JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Malmö / Hyllie

Hyllie Gränd 1

Alltid nära hem till Hyllie

Välkommen till Bostadsmässa vid porten till Malmö - och resten av världen.

Lördagen den 21 oktober slår Bostadsmässan i Hyllie upp dörrarna till Malmö arena. Då får du bekanta sig med dagens befintliga utbud av bostäder men även ta del av alla spännande projekt som växer fram och planeras i Hyllie – porten till Malmö och världen. 

Se filmen om Hyllie - Din tid och plats i världen på Youtube

På lugnt läge i populära Hyllie bygger vi ett trivsamt kvarter med moderna bostäder för dig som söker närheten till det vardagliga men vill ha storstaden på bekvämt avstånd.

Det nya Hyllie har etablerat sig som ett attraktivt boendeval i Malmö. Här finns tillgång till allt som behövs i vardagen. Shopping och service, bra tåg- och bussförbindelser, ett nytt badhus, utegym, sportcenter och en ny, modern skola. Hyllie Gränd kommer att ligga mitt i det nya, men på ett lite lugnare läge omgiven av mysiga kvartersgränder och pilträd, granne med en lekpark.

Situationsplan

I närheten

Kolla restider

  MED INSPIRATION FRÅN SKANDINAVISK DESIGN

  Lägenheterna i Hyllie Gränd 1 har hämtad inspiration från den skandinaviska designstilen. Materialval och färgtoner har inspirerats från naturen. Alla lägenheter har en ombonad och väl genomtänkt grundinredning som vi kallar JM Original.

   Läs mer om inredning

  Hyllies egna bogranskare

  Hylliegranskarna fortsätter att inspektera de nybyggda bostäderna i stadsdelen. På Hyllie boulevard har JM haft inflyttning i sina lägenheter och vi lät Anders Ödahl och Johanna Larsson ta en titt.

   Läs artikeln på Hyllie.com

  Jämför bostäder