JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Malmö / Dockan

Varvet etapp 3

Havsnära stadsliv på Dockan

Varvet etapp 3 har planerad säljstart till VIP i september.  Bli VIP-kund och få förtur till bostäderna.

I Varvet skapar vi bostäder för dig som njuter lika mycket av stadens sus som havets brus. Här kan du hitta hem till ett modernt cityboende bara ett stenkast från kajkanten, mitt i Malmös hetaste nya stadsdel.

Varvet byggs på ett fantastiskt läge i entrén till Dockan, granne med U-båtshallen, Stapelbäddsparken och Gängtappen. Klassiska namn hämtade från områdets förflutna. Precis runt hörnet ligger Dockans marina och Dockplatsen med sina träbryggor och högklassiga restauranger som lockar med uteserveringar under sommarmånaderna. I anslutning till kvarteret planeras en mysig park med lekplats och grönytor, perfekt för korta utflykter i det gröna.

I den tredje etappen av Varvet bygger 43 bostäder.

I närheten

Kolla restider

  Urbana bostäder med tidlös kvalitet

  Den exteriöra arkitekturen i Varvet hämtar inspiration i områdets historia. På insidan adderar vi till detta med moderna, nutida material, hållbart och miljömedvetet utvalda. Bostäderna är välplanerade och yteffektiva för att svara till nutidsmänniskans behov. Inredning och utrustning andas kvalitet och omsorg om detaljerna.

   Läs mer om inredning

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder