JM does not take responsibility for the translation
Hjärup

Hjärup

Staffanstorp

   Hjärup

   Hjärup ligger mitt i en pulserande storstadsregion, med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom bekvämt räckhåll. Trots det är Hjärup ett stillsamt samhälle med utrymme för vardagsnjutning och livskvalitet. Här finns förutsättningarna för en trygg och harmonisk tillvaro i livets alla skeden. Bra barnomsorg, flera skolor och många olika fritidsaktiviteter, tillsammans med ett växande utbud av service gör vardagen bekväm.

   Projekt i området

   Slutsålda projekt

   Kolla restider

    Service, skolor och barnomsorg

    I Hjärup finns den servicen som behövs för att vardagslivet skall fungera. Skola årskurs 0-9 samt barnomsorg finns i Hjärup. För att gå på gymnasie- eller högskola får man ta sig till Lund eller Malmö.

    Kommunikationer

    Med Pågatågsstationen mitt i centrum finns det inga pendlingssvårigheter. Både tåg och buss tar dig smidigt dit du vill. Är bilen att föredra, kommer man snabbt ut på både E22 och E6. 

    Fritid

    Fritidsaktiviteter i form av fotboll, scouter, gym med flera finns i nära anslutning till Hjärup. Och räcker inte det finns det i  Staffanstorp och Lund  ett stort utbud av fritidsaktiviteter, restauranger, kulturliv mm.

    Läs mer om Hjärups park

    Jämför bostäder