JM does not take responsibility for the translation
Sorgenfri
Till salu Se lediga bostäder

Malmö / Sorgenfri

Sorgenfri

Stadsliv med hjärtat på rätta stället

Sorgenfri

VISNING MED FLERA DIMENSIONER
I vår VR-modell kan du själv uppleva alla våra bostäder i Sorgenfri. Ta på dig VR-glasögonen och strosa runt i en 3D-version av ditt framtida vardagsrum redan idag. I vår visningslägenhet kan du dessutom både se och känna på en riktig JM-bostad i verkliga livet.
Visningslägenheten finns på Bertrandsgatan 3A, alldeles intill Sorgenfri.
Boka tid för privat visning och information. Jenny Hylén, 0739 624 295
Tillträde från slutet av 2019

 

Mitt i det nya Sorgenfri bygger vi 57 välplanerade lägenheter om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. JMs kvarter kommer att ligga inbäddat i den nya bebyggelsen, ett stycke bort från stadstrafiken, omgivet av lugna kvartersgator, mysiga fikaparker och småskaliga torg som bidrar till att skapa en levande och inkluderande stadsmiljö. Från din balkong eller husets gemensamma takterrass kommer du att kunna njuta av stadslivet lite från ovan.

I Sorgenfri skapas nya centrala bostadskvarter för den moderna stadsmänniskan. Här kan du leva ett hållbart stadsliv där du har nära till kollektivtrafik, bra cykelvägar, skolor och arbetsplatser. I området tillämpas Mobility Management som syftar till att underlätta en bilfri vardag, bl a genom tillgång till bilpool och cykelpool. Närheten till Zeniths koloniområde, St Pauli kyrkogård och Rörsjöparken bäddar in omgivningarna i grönska.    

Huset innehåller också ett mindre antal stadsradhus i två etage, urbana hem utöver det vanliga med egen ingång från gatan. Kronan på verket hittar du högst upp i huset där det blir charmiga vindslägenheter med klassiska snedtak och takfönster.

VI BYGGER
Välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats
Stadsradhus i två etage med egen entré
Charmiga vindslägenheter med snedtak och takfönster
Bostäder på lugnt, centralt läge i området

DU FÅR
Inflyttning redan kvartal 4, 2019
Fritt medlemskap i cykel- och bilpool
Modern lägenhet med JM-kvalitet
Gemensam takterrass och gästlägenhet
Trygghetspaket med bl a skydd mot dubbel boendekostnad

Illustrationsplan

Bostäder i Sorgenfri

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Välplanerade lägenheter

  Sorgenfri består av ett vackert bostadshus i fyra till sex våningar. Här finns attraktiva lägenheter i alla storlekar. Från yteffektiv etta till välplanerad femma, de allra flesta med balkong eller uteplats. Ge dig själv en enklare vardag i bekväm bostadsrätt med alla fördelar hos en nybyggd bostad mitt i stan.

  Läs mer om lägenheterna

  Stadsradhus i två etager

  Stadsradhusen i Sorgenfri är bostäder i två etage för dig som vill ha fördelarna med villaboendets privata avskildhet utan att ge avkall på stadslivets sociala möjligheter och tryggheten i att bo i bostadsrätt.

  Läs mer om stadsradhusen

  Charmiga vindslägenheter

  Högst upp i huset gör vi plats för klassiska vindslägenheter med takhöjd upp till 2,8 m. Alla får mysig, möblerbar balkong med utblickar över takåsarna.

  Läs mer om vindslägenheterna

  Ett hållbart boendeval

  Ett lågenergihus med vackra tegelfasader och rymliga balkonger. Bilpool och cykelpool, gästlägenhet och gemensam takterrass. Detta är bara några av de attribut som bidrar till att göra våra bostäder i Sorgenfri till ett attraktivt boendeval.

  Läs mer om byggnaderna

  Från industri-till bostadsområde

  När Malmös sista centralt belägna industriområde nu ska omvandlas till en levande boendemiljö är ambitionerna höga. På några år ska Sorgenfri utvecklas till att bli en attraktiv del av Malmös innerstad.

  Läs mer om området

  Nybyggt till fast pris

  Hur fungerar det när jag köper en bostadsrätt? Vem flyttar till nyproduktion? Vad kostar det att flytta respektive bo kvar? Får man bestämma inredningen själv? Många frågor – men vi har svaren. JM har byggt bostäder i över 70 år. En bostadsrätt i Sorgenfri innebär färdig lägenhet till fast pris. På insidan är varenda kvadratmeter genomtänkt och dessutom är det tryggt att köpa bostad av JM. I priset ingår vårt omfattande Trygghetspaket.

   Läs mer om att köpa nytt

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Jämför bostäder