JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Malmö / Sorgenfri

Sorgenfri

Stadsliv med hjärtat på rätta stället

Sorgenfri - En kort film om JMs bostadsprojekt i hjärtat av Malmö

Sorgenfri är planerat att säljstarta till hösten 2017.
Bli VIP-kund redan nu så får du mer information när det närmar sig säljstart.

Bli VIP-kund

Sorgenfri är för dig som vill bo bra mitt i stan, som vill äga en bostadsrätt och göra en investering, både för framtiden och för nuet. Här finns alla förutsättningar för ett bekvämt och levande stadsliv. Med några tramptag till det mesta, nära allt som önskas och behövs i vardagen.

Centralt i den första etappen av Sorgenfri planerar vi ett vackert teglat hus om fyra till sex våningar med ca 55 lägenheter. Det blir välplanerade bostäder om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. Huset innehåller också ett mindre antal stadsradhus i två etage, urbana hem utöver det vanliga med egen ingång från gatan. Kronan på verket hittar du högst upp i huset där det blir charmiga vindsvåningar med klassiska snedtak och takfönster.

Vi kommer att vara bland de första på plats med nya, moderna bostadsrätter. Var först på plats du också och bli VIP-kund redan nu.

Illustrationsplan

I närheten

Kolla restider

  Originella hem mitt i stan

  I Sorgenfri planerar vi bostäder för dig med ett hjärta som klappar för den livfulla staden Malmö. Här finner du ett utåtriktat boende med moderna och originella hem - mitt i stan. Lägenhet med balkong eller uteplats, stadsradhus eller vindsvåning? Här finns något för alla!

  Läs mer om byggnaderna

  Få förtur till din drömbostad

  Som VIP-kund får du förtur till JMs och Borätts bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Läs mer och registrera dig

  Bo med grönt hjärta

  I Sorgenfri bor du med grönt hjärta mitt i stan. Vad klappar ditt hjärta för?

  Läs mer om boendet

  Från industri-till bostadsområde

  När Malmös sista centralt belägna industriområde nu ska omvandlas till en levande boendemiljö är ambitionerna höga. På några år ska Sorgenfri utvecklas till att bli en attraktiv del av Malmös innerstad.

  Läs mer om området

  Nybyggt till fast pris

  Hur fungerar det när jag köper en bostadsrätt? Vem flyttar till nyproduktion? Vad kostar det att flytta respektive bo kvar? Får man bestämma inredningen själv? Många frågor – men vi har svaren. JM har byggt bostäder i över 70 år. En bostadsrätt i Sorgenfri innebär färdig lägenhet till fast pris. På insidan är varenda kvadratmeter genomtänkt och dessutom är det tryggt att köpa bostad av JM. I priset ingår vårt omfattande Trygghetspaket.

   Läs mer om att köpa nytt

  Jämför bostäder