JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Slussen

Nils Till salu : Se lediga bostäder

Modern elegant känsla

 • Kommun: Malmö
 • Område: Slussen
 • Pris: 1 150 000 - 4 800 000 kr
 • Avgift: 2 485 - 6 130 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 35 - 138 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress:
   Malmö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 4, 2019 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 53 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 127

Citysmarta bostäder i Nils

I Nils bor du nära det mesta av det bästa med Malmö. Nio av tio lägenheter har  redan hittat sina lyckliga ägare som börjar flytta in våren 2019.

Vill du också vara en del av de nya historier och vardagsberättelser som kommer att skrivas i Nils finns det fortfarande ett brett utbud av lägenheter i varierande storlekar. Du hittar dem i prislistan nedan.

Trygga bostadsdrömmar
För att ditt bostadsköp ska kännas tryggt och säkert ingår alltid JMs Trygghetspaket som bland annat ger dig ersättning för dubbel boendekostnad om något hakar upp sig med försäljningen av din nuvarande bostad. Läs mer om Trygghetspaketet här.

Strategiskt placerat vid Drottninggatans entré blir Nils ett av Malmös riktmärken. Med lägenheter i storlekar från den kvadratsmarta ettan till den eleganta fyrarummaren bjuder Nils på något för alla som söker ett drömboende i centrum.

När vi utformar våra bostadshus och områden lägger vi stor vikt vid att skapa en lika trivsam och harmonisk miljö ute som inne. Bakom Nils urbana fasad döljer sig en lugn, grön stadsinnergård med attribut som påminner om de kringbyggda gårdarna i närliggande Rörsjöstaden. Det är mot gården som bostäderna vänder sina balkonger mot solen i söder och väster.

Husets volym skapar en bastant barriär mot staden utanför och håller trafikbrus och folkliv på avstånd. Gården är privat med låsta grindar som håller obehöriga ute och ger en trygg lekmiljö för de små. Gröna häckar och gräsytor omger uteplatser och trädgårdstäppor i entréplan. Mitt på gården finns sandlek för de minsta. Även entréer och trapphus utformas för att skapa en välkomnande känsla med generösa höjder och vacker belysning. Här kan du hitta lugnet mitt i staden.

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Nils

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

När Nils står färdigt kommer kvarteret på sin högsta del vara tio våningar högt och rymma totalt 127 lägenheter. Med allt ifrån kvadratsmarta ettor till familjevänliga fyror, finns det lägenheter som passar de flesta. Om du behöver extra utrymme för långväga gäster, finns ett gästrum att tillgå.  Garaget under jord når du enkelt från respektive trapphus.

Huvudbyggnaden

Den stora huvudbyggnaden möter gatan med en stram, tydlig och nästan futuristisk fasad klädd i svart tegel och plåt. Entréplanet utmärker sig med väl tilltagna glaspartier och en storslagen entré som ger huset en exklusiv estetik och entrén en inbjudande lobbykänsla. Med attraktiva kommersiella lokaler på bra skyltläge mot stadsmiljön förstärks husets urbana karaktär ytterligare. Under husen blir det ett underjordiskt garage med parkeringsplatser att hyra. Balkonger och uteplatser ligger mot den skyddade gården.

Överbyggnaden

I den nästföljande etappen ingår den del av Nils som sticker ut mest. Som ett kaxigt pekfinger mot omvärlden sticker detta parti ut från hustaket i riktning mot nordost. Den tre våningar höga volymen rymmer lägenheter med unika utblickar över staden. Lägenheterna i överbyggnaden kommer att få ett exklusivt läge med visuell kontakt med gården och en vacker panoramautsikt över staden. Ambitionerna för Nils är höga. Det ska bli Malmös nya designklassiker. Kanske mer, men definitivt inte mindre. Balkonger och uteplatser ligger mot den skyddade gården.

Gårdshuset

Inne på gården bjuder Nils på en diametralt annorlunda upplevelse. Här ligger ett klassisk gårdshus med småskalig karaktär. Gårdshuset ingår också i den första etappen och är en fristående byggnad, fyra våningar hög, med fyra lägenheter på varje plan. I bottenvåningen ligger bostäder med egen trädgårdstäppa och upphöjda altaner. På de övre våningarna finns ljusa, trivsamma hörnlägenheter med mysiga balkonger.  

Rum för gästfrihet

När du flyttar in i din nya bostad behöver du inte reservera ett extrarum för gäster. Istället bokar du föreningens gemensamma gästrum. Du kan enkelt och bekvämt bjuda hem långväga gäster.

Lågenergihus

Nils byggs enligt JMs standard för lågenergihus. Det innebär att husen har energieffektivt klimatskal och genomtänkta installationslösningar. Till exempel så återvinns värmen i frånluften och det sker individuell mätning av varmvatten. Detta sänker energianvändningen - bra för både din plånbok och miljön.

Bra luft i lägenheterna är en självklarhet. Därför renas den luft som går in i lägenheten med luftrenande filter.

Bostäderna vänder sig företrädesvis in mot den lugna gården med uteplatser och balkonger i bästa söderläge. De lägenheter som har rum mot gatan får en spännande utsikt, särskilt nattetid, mot bangården och hamnområdets glittrande skyline.  

En grön oas mitt i stan

När vi utformar våra bostadshus och områden lägger vi stor vikt vid att skapa en lika trivsam och harmonisk miljö ute som inne. Bakom Nils stiliga urbana fasad döljer sig en lugn, grön stadsinnergård med attribut som påminner om de kringbyggda gårdarna i närliggande Rörsjöstaden.

Det är mot gården som bostäderna vänder sina balkonger mot solen i söder och väster. Husets volym skapar en bastant barriär mot staden utanför och håller trafikbrus och folkliv på avstånd.

Gården är privat med låsta grindar som håller obehöriga ute och ger en trygg lekmiljö för de små. Gröna häckar och gräsytor omger uteplatser och trädgårdstäppor i entréplan.

Mitt på gården finns sandlek för de minsta. Även entréer och trapphus utformas för att skapa en välkomnande känsla med generösa höjder och vacker belysning. Här kan du hitta lugnet mitt i staden.

Balkonger och uteplatser

Balkonger och uteplatser vänder sig mot den lugna, gröna gården. Generösa balkonger och uteplatser som bjuder in till såväl avkoppling som umgänge.

Cykel i stan

På gården finns gott om cykelparkering under lummiga pergolor. Inne på den privata gården finns också en servicestation för din cykel med vatten och luft. Som boende i Nils kan du ta den gröna vägen till förskolan, skolan eller livsmedelsbutiken. En praktisk, muskeldriven lådcykel finns att tillgå i föreningen.

Naturmaterial, god formgivning och smarta funktioner för varje enskilt rum är själva kärnan i vår inredning. En mattlackad ekparkett löper som en tråd genom lägenhetens välplanerade ytor. Väggarna i alla rum är vitmålade och kontrasterar vackert mot Nils mörka exteriör. 

Den fasta inredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Och ingår alltid i priset för din bostad. Vår ambition är att du som Nilsbo ska få en tillvaro som är så funktionell, bekväm och trivsam som det bara är möjligt. 

Inbjudande köksrum

I ditt stadssmarta hem blir köket en trygg oas att landa i. Basen går i vitt och ljusa nyanser av grått. Med vita luckor och stänkskydd i ljust kakel kombinerat med en grå bänkskiva och vitvaror med fronter i rostfritt utförande har vi skapat en mat- och mötesplats med en varm och välkomnande atmosfär.

Detta formstarka kök ger dig stora möjligheter att krydda med din egen smak. Matcha med textilier, köksredskap och fräscha kryddväxter.

Badrum med tvätt

Badrummet ska vara ett rum att trivas i. Grått klinkergolv och vitt kakel från golv till tak gör det enkelt att hålla fräscht. Badrumsinredning i vitt och duschväggar i glas ger en vacker och tidlös känsla.
Glöm tvättstugebokningar och oplockat ludd - ditt nya badrum bjuder på vardagslyx i form av energisnål tvättmaskin och torktumlare eller kombimaskin. Dessa är strategiskt placerade under en praktisk arbetsbänk med väggskåp för förvaring ovanför.

Förvaring för vardag

Din nya bostad bjuder på bra förvaringsmöjligheter i fasta garderober, skjutdörrsgarderober eller klädkammare. Alla med utbyggnadsbart, flexibelt garderobssystem som hjälper dig att hålla ordning och reda. I husets källare finns ditt lägenhetsförråd där du kan förvara sådant som inte används så ofta.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Slussen

  Malmö är den urbana kulturstaden som aldrig upphör att överraska. Nära kontinenten och med en stolt stadskaraktär är det en världsvan stad rik på såväl underhållning som upplevelser.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder