JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Skåne / Rådmansvången

Operetten VIP-försäljning

Cityliv vid parken

 • Kommun: Malmö
 • Område: Rådmansvången
 • Pris: 1 400 000 - 9 500 000 kr
 • Avgift: 2 600 - 6 050 kr
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 32 - 120 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Pildammsvägen
   Malmö
 • Status: VIP-försäljning
 • Tillträde: Kvartal 1, 2022 (Preliminärt)
 • Bostäder: 36

VIP-FÖRSÄLjNING

Mellan 3-17 juni kan du som är VIP-kund göra köpanmälan på de bostäder du är intresserad av i Operetten via mina Sidor.

Är du inte VIP-kund, registrera dig här.

Det finns fina lägen i centrala Malmö. Och så finns det Operetten, på bästa tänkbara cityläge. Nu finns chansen till ett nytt, spännande boende på en adress som passar lika bra för singlar och sambos som för familjen som vill bo mitt i stan. Mysiga hotellfrukosten, morgonjoggen runt Pildammarna, gallerirundan med mamma, shoppingturen eller bara balkongstunden för dig själv. Allt fångar du på bara någon minut. Här bor du verkligen på första parkett till nya möjligheter, nya smaker och nya upplevelser.

I kvarteret Priorn, med utblick över den vackra Pildammsparken och de klassiska kvarteren kring Rådmansvången och Triangelns station, bygger vi ett modernt bostadshus med 36 lägenheter. Det blir ljusa, välplanerade bostäder med generösa balkonger och alla bekvämligheter. Dessutom ingår en gemensam takterrass på 133 kvm högst upp i huset. Hit har du alltid en stående inbjudan. Läget är unikt för ett nybyggnadsprojekt. Mitt i stan med Triangelns shoppingcenter runt knuten, all tänkbar service inom nära gångavstånd och parken över vägen. Cityliv vid parken helt enkelt.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer. När kan jag välja bostad? Hur fungerar det att köpa nybyggt? Får jag hjälp med lånet? Hur gör jag med min nuvarande bostad? Får man själv välja inredning? Inte konstigt att det finns många frågor, men vi har svaren och hjälper dig med det du behöver. På våra visningar kan du dessutom fånga känslan av hur en nybyggd bostad från JM är.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kvarteret

Kvarteret kommer att bestå av två sammanlänkade bostadshus om 5 till 8 våningar. Den norra delen utvecklas av JMs dotterbolag Seniorgården som bygger bostäder för de som fyllt 55 år. Operetten ligger i den södra delen och kommer att bestå av 36 lägenheter i varierande storlekar. Operetten ingår i planen för kvarteret Priorn vid Rådmansvången. Närmast Konsthallstorget bygger Vasakronan ett kvarter som kommer att inrymma verksamheter och kontor. I kvarteret ska också byggas en kommunal förskola med cirka 100 platser.

Mellan Rådmansvången och Pildammspakren

Operetten kommer att ligga i direkt anslutning till den befintliga bebyggelsen av tidstypiska bostadshus i 40-tals tappning som omger Rådmansvången. Intill kvarteret ligger den lilla funkisparken Källängen som länkar ihop kvarteret med området kring Triangelns station. Väster om kvarteret sträcker sig Pildammsvägen och husen blickar ut över Malmö IP och det lummiga parkstråk som utgör Pildammsparkens förlängning mot Magistratsparken och Malmö Opera.

Ett område som sjuder av liv

Centrala Malmö är rikt på både nöjen, kultur och service. I Operetten bor du på första parkett till denna sprudlande föreställning. Triangelns station och shoppingcenter finns runt hörnet och flera parker omger kvarteret. Från Operetten tar man sig bekvämt med buss eller tåg till destinationer i hela regionen. Rådmansvången med St Johannesplan och vidare längs Friisgatan, sjuder av liv på mysiga uteserveringar och trendiga caféer. Sommartid förvandlas hela stråket till en myllrande gågata som lockar till många fikastunder i goda vänners lag.

Ett extra rum på taket

När du flyttar in i din nya bostad i Operetten får du även tillgång till den gemensamma takterrassen på hela 133 kvm. Här får du som boende i brf Operetten ett extra rum med fantastiska utblickar. Ta en liten extra lugn morgonstund, bara för dig själv, innan du fångar dagen. Njut av utsikten och hitta just din favoritplats på taket, sju våningar upp.

Plats även för odlingssugna

Att bo i stan innebär inte att du måste avstå för att odla dina favoriter. Här på takterrassen har vi gjort plats för urban odling. Chili, tomater, mynta och paprika trivs lika bra här, närmare solen, som på marken. Planteringslådor finns för alla odlingssugna.

Plats även för umgänge

När du bestämmer dig för att bjuda in vänner och släkt är en gemensam middag på taket en bra idé. Här finns plats för olika sittgrupper och tack vare ett praktiskt pentry mitt på takterrassen blir det lätt med serveringen.

Ett formspråk som står sig

Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och att din nya bostad ska hålla stilen i många år framöver. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. På golvet ligger en mattlackerad ekparkett som är behaglig att gå på och får en vacker patina med åren. Vitmålade väggar utgör en ren fond för dina personliga inredningsdetaljer. Fönsterbänkar i natursten tillför ett gediget uttryck. Med smarta förvaringslösningar och förråd till varje lägenhet ser vi till att du kan hålla ordning i din nya bostad.

Ett kök att samlas i

I köket skapar vi välplanerade arbetsytor som låter dig arbeta fritt. Vi vill att köket i ditt ny hem ska vara en plats för gemenskap och glädje. Därför ser vi också till att skapa samband och öppna ytor mellan kök och vardagsrum så att alla kan vara med i matlagningen. Ditt kök inreder vi med vita släta skåpluckor, arbetsbänk i grå laminat och vitt kakel. Energisnåla vitvaror ingår i form av induktionshäll, rostfri kyl/frys och integrerad diskmaskin. Dämpade fullutdragslådor gör att du enkelt kommer åt allt du behöver.

Rent hus

Badrummet är helkaklat och lättstädat med en skön duschhörna. Eller badkar som tillval. Dina kläder och textilier tvättar du i din egen tvättmaskin och väljer sedan om du vill lägga dem i torktumlaren eller hänga dem på den smarta torkställningen. Mindre lägenheter har kombimaskin med både tvätt- och torkmöjlighet. Stora vita väggplattor och ett grått kvadratiskt klinkergolv ger ditt badrum en harmonisk grund. Duschen skärmas av bakom en stilren dörr i glas. Energisnål tvättutrustning och vår egendesignade torkställning John ger ditt badrum samma funktionalitet som en tvättstuga.

Balkong eller uteplats

De allra flesta lägenheterna i Operetten har antingen balkong eller uteplats med plats att  njuta av frisk luft och de gröna omgivningarna. Kanske odla lite kryddväxter till köket? Från de översta våningarna får du fina utblickar över omgivningarna.

Sätt din personliga prägel

Vi har lagt grunden till ett nytt trivsamt hem – för dig återstår bara glädjen i att göra det till ditt eget. I JM Original finns dels flera attraktiva, kostnadsfria alternativ att välja mellan men också ett prissatt tillvalssortiment (vid bokning i tidigt skede). Alla aktuella alternativ presenteras i katalogen Inredningsval. Som bollplank har du en av våra inredare, som kan lotsa dig till de delar i sortimentet som är lämpliga för just dina önskemål och ge dig tips om hur du kan tänka kring dina val.

Kolla restider

  Om området

  Aktivt liv i centrum

  Att bo mitt i stan innebär också att det aldrig är långt till nöjen, aktiviteter och allt annat som gör stadslivet så härligt att leva.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder