JM does not take responsibility for the translation
Humlelunden 2
Slutsålt

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 2

Attraktivt boende i Hjärup

Humlelunden 2

Nu bygger vi nya villor och radhus i den andra etappen av Humlelunden i trivsamma Hjärup. Här finner du ett tryggt och lugnt boende i en rofylld oas, nära naturen och den skånska slätten men ändå bara några minuters bil- eller tågfärd från service och nöjen i Lund eller Malmö.

I Humlelunden 2 erbjuder vi familjevänliga villor och radhus i fyra olika utföranden. Villa Rosmarin och Villa Timjan är tvåplanshus om 128 respektive 138 kvadratmeter. Villa Timjan finns både som friliggande villa och som kedjehus med carport. Vilket du än väljer så får du ett modernt väldisponerat boende med plats att både växa och bli fler. I Humlelundens södra del, närmast den nya parken, bygger vi 15 charmiga radhus med trädgårdstäppa i bästa söderläge. Mynta är ett radhus i två hela plan om 121 kvm. Kungsmynta är gavelradhus i tre plan om hela 162 kvm med en fantastisk takterrass mot söder.

Situationsplan Humlelunden 2

Kolla restider

  Familjevänligt i gröna kvarter

  Gemensamt för alla hustyper är de vackra tegelfasaderna och partier av målad träpanel som ger området dess alldeles egna karaktär och identitet. Vi lägger också stor omsorg om att gaturummet ska bli en naturlig del av boendemiljön och en trygg plats för både stora och små.

   Läs mer om byggnaderna

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Jämför bostäder