JM does not take responsibility for the translation
Rörsjöallén
Slutsålt

Malmö / Rörsjöstaden

Rörsjöallén

Själfulla hem i klassiskt kvarter

Rörsjöallén

För dig som vill bo med modern standard i gamla gedigna Malmökvarter är Rörsjöallén ett idealiskt val. Här kan du njuta av själen och atmosfären i kvarter från början av det förra seklet och samtidigt få ett bekvämt, välplanerat boende med alla fördelar hos en nybyggd bostad.

Med Rörsjöallén har JM fått en unik möjlighet att bygga nya bostäder mitt i ett klassiskt Malmökvarter. Mellan ett vackert
bostadshus från början på 1900-talet och en tidstypisk byggnad från industrieran under samma tid, bygger vi ett nytt hus med en arkitektur som passar väl in i omgivningarna. Rörsjöstadens
urbana sekelskifte sätter stilen på kvarteren och atmosfären.

Situationsplan

Kolla restider

  Vindslägenhet, 4:a att växa i eller 3:a med balkong

  Bland Rörsjöstadens hundraåriga arbetarbostäder sticker Rörsjöalléns nybyggda bostäder ut med sina nutida bekvämligheter. Det är välplanerade lägenheter, från kvadratsmarta 1:or till familjevänliga 4:or, med lättskötta material och modern utrustning.

   Läs mer om bostäderna

  Rörsjöallén ligger på ett centralt läge i en spännande del av staden, med ena foten i klassiska Rörsjöstaden och den andra i unga, hippa Värnhem och framtidsstaden Sorgenfri.

   Läs mer om närområdet

  Klimatsmart med bilpool

  I Rörsjöallén har du möjlighet till ett modernt och hållbart stadsliv. Cykelavstånd till det mesta och bilpool i kvarteret gör att du klarar dig utan bil.

  Jämför bostäder