JM does not take responsibility for the translation
Sjösidan etapp 1
Till salu Se lediga bostäder

Lund / Södra Råbylund

Sjösidan etapp 1

Lundaslätten från första parkett

Sjösidan etapp 1

Nu planerar vi nya bostäder på Lunds första och bästa sjöläge. I vacker parkmiljö, precis vid nya Råbysjön, ska vi bygga ett kvarter med 92 moderna, bekväma bostadsrätter. Här skapas ett boende för dig som älskar öppna vidder och ett aktivt liv med naturen inpå knuten. Det är också ett boende för dig som vill ha nära till jobb, skolor och service i Lunds centrum.

Sjösidan kommer att ligga på ett vackert läge med utsikt över stad och land. Bostäderna kommer att blicka ut över Råbysjöns vatten och från balkonger och uteplatser får du en vacker utsikt mot parken. Söderut är det fri sikt över slätten och högst upp i husen kan du skymta havet. I Sjösidan kan du hitta din egen lustgård i Lunds nya, naturnära stadsdel.

I första etappen säljstartar vi 46 bostäder.

Situationsplan

Bostäder i Sjösidan etapp 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Husen vid sjön

  Bara några steg från din nya bostad breder parkens grönska ut sig och leder dig ner till sjöns vattenspegel där du kan njuta av fågellivet och den friska luften. Råbysjöns strand med stenkajer, gröna fält och beteshagar blir din trädgård.

   Läs mer om byggnaderna

  Hem för en aktiv och hållbar stil

  I Sjösidan bygger vi bostäder för dig som vill ha ett bekymmersfritt boende som ger utrymme för ett aktivt liv med nära och kära. Vi på JM vet hur man skapar hus att trivas i och hur viktigt det är att kunna välja en hållbar livsstil.

   Läs mer om inredning

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Jämför bostäder