JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Malmö / Hyllie

Hyllie Allé

Vi bygger hemkänsla

Snart dags att flytta? Kartonger överallt och du vet inte var du ska börja? Vi ger dig tipsen som gör flyttkaoset enklare, lättare och roligare.

Hyllie Gränd 1 är vårt nästa projekt i Hyllie.

Välkommen att läsa mer på Hyllie Gränd 1

 

På Hyllies framtida paradgata och pulsåder har JM byggstartat ett robust tegelhus som omsluter en grönskande innergård. Här bor du på ett strategiskt bra läge i området, centralt men ändå inte mitt i smeten. 

Hyllie är en stadsdel där du verkligen kan leva och inte bara bo. Här får du bekväm tillgång till i stort sett allt du kan tänka dig. Shopping och service är i toppklass med ett av Europas modernaste köpcentrum som juvelen i kronan. Bussen stannar nästan utanför dörren och till city tar det tre minuter med tåg. Mot söder breder landskapet ut sig med fina gång- och cykelvägar som tar dig ut i naturen. Västerut via Öresundsbron väntar resten av världen.

Situationsplan

Kolla restider

  Hemkänsla

  På paradgatan i det nya Hyllie bygger vi 53 moderna, välplanerade lägenheter med inbyggd hemkänsla. Här finns allt från den kvadratsmarta 2:an med balkong, via den trivsamma 3:an med uteplats till den rymliga 4:an för den växande familjen. Vare sig du är singel, sambo eller på väg att bilda familj så hittar du ditt nya hem på Hyllie Allé.

   Läs mer om byggnaderna

  Balkongkänsla

  Vi lägger extra fokus på bostädernas gröna rum. Balkonger och uteplatser görs stora nog för odling av både umgänge och växter. Gården kommer att bli en naturlig mötesplats och även här kommer det att finnas plats för din egen kryddodling.

  Miljökänsla

  För alla oss som vurmar för det gröna är det också skönt att veta att JM alltid bygger klimatsmarta lågenergihus. Bra för både plånbok och miljö. Dessutom kommer du att bo i Öresundsregionens klimatsmartaste stadsdel med ambitionen att vara en global förebild för hållbar stadsutveckling. Visionen för Hyllie är att skapa en attraktiv stadskärna med mycket grönska som lockar både boende och företag. Det pulserande stadslivet blandas med stora…

  Hyllies egna bogranskare

  Hylliegranskarna fortsätter att inspektera de nybyggda bostäderna i stadsdelen. På Hyllie boulevard har JM haft inflyttning i sina lägenheter och vi lät Anders Ödahl och Johanna Larsson ta en titt.

   Läs artikeln på Hyllie.com

  Jämför bostäder