JM does not take responsibility for the translation
Nils
Till salu Se lediga bostäder

Malmö / Slussen

Nils

Modern elegant känsla

Nils

VÅRT TRYGGHETSPAKET
Du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem, därför erbjuder vi dig vårt trygghetspaket. Det kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd, om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

Se film om vårt trygghetspaket

Strategiskt placerat vid Drottninggatans entré blir Nils ett av Malmös riktmärken. Med lägenheter i storlekar från den kvadratsmarta ettan till den eleganta fyrarummaren bjuder Nils på något för alla som söker ett drömboende i centrum.

I Nils bor du med puls utanför dörren och med byggnadens urbana arkitektur som tydlig identitetsmarkör. Nils klär i ett stiligt, urbant yttre, men på insidan rymmer byggnaderna moderna, eleganta och välplanerade lägenheter som erbjuder ett bekvämt och bekymmersfritt boende. Bakom den stiliga fasaden döljer sig en mysig innergård med ett småskaligt gårdshus och lägenheternas balkonger och uteplatser.

Situationsplan

Bostäder i Nils

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Ett hus som sticker ut

  Här bor du centralt och väldesignat med pulsen på ena sidan dörren och alla tänkbara bekvämligheter på andra. Nils är ett boende som vågar sticka ut – både bokstavligt och bildligt talat.

   Läs mer om byggnaden

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder