JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Dockan

Havsprinsen Till salu : Se lediga bostäder

Bryggliv för livsnjutare

 • Kommun: Malmö
 • Område: Dockan
 • Pris: 1 800 000 - 12 500 000 kr
 • Avgift: 3 500 - 7 000 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 51 - 134 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Dockgatan
   Malmö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Bostäder: 87

Det bästa av två världar, i ett kvarter. Med stadsliv alldeles runt hörnet och vatten strax utanför porten, är våra nya bostäder i kvarteret Havsprinsen en perfekt möjlighet för dig som söker det lilla extra.

Drick ditt morgonkaffe med havet som utsikt, vaggas till sömn av vågornas brus. Havsprinsen är ett unikt tillfälle för dig som söker det lilla extra. Nu bygger vi 87 moderna bostäder med klassisk inredning och ett läge som gör det enkelt att trivas. Strosa längs kajpromenaden, koppla av på solbryggorna eller promenera in mot stad och puls på bara några minuter. 

Våra nybyggda bostäder kommer att ha utsikt över vatten, marinan och den gemensamma, lummiga innergården. En härlig vy om du blickar ut från fönstret eller från en av de generösa balkongerna. Som kronan på verket har den norra byggnaden en unik penthouselägenhet, blir den din? 

Livet i Havsprinsen kretsar kring livskvalitet, oavsett om det är en torsdagskväll med glass på balkongen, en lördagslunch på en av områdets restauranger eller söndagsjogg längs kajpromenaden. Det är helt enkelt en plats att trivas på. 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Havsprinsen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Havsprinsen är ett kvarter mitt på Dockans västra kaj. Med tydlig karaktär och ett modernt formspråk passar det in i den övriga bebyggelsen i området. Mot Dockgatan och intilliggande kvarter får fasaderna ett skärmtegel i en varm röd kulör. Entréerna markeras med ett material som bryter av mot den övriga fasaden. Kvarterets utformning och arkitektur är vacker i dag, i morgon och i framtiden. 

Fasad mot kajpromenad och innergård

Byggnaderna som omger en grön innergård öppnar sig som en välkomnande famn mot marinan och havet. Fasaderna kläs med ett ljust skärmtegel som går hand i hand med den marina miljön. De generösa terrasserna är utmärkande för byggnaderna. Här tas den marina miljön tillvara på bästa sätt och skapar sköna uterum att vistas i under ledning av den bästa utsikten. På våning fem dras fasaden in och fasaden kläs med en grå stående träpanel. Den norra byggnaden har en sjätte våning. Under husen finns lägenhetsförråd och praktisk parkering i garage. 

Välplanerade bostäder med utsikt

I Havsprinsen skapar vi nybyggda bostäder för livsnjutare i alla åldrar. Från yteffektiva tvåor till generösa femrummare. Planlösningen är noga genomtänkt för att du ska få det bästa möjliga. Givetvis har vi satsat på generösa umgängesytor, stora ljusinsläpp med fantastisk utsikt och härliga balkonger eller takterrasser. Här kan du njuta av den friska havsdoften ackompanjerad av en vacker solnedgång vid horisonten. 

Njut! 

Unika penthouselägenheter

Våning fem har penthouselägenheter med takterrasser som erbjuder fantastiska vyer över marinan. Högst upp, i den norra byggnaden, finns en sjätte våning med en enastående penthouselägenhet med balkonger i två väderstreck. 

En ombonad grön innergård

Den gemensamma innergården är bra mycket mer än en generös yta mellan huskroppar, den är en plats för umgänge, inspiration och återhämtning. Den gröna lummiga gården är ett extra rum för de boende i kvarteret. En fin mötesplats att lära känna dina nya grannar på. Gården angränsar till kajpromenaden med rymliga soldäck. 

Gästlägenhet och bilpool

I Havsprinsen behöver du inte fundera på om du behöver ett extra rum i din nya lägenhet. När du flyttar in i din nya lägenhet disponerar du även föreningens gemensamma gästlägenhet. Perfekt när släktingar eller goda vänner kommer på besök. Genom en bilpool får du enkel tillgång till bil när du vill.

Stilren och nordisk inredning

Vi vill skapa hem att leva och må bra i. Bostäder att slappna av i, umgås och utvecklas i. Våra inredare har komponerat en klassisk grundinredning med fokus på funktionalitet och tidlöshet. Med vitmålade väggar och mattlackerad ekparkett skapas en varm och enhetlig bas i ditt nya hem. 

Köket - din mötesplats

Köket, hemmets hjärta, är en plats där vi möts. En plats där stora beslut tas, där vi skrattar runt köksbordet och inspireras bland kokböcker och kastruller. Våra kök har en väl planerad utformning med gott om förvaring och kökslådor med fullt utdrag och självstängare med dämpning. För visst är det så att det är bra mycket roligare att laga mat i ett kök där varenda detalj är genomtänkt för att underlätta köksarbetet.

Det stilrena och välkomponerade köket håller hög kvalitet på både maskiner och inredning. Induktionshäll, inbyggd varmluftsugn och vitvaror i rostfritt är självklarheter. Vi har valt släta vita luckor, blanka kakelplattor och en grå laminatbänkskiva. 

Badrum - flera rum i ett

Andas ut och slappna av. Ditt nya badrum är ett rum för njutning. En plats för en snabb morgondusch, eller en lyxig oas med doftljus och avslappnande musik. Det helkaklade badrummet får vita blanka kakelväggar och golvklinker i en varm grå ton. För ett enklare vardagsliv utrustas badrummen med tvättmaskin och torktumlare samt en praktisk arbetsbänk med väggförvaring ovanför. Ytorna är lätta att hålla rent – så du får tid för annat. 

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Dockan - En stad i staden

  Dockan är en stad i staden, en ny levande stadsdel där det är skönt att bo, leva och arbeta. Du kan alltid äta en bit mat på någon av restaurangerna eller ta en latte på ett av caféerna, titta på båtarna i marinan eller bara strosa omkring på gator och torg och koppla av. Helt enkelt en plats för själen.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder