JM does not take responsibility for the translation
Havsprinsen
Till salu Se lediga bostäder

Malmö / Dockan

Havsprinsen

Bryggliv för livsnjutare

Havsprinsen

I Havsprinsen bor du på absolut bästa bryggläge i fantastisk marin miljö. Med havets brus och vågornas kluckande utanför dörren och med staden runt hörnet får du det bästa av två världar.

I Havsprinsen skapar vi nya bostäder för dig som söker ett boende där du får det bästa med Dockan på en och samma gång. Här kan du njuta av lugnet och närheten till hamnen, havet och horisonten, samtidigt som du bor centralt med stadens hela utbud inom bekvämt räckhåll. Här erbjuder vi 87 öppna, ljusa bostäder på unikt läge vid Kajpromenaden och marinan. Här finns attraktiva bostäder från 2–5 rum och kök för livsnjutare i alla åldrar.

Situationsplan Havsprinsen

Bostäder i Havsprinsen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Bostäder att njuta av

  Bostäderna i Havsprinsen blir utformade för att uppfylla den moderna människans krav och behov. Lägenheterna kommer att präglas av öppna planlösningar med generösa sällskapsytor i samklang med välplanerade och välutrustade kök.

   Läs mer om inredning

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Bästa kajläget i stan

  Dockan är boendevalet för livsnjutaren. Här har du livets goda som bästa granne. Njut av bästa kajläget i stan, horisonten, vågornas kluckande mot marinans träbryggor. Njut av klassisk fisksoppa på Årstidernas egna brygga. Njut av Malmös vackraste löprunda från Dockan, längs Scaniaparken och ner till fina Ribersborgsstranden. Njut av Havsprinsen, vårt sista kvarter vid bryggkanten på Dockan.

   Läs mer om närområdet

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder