JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Hyllie

Hyllie Gränd 1 Till salu : Se lediga bostäder

Alltid nära hem till Hyllie

 • Kommun: Malmö
 • Område: Hyllie
 • Pris: 995 000 - 4 050 000 kr
 • Avgift: 2 100 - 5 000 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 27 - 109 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Bures gata
   Malmö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående (Preliminärt)
 • Energiklass: B 48 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 139

Gemensam visning i Hyllie 
En stor del av aktörerna i hyllie visar upp sina bostäder.

Välkommen den 17 juni kl 17-19.

På lugnt läge i populära Hyllie bygger vi ett trivsamt kvarter med moderna bostäder för dig som söker närheten till det vardagliga men vill ha storstaden på bekvämt avstånd.

Det nya Hyllie har etablerat sig som ett attraktivt boendeval i Malmö. Här finns tillgång till allt som behövs i vardagen. Shopping och service, bra tåg- och bussförbindelser, ett nytt badhus, utegym, sportcenter och en ny, modern skola. Hyllie Gränd ligger mitt i det nya Hyllie, men på ett lite lugnare läge omgiven av mysiga kvartersgränder och pilträd, granne med en lekpark.

Se film om JMs trygghetspaket.

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Så här går visningen till

Håll in vänster musknapp och dra muspekaren åt höger eller vänster för att snurra bilden.

Använd scrollen för att zooma in och ut i bilden

Se visning (wec360)

Hyllie Gränd 1 består av 139 bostäder som vänder sina balkonger och uteplatser mot solen i söder. Här hittar du yteffektiva ettor, kvadratsmarta tvåor och välplanerade tre- och fyrarummare. De allra flesta får balkong eller uteplats. Längst upp i huset blir det mysiga vindsvåningar med snedtak, takfönster och fullstora balkonger. 

Levande tak och fasader

Fasaderna får vackert slaget tegel blandat med partier av träpanel. Vissa partier får mönstertegling som gör fasaden levande med sitt grafiska uttryck. Delar av taken täcks med sedum som en blinkning mot naturen som breder ut sig i söder och som kommer att ge en vacker karaktär som varierar med årstiden.

Plats att koppla av

I Hyllie Gränd 1 skapar vi en plats att koppla av – oavsett om du är i din bostad eller på den gemensamma kvartersgården. Lägenheterna vänder helst sina sociala ytor mot gården. Balkonger och uteplatser placeras mot gården eller mot den mysiga kvartersgränden.

Gård med rum

Vi delar in gården i mindre rum, vart och ett med sin egen funktion och karaktär. Här blir plats för mysigt umgänge, vilsam lässtund eller vänskapsmatch på pingisbordet.  Marktäckande perenner, buskar, träd och en lummig pergola samsas om utrymmet och här ges plats för det lilla sällskapet såväl som för det stora.

Läs mer om gården

Cykel- och lekplats

Under huset placerar vi lägenhetsförråd och garage. Cykeln parkerar du smidigt på gården och är barnen sugna på en lekstund – finns en alldeles ny, spännande lekpark precis utanför dörren.

Du ska kunna använda gården som ditt extra gröna rum. Här anordnar vi plats för picknicken med vännerna, en skuggande pergola, ett kul pingisbord i betong och en charmig liten lekstaty för de små. Allt inramat av vackra planteringar med träd, buskar och blommande växter.

Vid din privata uteplats eller utanför ditt fönster fungerar växterna som insynsskydd och barriär. Markmaterialen skapar tydliga ramverk. De frodiga planteringarnas marktäckande perenner, buskar och träd bryts av mot gångar med plattor av betong, partier av stenmjöl och lugna, öppna gräsmattor. Variationen ger en gård som är fin när du blickar ut på den från din balkong.

När solen inte skiner är belysning extra viktigt för trivselfaktorn. En bra funktionsbelysning med dekorativa inslag lyser upp gården under årets mörkare perioder.

Inredningsstilen vi valt till Hyllie Gränds lägenheter andas skandinavisk design. Grunden är ljusa, hållbara material som lånat en accent av naturen utanför. När du flyttar in är väggarna vita och ekparketten är nylagd, de rostfria vitvarorna är installerade, köket står och väntar på dig för att användas och din balkong eller uteplats viskar efter utemöbler, odlingskrukor och nya myshörnor.

Inbjudande kök

Köket, hemmets stora kroppspulsåder, är komplett och funktionellt inrett. I Hyllie Gränd 1 ligger köket oftast i öppet samband med vardagsrummet och inbjuder till umgänge samtidigt som det finns plats för avskildhet och återhämtning. Kyl och fryskombination, diskmaskin, micro, induktionshäll samt varmluftsugn är praktiska nödvändigheter som finns installerat och klart.

Rum för renhet och hälsa

I badrummet skapar vi rum för renhet och hälsa. Kakel och klinker från golv till tak gör det enkelt att hålla fräscht. Stilfull inredning och praktiska detaljer hjälper dig i vardagen. Duschen skärmas av med skärmväggar i klarglas. Din tvättmaskin och torktumlare står under en praktisk arbetsbänk där du smidigt sorterar och viker tvätt. I mindre lägenheter står en yteffektiv kombimaskin.

Vardagsrum i öppet samband med köket.

Vardagsrum

Vy från köket mot vardagsrum

Ljust kök med gott om arbetsytor och maskinell utrustning

Sovrum med mysigt snedtak och takfönster

Sovrum

Här ett barnrum men kan lika gärna vara ett gäst-/eller arbetsrum

Planlösning

Om området

Hyllie - Ett nytt centrum med frihetskänsla

Hyllie är inte bara musikfestivaler, världsmästerskap och spektakulära shoppingcenter. Allt fler hittar också sitt nya hem här. Här finns plats för dig som vill bo klimatsmart och ha nära till kommunikationer, service och grönområden. För dig som vill leva nära både stad och land, där Malmö möter Söderslätt, en kvart från kontinenten.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Jämför bostäder