplatserna får beläggning i betongsten och skärmas även de av med räcken.

  gång- och cykelavstånd till nästan allt lund har att erbjuda

  Jämför bostäder