JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Sorgenfri

Sorgenfri Till salu : Se lediga bostäder

Stadsliv med hjärtat på rätta stället

 • Kommun: Malmö
 • Område: Sorgenfri
 • Pris: 1 195 000 - 4 795 000 kr
 • Avgift: 2 600 - 5 600 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 33 - 112 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 47 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 57

VÄLKOMMEN PÅ VISNING I HÖST

I vår vackra visningslägenhet på Bertrandsgatan. Här berättar vi mer om bla lägenheterna, hur det går till att köpa nytt och JMs Trygghetspaket.

Visningslägenheten finns på Bertrandsgatan 3A, alldeles intill Sorgenfri.
Boka tid för privat visning och information. Jenny Hylén, 0739 624 295

Tillträde från slutet av 2019.

Mitt i det nya Sorgenfri bygger vi 57 välplanerade lägenheter om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. JMs kvarter kommer att ligga inbäddat i den nya bebyggelsen, ett stycke bort från stadstrafiken, omgivet av lugna kvartersgator, mysiga fikaparker och småskaliga torg som bidrar till att skapa en levande och inkluderande stadsmiljö. Från din balkong eller husets gemensamma takterrass kommer du att kunna njuta av stadslivet lite från ovan.

I Sorgenfri skapas nya centrala bostadskvarter för den moderna stadsmänniskan. Här kan du leva ett hållbart stadsliv där du har nära till kollektivtrafik, bra cykelvägar, skolor och arbetsplatser. I området tillämpas Mobility Management som syftar till att underlätta en bilfri vardag, bl a genom tillgång till bilpool och cykelpool. Närheten till Zeniths koloniområde, St Pauli kyrkogård och Rörsjöparken bäddar in omgivningarna i grönska.    

Huset innehåller också ett mindre antal stadsradhus i två etage, urbana hem utöver det vanliga med egen ingång från gatan. Kronan på verket hittar du högst upp i huset där det blir charmiga vindslägenheter med klassiska snedtak och takfönster.

VI BYGGER
Välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats
Stadsradhus i två etage med egen entré
Charmiga vindslägenheter med snedtak och takfönster
Bostäder på lugnt, centralt läge i området

DU FÅR
Inflyttning redan kvartal 4, 2019
Fritt medlemskap i cykel- och bilpool
Modern lägenhet med JM-kvalitet
Gemensam takterrass och gästlägenhet
Trygghetspaket med bl a skydd mot dubbel boendekostnad 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Sorgenfri

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Vackert teglade fasader
Fasad med dekorativa detaljer
En härlig gemensam takterrass
Moderna former med inspiration från 60-talet
Rum för gästfrihet
Malmö stads vision för den framtida Industrigatan. Illustration Mandaworks
Bilpool – smart tillgång till bil, bara när du behöver den
Cykelavstånd till det mesta
Aldrig långt till närmsta matbutik.
Grön, lugn och privat gård att fika, umgås eller odla på
Illustrationsplan
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

JM bebygger den västra halvan av kvarteret med flerbostadshus i fyra till sex våningar som omsluter en privat innergård. Huset får en arkitektur som tar avstamp i områdets industriella förflutna med vackert teglade fasader och dekorativa detaljer. Det rymmer totalt 57 välplanerade bostäder om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. Gården utformas för att erbjuda ett grönt andrum i stadsmiljön, med planteringar, fruktträd och säker parkering för cyklar.

Gemensam takterrass

I huset planeras en härlig takterrass som blir som en gemensam gård på taket. Här får du som boende i Sorgenfri en extra plats att njuta av staden från en upphöjd position ovanför gatulivet.

Känn dig välkommen att flytta upp med kvällsmaten eller lässtunden och hitta din egen favoritplats och myshörna. Njut av utsikten, solen och sällskapet. Här kan också ges plats för urban odling i planteringslådor och krukor.

Rum för gästfrihet

När du flyttar in i din nya bostad i Sorgenfri behöver du inte tänka på att ha ett extrarum för gäster. Istället bokar du den gemensamma gästlägenheten som finns att tillgå för de boende i föreningen. Du kan enkelt och bekvämt bjuda hem även långväga gäster.

Cykel- och bilpool

Med en lägenhet i Sorgenfri får du en smart adress på köpet. Här har du cykelavstånd till det mesta. Låna en cykel i cykelpoolen och med några få tramptag är du i centrum. Smart och hälsosamt. För dig som vill klara dig utan egen bil finns tillgång till bilpool. Du betalar bara när du använder den.

Urban odling

De allra flesta lägenheterna i Sorgenfri får balkong eller uteplats. En perfekt plats för odling av kryddor, tomat eller kanske chilli. Känner du inte för att hänga på balkongen har vi gjort extra plats för odling på den privata, gröna gården.

Frisk luft inne

Bra luft i lägenheten är en förutsättning för att man ska må bra. Den luft som går in i lägenheten renas med luftrenande filter. På så sätt har du alltid frisk luft inne. Stora fönsterytor är populärt. Men fönster är ofta stora energibovar och därför är samtliga fönster extra värmeisolerande.

Vi bygger lågenergihus

Lägenheterna i Sorgenfri är byggs enligt JMs modell för lågenergihus. Husen har välisolerade väggar, energisnålare fönster och system för värmeåtervinning – vilket sänker energianvändningen. Bra för både plånbok och miljö.

Det finns allt från mysig tvåa på 47 kvm upp till kvarterets största vindslägenhet på 112 kvm. Här bor du i en riktigt charmig bostad med snedtak och takfönster direkt under stjärnorna. Ett toppboende mitt i stan. Självklart finns här välutrustat kök, generöst vardagsrum, sovrum med bra förvaring och helkaklat badrum med tvättutrustning. Ovanligt i sammanhanget är att alla vindsvåningar har samma sorts utanpåliggande balkonger som bostäderna på övriga våningsplan.

Vem har inte drömt om att bo i ett alldeles eget stadsradhus i stan? Du får en privat bostad med egen ingång och både uteplats och balkong. Planlösningarna är väl genomtänkta för att bli så funktionella och flexibla som möjligt. Första våningen bjuder in till umgänge med släkt, vänner eller grannar medan den övre våningen blir den mer privata delen med plats att chilla och vila.

Etage 1 - plats för umgänge

Etage 1 bjuder in till en entrévåning med en väldisponerad planlösning. Du får en privat entré från gatan och det första som möter dig är ett modernt, fullutrustat kök med matplats för det stora sällskapet. Helkaklat bad med helt ny tvättutrustning gör vardagen lite enklare. Vardagsrummet bjuder in till umgänge med generös sällskapsyta. Mot gården har stadsradhusen en mysig uteplats med plats för grillen och utemöblerna. Här finns även utgång till uteplatsen i söder och kvarterets innergård. Stadsradhus 4 och 5 har dessutom en härlig upphöjd uteplats mot gatan i söder. En perfekt utsiktspunkt för att kolla in folklivet.

Etage 2 - privata delen

Den mer privata ovanvåningen erbjuder en flexibel planlösning med plats från två till fyra sovrum och ett allrum. Det största sovrummet ger dig även en egen liten mysig, möblerbar balkong. Bra läge för att kolla in gatlivet eller bara chilla med favoritfikan.

Inredningen är inspirerad av en modern formtradition. Här får du en ljus och elegant grund med mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Tack vare en medveten kombination av form och material blir ditt hem en vilsam plats där du kan hämta kraft och inspiration.

Moderna former och hållbara naturmaterial

I vårt inredningssortiment  möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Förutom en tidlös inredning har vi satsat på kloka förvaringslösningar i form av klädkammare eller skjutdörrsgarderober. Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra och för att dina rum ska hålla stilen och åldras med värdighet.

Läs mer i vår inredningskatalog för Sorgenfri

Ett komplett kök

Ditt kök får en ljus och smakfull inredning. Luckor och skåp är vita, induktionshällen är integrerad i den ljusgrå  bänkskivan av laminat och vitvarorna är i rostfritt. Köket utrustas med snålspolande blandare i krom, avfallskvarn för centralt omhändertagande av matavfall samt dämpade, väldesignade fullutdragslådor. Vi vill att ditt kök ska vara en praktisk plats med smarta lösningar där det är lätt att umgås.

Formstarkt badrum

Badrummet får ett vackert och lättskött grått klinkergolv och på väggarna vitt kakel. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av med en klar glasvägg. Tvättmaskin och torktumlare är energiklassade och ovanpå dem lägger vi en vit bänkskiva.

Inredningsval

Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

 Läs mer om inredning

Om området

Sorgenfri

Sorgenfri kommer att bli ett område med en helt egen personlighet där gammalt blandas med nytt. Det industriella arvet i området ska tas till vara och visionen är att skapa ett rikt stadsliv där kreativa verksamheter samsas med nya bostäder, mysiga butiker, caféer och restauranger. En kvartersstad som präglas av småskalighet, kreativitet, hållbarhet och grönska. Föreställ dig att S:t Knuts charmiga folkliv och färgrika nyanser paras med Västra Hamnens gröna, hållbara och klimatsmarta tänk

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Jämför bostäder