JM does not take responsibility for the translation
Varvet
Till salu Se lediga bostäder

Malmö / Dockan

Varvet

Havsnära stadsliv på Dockan

Varvet

I Varvet skapar vi bostäder för dig som njuter lika mycket av stadens sus som havets brus. Här kan du hitta hem till ett modernt cityboende bara ett stenkast från kajkanten, mitt i Malmös hetaste nya stadsdel.

Varvet byggs på ett fantastiskt läge i entrén till Dockan, granne med U-båtshallen, Stapelbäddsparken och Gängtappen. Klassiska namn hämtade från områdets förflutna. Precis runt hörnet ligger Dockans marina och Dockplatsen med sina träbryggor och högklassiga restauranger som lockar med uteserveringar under sommarmånaderna. I anslutning till kvarteret planeras en mysig park med lekplats och grönytor, perfekt för korta utflykter i det gröna.

Översiktsplan

Bostäder i Varvet

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Urbana bostäder med tidlös kvalitet

  Den exteriöra arkitekturen i Varvet hämtar inspiration i områdets historia. På insidan adderar vi till detta med moderna, nutida material, hållbart och miljömedvetet utvalda. Bostäderna är välplanerade och yteffektiva för att svara till nutidsmänniskans behov. Inredning och utrustning andas kvalitet och omsorg om detaljerna.

   Läs mer om inredning

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder