JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Skåne / Dockan

Havsprinsen Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Malmö
 • Område: Dockan
 • Pris: 1 800 000 - 12 500 000 kr
 • Avgift: 3 500 - 7 000 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 51 - 134 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Dockgatan
   Malmö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Bostäder: 87

I Havsprinsen bor du på absolut bästa bryggläge i fantastisk marin miljö. Med havets brus och vågornas kluckande utanför dörren och med staden runt hörnet får du det bästa av två världar.

I Havsprinsen skapar vi nya bostäder för dig som söker ett boende där du får det bästa med Dockan på en och samma gång. Här kan du njuta av lugnet och närheten till hamnen, havet och horisonten, samtidigt som du bor centralt med stadens hela utbud inom bekvämt räckhåll. Här erbjuder vi 87 öppna, ljusa bostäder på unikt läge vid Kajpromenaden och marinan. Här finns attraktiva bostäder från 2–5 rum och kök för livsnjutare i alla åldrar.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Havsprinsen


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

På bästa bryggläge på Dockans västra kaj
Havprisen får en tydlig egen karaktär
Öppna ljus lägenheter från effektiva tvåor till attraktiva femrummare
Bra umgängesytor i öppet samband med kök
Gården - ett extra rum till alla boende
Bästa kajläge
Situationsplan Havsprinsen
Översiktsplan Dockan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kvarteret Havsprinsen får en tydligt egen karaktär som ändå inordnar sig i områdets helhet. Mot Dockgatan och de intilliggande kvarteren får fasaderna ett skärmtegel i en varm röd kulör. Entréerna markeras med partier av avvikande material. Vi har i fasadutformningen eftersträvat lugn och ordning. Förhoppningen är att det här skall vara en arkitektur som kommer att stå sig fint över tiden.

Ett lättare intryck

Mot gården öppnar Havsprinsen upp sig och får ett ljusare, lättare uttryck. Fasader klädda med ett ljust skärmtegel formar ett öppet gårdsrum som gifter sig med vattenspeglingarna i marinan. På våning fem dras fasaden in ett stycke och lägenheterna omges på alla sidor av stora takterrasser. Här kläs fasaden med en mjukt grå stående träpanel och lägenheterna får vackra takterrasser med fantastiska utblickar mot marinan och vattnet. Högst upp i den norra byggnaden, längst ut mot marinan, blir det en sjätte våning med en enda unik penthouselägenhet som kronan på verket.

Boende för livsnjutare

Havsprinsen erbjuder öppna, ljusa lägenheter från effektiva tvåor till attraktiva femrummare med fantastisk utsikt. Bostäderna får generösa umgängesytor, bra planlösningar och härliga uteplatser, balkonger eller takterrasser för att kunna njuta av den friska havsluften och utsikten. I Havsprinsen skapar vi nybyggda bostäder för livsnjutare i alla åldrar.

Grönt rum

Den gröna gården blir som ett extra rum till alla boende. En lummig oas att njuta i eller fika tillsammans med vänner i. Framför kvarteret fortsätter kajpromenaden med sina trädäck. Under husen finns också lägenhetsförråd och praktisk parkering i garage.

Gästlägenhet

I Havsprinsen behöver du inte fundera på om du behöver ett extra rum i din nya lägenhet. Nä du flyttar in i din nya lägenhet disponerar du även föreningens gemensamma gästlägenhet. Perfekt när släktingar eller goda vänner kommer på besök.

Stilren originalinredning

Till din nya bostad har våra inredare komponerat en grundinredning. Med vitmålade väggar och mattlackad ekparkett skapas en varm och enhetlig bas i ditt nya hem. Köket är stilrent och ombonat med hög kvalitet på både maskiner och inredning. Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och vitvaror i rostfritt är självklarheter.

Badrum för enklare vardagsliv

I det helkaklade badrummet får vita kakelväggar och grå golvklinker sätta stilen. För ett enklare vardagsliv utrustas badrummen med tvättmaskin och torktumlare. I mindre lägenheter väljer vi en praktisk kombimaskin. I badrummet, liksom i övriga rum i lägenheten, ser vi till att det finns gott om förvaringsutrymmen.

Sätt din egen prägel

JMs inredning är välkomponerad grund att utgå ifrån när du inreder ditt nya hem. För att du ska kunna addera din egen personliga stil finns det många alternativ att tillgå i vår omfattande inredningskatalog. Läs mer om Original

Om området

Dockan - En stad i staden

Dockan är en stad i staden, en ny levande stadsdel där det är skönt att bo, leva och arbeta. Du kan alltid äta en bit mat på någon av restaurangerna eller ta en latte på ett av caféerna, titta på båtarna i marinan eller bara strosa omkring på gator och torg och koppla av. Helt enkelt en plats för själen.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder