JM does not take responsibility for the translation
/ 3

Skåne / Bunkeflo

Bunkeflo Äng Planerat

Bostäder för ett harmoniskt liv

 • Kommun: Malmö
 • Område: Bunkeflo
 • Avgift: Ej fastställt
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Planerat
 • Bostäder: 150

I en unik naturmiljö precis vid foten av Lernackens kalkstensbranter planeras Bunkeflo Äng, ett modernt bostadsområde med fokus på ett harmoniskt liv nära hav och natur. Här skapas en fristad för dig som söker ett nytt boende, på behörigt avstånd från stadens stress men samtidigt bekvämt nära dess utbud och möjligheter.

På Bunkeflo Äng planerar JM att bygga det första av fyra kvarter med bostadshus som öppnar famnen mot solen och den grönskande naturmarken i söder. Husen sträcker sig upp till åtta våningar och kommer att erbjuda en omväxlande och spännande utblick från alla våningsplan. Från de översta våningarna bjuds man på en enastående utsikt mot Öresund och strandängarna i söder.

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

En kort klättring uppför de branta kalkstenssluttningarna tar dig upp till Lernackens gräsklädda platå där himlen och vindarna härskar. Härifrån har du en storslagen utsikt över Öresund och strandängarna i söder. Norrut lockar Sibbarp med sina badbryggor och på andra sidan sundet väntar världen.

Plats att leva

Bunkeflo Äng erbjuder stimulerande omgivningar med unika möjligheter till uteliv och rekreation för både kropp och själ. Från din bostad vid foten av Lernackens kalkvita brant kan du följa årstidernas växlingar och njuta av utsikten över frodiga ängsmarker med en unik flora och fauna. Kvarteren kommer att öppna sina trygga, ombonade gårdar mot solen och den unika naturmarken i söder. Ett ständigt skiftande panorama breder ut sig utanför ditt vardagsrumsfönster. Här finns gott om plats för spring i benen och lek i det fria.

För ett aktivt liv

Lernackens branter, Sibbarps fält och strandängarna i Bunkeflostrand och Klagshamn är utmärkta arenor för dig som gillar att röra på dig. Sportfiskaren får sitt lystmäte av öring i Foteviken eller torsk vid brofästet. Seglaren har nära hem till hamnen i Limhamn. Gillar du att få fart på brädan är kitesurfningen vid Klagshamnsudden en höjdare.

Kolla restider

  Om området

  Bunkeflostrand

  Bunkeflostrand är en trivsam och attraktiv del av Malmö som framför allt präglas av lugna villagator och ett naturskönt läge mellan Öresund och Söderslätt.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder