JM does not take responsibility for the translation
Nils
Till salu Se lediga bostäder

Malmö / Slussen

Nils

Modern elegant känsla

Nils

VÅRT TRYGGHETSPAKET
Du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem, därför erbjuder vi dig vårt trygghetspaket. Det kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd, om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

Se film om vårt trygghetspaket

Strategiskt placerat vid Drottninggatans entré blir Nils ett av Malmös riktmärken. Med lägenheter i storlekar från den kvadratsmarta ettan till den eleganta fyrarummaren bjuder Nils på något för alla som söker ett drömboende i centrum.

När vi utformar våra bostadshus och områden lägger vi stor vikt vid att skapa en lika trivsam och harmonisk miljö ute som inne. Bakom Nils urbana fasad döljer sig en lugn, grön stadsinnergård med attribut som påminner om de kringbyggda gårdarna i närliggande Rörsjöstaden. Det är mot gården som bostäderna vänder sina balkonger mot solen i söder och väster.

Husets volym skapar en bastant barriär mot staden utanför och håller trafikbrus och folkliv på avstånd. Gården är privat med låsta grindar som håller obehöriga ute och ger en trygg lekmiljö för de små. Gröna häckar och gräsytor omger uteplatser och trädgårdstäppor i entréplan. Mitt på gården finns sandlek för de minsta. Även entréer och trapphus utformas för att skapa en välkomnande känsla med generösa höjder och vacker belysning. Här kan du hitta lugnet mitt i staden.

Situationsplan

Bostäder i Nils

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Ett hus som sticker ut

  Här bor du centralt och väldesignat med pulsen på ena sidan dörren och alla tänkbara bekvämligheter på andra. Nils är ett boende som vågar sticka ut – både bokstavligt och bildligt talat.

   Läs mer om byggnaden

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder