Slutsålt

Malmö / Limhamn

Galjonen

Granne med havet

För dig som vill bo på oslagbart läge i en attraktiv marin miljö bygger vi Galjonen med 74 modernt utformade bostadsrätter. På Limhamnskajen bor du på bästa läge vid kajkanten i Limhamns nya, havsnära bostadsområde.

På Limhamnskajen skapar vi vackra och moderna bostäder på ett fantastiskt läge där du kan njuta av det bästa av Limhamn, Malmö och Öresund. Limhamn kallas ofta för en stad i staden. Och om Malmö har Västra Hamnen och Dockan så har nu Limhamn sitt Limhamnskajen. Här är allt lite lugnare, lite grönare och lite trivsammare än i den stora staden, men med samma modernt stilfulla arkitektur och kontinentala atmosfär. Kort sagt, på Limhamnskajen kan du hitta ditt eget drömboende vid havet.

Situationsplan

Kolla restider

  Vackra moderna bostäder på ett fantastiskt läge

  Funktionellt och modernt boende

  JMs bostäder utformas för att fylla de krav som ställs på ett funktionellt och modernt boende, genomtänkta planlösningar och hållbara material.

  Läs mer om bostäderna

  Närområdet

  En stad i staden - så beskrivs ofta Limhamn av de som bor här och älskar sin stadsdel. Och visst känns det gamla fiskeläget med sitt livfulla centrum mer som en egen liten småstad.

  Mer om området

  Bostäder med inbyggd trygghet

  Att köpa en ny bostad är den största affären du gör. Därför är det kanske inte så konstigt att du tänker dig för både en och två gånger när omvärlden beter sig oroligt. Det har vi tänkt lite extra på när vi har utvecklat vårt – eller rättare sagt ditt – trygghetspaket.

  Trygghetspaketet innehåller bland annat ett skydd mot dubbla boendekostnader och möjlighet att skjuta på tillträdesdag.

  Läs mer om trygghetspaketet