JM does not take responsibility for the translation
Södra Ribersborg
Planerat

Malmö / Limhamn

Södra Ribersborg

Drömmar vid stranden

Södra Ribersborg

Säljstart uppskjuten
Vi arbetar för fullt med bostäderna som vi ska bygga på Södra Ribersborg
men på grund av omständigheter vi inte kan råda över behöver vi tyvärr skjuta
på säljstarten som var tänkt i mars. Vi återkommer med information om nytt
datum för säljstart under våren.

Läs mer och registrera dig som VIP-kund

Gröna fält, vita stränder och blå himmel. I Södra Ribersborg erbjuder vi ett drömboende nära hav, hamn och strand. Vid porten till Malmös eget Copacabana planerar vi nya bostäder med utsikt över Ribersborgsstrandens gröna fält, Limhamn och Öresund.

Södra Ribersborg kommer att bestå av två bostadshus om sex till åtta våningar som rymmer totalt cirka 70 lägenheter. Läget är bland det bästa staden kan erbjuda med "Ribbans" fantastiska strand och mjuka gröna fält nedanför. Limhamnsfältet bjuder in till träning och aktivitet, centrum finns inom bekvämt räckhåll och som granne har du Bellevues villakvarter. Stadsbussen stannar strax utanför på Limhamnsvägen och cykelvägen längs Ribersborgsstranden är förmodligen Malmös vackraste.

Situationsplan

Kolla restider

  Här kan du hitta din drömbostad

  Bostäderna kommer att bli ljusa och välplanerade med härliga fönsterpartier, generösa balkonger eller trivsamma uteplatser att njuta av det fantastiska läget från. Vi planerar lägenheter i varierande storlekar som passar för olika faser i livet. Här kan du hitta din drömbostad vare sig du är singel, sambo eller mitt i familjelivet. Husen byggs ovanpå en livsmedelsbutik vars tak kommer att utgöra bostadskvarterets gård. Detta innebär att redan…

   Läs mer om inredning

  Aktivt liv vid stranden

  Södra Ribersborg erbjuder det optimala boendet för dig som har en aktiv livsstil. Sommar som vinter händer alltid något på ”Ribban”. Här kan du simma, fiska, bada bastu, dansa salsa, promenera, se på tävlingar i hästsport, cricket och rugby eller bara lägga dig på en filt och njuta av sol och havsluft.

   Läs mer om närområdet

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder