JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Linero

Kvarteret IQ Planerat

 • Kommun: Lund
 • Område: Linero
 • Pris: 900 000 - 2 995 000 kr
 • Avgift: Ej fastställt
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Norrängavägen
  22477 Lund
 • Status: Planerat
 • Bostäder: 75

Nu har du möjlighet att ta del av förhandsritningar för kvarteret IQ på Linero i Lund. JMs första Smarta Kvadrat projekt. Ta chansen att besöka oss på några av våra visningar, aktuella visningstider samt visningsplats ser du här till höger. Projektet är under planering och utformningen av lägenheterna är inte helt klart. Projektet kommer att lägenheter om 1-4 rok.

Säljstart är planerad till hösten 2019 men redan nu kan du bli VIP kund och möjlighet att boka en bostad innan de erbjuds till allmän försäljning.

Vill du få löpande information om projektet vänligen kontakta Anna Eriksson på Hettinger, anna@hettinger.se eller 0732-399900.

På Linero planerar vi 75 smarta bostäder för dig som vill ha lite större utrymme för livet. Som vill investera i ett nytt boende – men också i dig själv. Kanske vill du kunna resa mer, odla grönsaker i kolonistugan eller odla ditt sociala liv. Eller letar du efter en lägenhet medan du pluggar. 10 minuter från Lunds centrum ska vi bygga bostäder som inte bara är moderna och välplanerade utan också ger dig möjlighet att ha pengar över till annat än bara bo. Smarta kvadrat helt enkelt.

Vid Vikingavägen på Linero planerar vi ett bostadshus med både mindre och större lägenheter. Här finns ettor där varje kvadratmeter är noga planerad, tvåor till dig som behöver lite mer plats, fina treor och fyror till er som är fler och behöver mer. Alla lägenheter får balkong, uteplats eller fransk balkong. Det bästa med ditt nya smarta boende på Linero är att lägenheterna är flexibla och kan anpassas utefter dina behov. Du kan välja att ta bort en vägg och få större social yta alternativt lägga till en vägg om du nu behöver ett extra kontor, hobbyrum, bibliotek eller barnrum. Det som passar dig bäst helt enkelt. Vad de också har gemensamt är att de är smarta, yteffektiva och prisvärda, utan att för den skull tumma på kvaliteten. Smarta kvadrat på Linero är ett boende som ger dig lite större frihet till lite mindre boendekostnad.

Kontakta oss gärna om du är nyfiken så berättar vi mer. Hur fungerar det att köpa nybyggt? Får jag hjälp med lånet? Vad är det egentligen som ingår i mitt bostadsköp? Hur gör jag med min nuvarande bostad? Får man själv välja inredning? Inte konstigt att det
finns många frågor, men vi har svaren och hjälper dig med det du behöver.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Inredning vald med omsorg

I priset för din nya bostad ingår en noga utvald inredning. Inredningen i dina nya Smarta kvadrat är vald med omsorg om både material, utseende och funktion. När du flyttar in har vi lagt vacker ekparkett på golven och alla väggar är nymålade i vitt. En perfekt, neutral bas att utgå ifrån när du ska börja skapa ett hem som verkligen känns som ditt. Hur ska du möblera din nya favorithörna? Ska du satsa på klassisk design eller loppisfynd? Fixa ett odlingsbord på balkongen? Möjligheterna är många. En sak som du kan vara säker på är att du valt ett hem där du kan sova gott i en sund inomhusmiljö.

Vi använder enbart väl beprövade och hållbara material så att du och dina nära kan trivas och må bra.

Modernt och funktionellt kök

När du flyttar in står ett modernt kök och väntar på dig. Här finns bra arbetsytor
och energisnåla maskiner. Förutom vackra material och smarta förvaringssystem,
ingår också kyl- och fryskombination, diskmaskin, induktionshäll och ugn.
Installerat och klart. Det är bara för dig att leta upp ditt favoritrecept och bjuda
in vännerna på middag.

Tvättavdelning i lägenheten

Glöm att du måste boka och hålla koll på tvättider i tvättstuga i källaren. Här finns din egen fullt utrustade tvättavdelning för klädvård i bostaden. Kombimaskin med både tvätt- och torkmöjligheter gör det enkelt och bekvämt att sköta tvätten. Och med både väggskåp och kommod är förvaring inget problem. Lägenheterna bjuder också på bra förvaringsmöjligheter i garderober eller skjutdörrsgarderober samt i klädkammare.

Gröna kvarter

Vi bygger våra Smarta kvadrat på Linero mitt bland uppvuxna bostadskvarter och gröna parker. Huset kommer att ligga vid korsningen Norrängavägen och Vikingavägen. Mellan kvarteret och Dalbyvägen sträcker sig ett lummigt grönområde med lekplatser och promenadstråk. På andra sidan Dalbyvägen ligger Södra Råbylund och nyanlagda Råby sjöpark. Linero torg är områdets centrum med bland annat ICA-Supermarket, Apotek, nattöppet gym, restaurang och vårdcentral. Fortsätter du förbi det kommer du till den vidsträckta Tre högars park som bland annat rymmer Linero IP och Vikingahallen.

Cykelläge

När du bor i Smarta kvadrat på Linero har du bara cirka 10 minuters cykelväg in till Lunds centrala delar. Till Mårtenstorget tar det en kvart. Bussen in mot centrum stannar 100 meter från din port. På Dalbyvägen går regionbussar i båda riktningarna. Med bil är du snabbt ute på E22.

Svanenmärkta lågenergihus

JM har under många år endast byggt lågenergihus, det vill säga hus som med marginal underskrider myndigheternas krav på energiförbrukning. Från 2018 kommer alla våra nya projekt även att vara Svanenmärkta. Miljömärkningen Svanen innebär att organisationen Miljömärkning Sverige granskar och garanterar att JM uppfyller högt ställda miljökrav.

Läs mer om JM och hållbarhet

I närheten

Kolla restider

  Om området

  10 minuter från centrum

  Linero ligger på bekvämt avstånd till det mesta i Lund. Här bor du bland gröna bostadskvarter och parker, lika nära landsbygd och natur som service och aktiviteter.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder