JM does not take responsibility for the translation
/ 8

Skåne / Sorgenfri

Sorgenfri Till salu : Se lediga bostäder

Stadsliv med hjärtat på rätta stället

 • Kommun: Malmö
 • Område: Sorgenfri
 • Pris: 1 195 000 - 4 795 000 kr
 • Avgift: 2 600 - 5 600 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 33 - 112 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 47 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 57

VÄLKOMMEN PÅ VISNING
Välkommen på visning i vår vackra visningslägenhet på Bertrandsgatan. Här berättar vi mer om lägenheterna, hur det går till att köpa nytt och JMs Trygghetspaket. 
Visningslägenheten finns på Bertrandsgatan 3A, alldeles intill Sorgenfri.

Kom på öppen visning eller boka tid för privat visning och information. Jenny Hylén,
0739 624 295.

Tillträde dec 2019 – maj 2020.

Mitt i det nya Sorgenfri bygger vi 57 välplanerade lägenheter om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. JMs kvarter kommer att ligga inbäddat i den nya bebyggelsen, ett stycke bort från stadstrafiken, omgivet av lugna kvartersgator, mysiga fikaparker och småskaliga torg som bidrar till att skapa en levande och inkluderande stadsmiljö. Från din balkong eller husets gemensamma takterrass kommer du att kunna njuta av stadslivet lite från ovan.

I Sorgenfri skapas nya centrala bostadskvarter för den moderna stadsmänniskan. Här kan du leva ett hållbart stadsliv där du har nära till kollektivtrafik, bra cykelvägar, skolor och arbetsplatser. I området tillämpas Mobility Management som syftar till att underlätta en bilfri vardag, bl a genom tillgång till bilpool och cykelpool. Närheten till Zeniths koloniområde, St Pauli kyrkogård och Rörsjöparken bäddar in omgivningarna i grönska.

VI BYGGER
Välplanerade lägenheter med balkong eller uteplats, 1-5 rok
Yteffektiva och kvadratsmarta 1-2 rok
Stadsradhus i två etage med egen entré, 112 kvm
Charmiga vindslägenheter med snedtak och takfönster
Bostäder på lugnt, centralt läge i området

DU FÅR
Inflyttning med start dec 2019
Fritt medlemskap i cykel- och bilpool
Modern lägenhet med JM-kvalitet
Gemensam takterrass och gästlägenhet
Trygghetspaket med bl a skydd mot dubbel boendekostnad 

 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Sorgenfri

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad

 • Såld


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Lägenheter

JM bebygger den västra halvan av kvarteret med flerbostadshus i fyra till sex våningar som omsluter en privat innergård. Huset får en arkitektur som tar avstamp i områdets industriella förflutna med vackert teglade fasader och dekorativa detaljer. Det rymmer totalt 57 välplanerade bostäder om 1–5 rum och kök, de allra flesta med balkong eller uteplats. Gården utformas för att erbjuda ett grönt andrum i stadsmiljön, med planteringar, fruktträd och säker parkering för cyklar.

Se exempel på planlösningar

Liten eller stor vindslägenhet

Högst upp i huset gör vi plats för klassiska vindslägenheter. Alla får mysig möblerbar balkong med utblickar över takåsarna.

Det finns allt från mysig tvåa på 47 kvm upp till kvarterets största vindslägenhet på 112 kvm. Här bor du i en riktigt charmig bostad med snedtak och takfönster direkt under stjärnorna. Ett toppboende mitt i stan. Självklart finns här välutrustat kök, generöst vardagsrum, sovrum med bra förvaring och helkaklat badrum med tvättutrustning.

Bilder vindslägenhet i Hyllie

Stadsradhus i två etage

I Sorgenfri erbjuder vi fyra urbana, charmiga stadsradhus. Här får du plats för hela familjen och lite till, i två hela etage. Stadsradhusen är på 111 kvm och är skräddarsydda för dig som vill ha fördelarna med villaboendets privata avskildhet utan att ge avkall på stadslivets alla möjligheter. Vem har inte drömt om att bo i ett alldeles eget stadsradhus.

Du får en privat bostad med egen ingång och både uteplats och balkong. Planlösningarna är väl genomtänkta för att bli så funktionella och flexibla som möjligt. Första våningen bjuder in till umgänge med släkt, vänner eller grannar medan den övre våningen blir den mer privata delen med plats att chilla och vila.

Se planlösning

Vi bygger lågenergihus

Lägenheterna i Sorgenfri är byggs enligt JMs modell för lågenergihus. Husen har välisolerade väggar, energisnålare fönster och system för värmeåtervinning – vilket sänker energianvändningen. Bra för både plånbok och miljö.

Frisk luft inne

Bra luft i lägenheten är en förutsättning för att man ska må bra. Den luft som går in i lägenheten renas med luftrenande filter. På så sätt har du alltid frisk luft inne. Stora fönsterytor är populärt. Men fönster är ofta stora energibovar och därför är samtliga fönster extra värmeisolerande.

Gemensam takterrass

I husets härlig takterrass som blir som en gemensam gård på taket. Här får du som boende i Sorgenfri en extra plats att njuta av staden från en upphöjd position ovanför gatulivet.

Känn dig välkommen att flytta upp med kvällsmaten eller lässtunden och hitta din egen favoritplats och myshörna. Njut av utsikten, solen och sällskapet. Här kan också ges plats för urban odling i planteringslådor och krukor.

Rum för gästfrihet

När du flyttar in i din nya bostad i Sorgenfri behöver du inte tänka på att ha ett extrarum för gäster. Istället bokar du den gemensamma gästlägenheten som finns att tillgå för de boende i föreningen. Du kan enkelt och bekvämt bjuda hem även långväga gäster.

Cykel- och bilpool

Med en lägenhet i Sorgenfri får du en smart adress på köpet. Här har du cykelavstånd till det mesta. Låna en cykel i cykelpoolen och med några få tramptag är du i centrum. Smart och hälsosamt. För dig som vill klara dig utan egen bil finns tillgång till bilpool. Du betalar bara när du använder den.

Urban odling

De allra flesta lägenheterna i Sorgenfri får balkong eller uteplats. En perfekt plats för odling av kryddor, tomat eller kanske chilli. Känner du inte för att hänga på balkongen har vi gjort extra plats för odling på den privata, gröna gården.

Inredningen är inspirerad av en modern formtradition. Här får du en ljus och elegant grund med mattlackad ekparkett och vitmålade väggar. Tack vare en medveten kombination av form och material blir ditt hem en vilsam plats där du kan hämta kraft och inspiration.

Moderna former och hållbara naturmaterial

I vårt inredningssortiment  möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Förutom en tidlös inredning har vi satsat på kloka förvaringslösningar i form av klädkammare eller skjutdörrsgarderober. Varje detalj i ditt hem är noggrant genomtänkt för att du ska må bra och för att dina rum ska hålla stilen och åldras med värdighet.

Läs mer i vår inredningskatalog för Sorgenfri

Ett komplett kök

Ditt kök får en ljus och smakfull inredning. Luckor och skåp är vita, induktionshällen är integrerad i den ljusgrå  bänkskivan av laminat och vitvarorna är i rostfritt. Köket utrustas med snålspolande blandare i krom, avfallskvarn för centralt omhändertagande av matavfall samt dämpade, väldesignade fullutdragslådor. Vi vill att ditt kök ska vara en praktisk plats med smarta lösningar där det är lätt att umgås.

Formstarkt badrum

Badrummet får ett vackert och lättskött grått klinkergolv och på väggarna vitt kakel. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av med en klar glasvägg. Tvättmaskin och torktumlare är energiklassade och ovanpå dem lägger vi en vit bänkskiva.

Inredningsval

Den fasta inredningen, JM Original, komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. För att du ska kunna sätta en egen prägel på din bostad kan du också handplocka detaljer ur vårt tillvalssortiment.

 Läs mer om inredning

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Sorgenfri

  Sorgenfri kommer att bli ett område med en helt egen personlighet där gammalt blandas med nytt. Det industriella arvet i området ska tas till vara och visionen är att skapa ett rikt stadsliv där kreativa verksamheter samsas med nya bostäder, mysiga butiker, caféer och restauranger. En kvartersstad som präglas av småskalighet, kreativitet, hållbarhet och grönska. Föreställ dig att S:t Knuts charmiga folkliv och färgrika nyanser paras med Västra Hamnens gröna, hållbara och klimatsmarta tänk

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder