JM does not take responsibility for the translation
Högmasten - Höghuset
Slutsålt

Malmö / Dockan

Högmasten - Höghuset

Arkitektur att se upp till

I den attraktiva stadsdelen Dockan har JM rest Högmasten, ett hus ritat av arkitekt Gert Wingårdh. Elegant, vid kajkanten, tornar sig Högmasten långt över och förbi grannhusens takåsar och blir en rejäl uppstickare i Dockans silhuett. Välkommen till Högmasten. Välkommen hem. 

Exklusiva penthouselägenheter

Det går förstås inte att tala om Högmasten utan att nämna de två penthouselägenheterna. Med väl tilltagna planlösningar som breder ut sig på två etage delar de två lägenheterna på lika många våningsplan.  Här bjuds du på vardagslyx i alla dess former, däribland generös balkong och luftiga ytor. På det övre planet väntar en stor takterrass som, utöver trätrall och pergola, bjuder på en hisnande panoramavy över havshorisont och stadssilhuett.

Välplanerade lägenheter med stora balkonger

Fönstren är strategiskt placerade för de bästa tänkbara utblickarna oavsett vart du befinner dig i bostaden. Balkongerna är asymmetriskt utspridda längs den vita huskroppen vilket tillför ännu ett element av subtil men effektiv design. Två av de större lägenheterna om 4 rum och kök får dessutom en dubbel uppsättning balkonger. Nämnda lägenheter begåvas också med lyxiga element i form av ett dressing room samt bad i anslutning till master bedroom.

Noga utvalt

Genom att välja hållbara naturmaterial och satsa på goda förvaringsmöjligheter skapar vi hem som håller stilen. I Högmasten har vi satt samman ett JM original med modern och urban känsla. Alla rum får fräscht vitmålade väggar, sober ekparkett och fönsterbänkar i natursten. Badrum och våtutrymmen är helkaklade med klinkergolv. Den enhetliga basen ger en perfekt utgångspunkt när du ska inreda och sätta din personliga prägel på ditt nya hem.

Bostad med inbyggd trygghet

Att köpa en ny bostad är den största affären du gör. Därför är det kanske inte så konstigt att du tänker dig för både en och två gånger när omvärlden beter sig oroligt. Det har vi tänkt lite extra på när vi har utvecklat vårt – eller rättare sagt ditt – trygghetspaket.

Trygghetspaketet innehåller bland annat ett skydd mot dubbla boendekostnader och möjlighet att skjuta på tillträdesdag.

 Läs mer om Trygghetspaketet

Bilpool - Klimatsmart för både plånbok och miljön

JMs vision med bostäderna på Högmasten är att erbjuda dig ett bekvämt och bekymmersfritt boende i en spännande och attraktiv del av Malmö. En stor fördel med att ha hela stadens utbud inom gång- och cykelavstånd är att du sällan behöver bil för att ta dig fram. För att du helt ska slippa alla de kostnader och krav som kommer med att äga en bil, har vi tagit initiativ till en bilpool som disponeras av de boende på Högmasten.

 Läs mer om Bilpool

Jämför bostäder