JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Skåne / Hjärup

Humlelunden 3 Slutsålt

Mer familjetid i populära Hjärup

 • Kommun: Staffanstorp
 • Område: Hjärup
 • Antal rum: 6
 • Boarea: 138 - 166 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Adress:
   Hjärup
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 4, 2018 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 42 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 17

Mer tid med nära och kära. Nära allt som behövs i vardagen. Låter det bra? Då är en nybyggd villa i Humlelunden 3 i populära Hjärup det perfekta valet för dig och familjen.

Det är mycket som ingår i kvadratmeterpriset när du väljer att bo i Humlelunden. Naturen utanför huset, bra skola och barnomsorg ett stenkast bort, rikt fritidsutbud om hörnet, lugna och trivsamma villakvarter och inte minst lite mer familjetid. Nybyggd villa betyder mindre måsten och mer tid över. I Humlelunden bor du lugnt och familjevänligt samtidigt som du har Pågatågsstationen nära som tar dig till stadens utbud av service och nöjen.

I Humlelundens tredje etapp erbjuder vi 17 vackra villor i två utförande. Favorit i repris är vårt populära kedjehus Timjan om 138 kvm med trädgård i västerläge. Nykomling är rymliga Villa Kamomill, en vacker tvåplansvilla på hela 166 kvm med generös tomt. Oavsett vilket du väljer får du en välplanerad, lättskött bostad och en fristad för både kropp och själ.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Vi skapar väldisponerade villor och radhus med flexibla planlösningar som ger utrymme för den växande familjens skiftande behov och önskemål. Och inte minst en utemiljö med plats för lek, samvaro och odlande av både nya grödor och nya bekantskaper. Med husens placering ett stycke in på tomterna får gator och gränder i området en mjuk och grönskande inramning av häckar, planteringar och fruktträd. I grannområdet Trädgårdslunden kan du själv uppleva hur kvarteren utvecklas med tiden.

Villa Timjan 138 kvm, 6 rok

Villa Timjan är en välplanerad villa i två hela plan med flexibel planlösning och möjlighet till hela fem sovrum.

Läs mer om Villa Timjan

Villa Kamomill 166 kvm, 6 rok

Villa Kamomill är en gedigen tvåplansvilla med plats för den växande familjen.

Läs mer om Villa Kamomill

Välkommen hem

Vi vet hur spännande det är att planera för ett nytt hem. När du flyttar in i ditt nya hus är det mycket som måste bestämmas Att göra huset till ditt eget genom personliga val är det bästa med att köpa nybyggt. 

Unna dig känslan som bara en nybyggd bostad kan ge. Att vara den förste som går på det vackra golvet, sover i sovrummet eller badar i badkaret. Bästa bostaden för pengarna - helt enkelt.

Läs mer om inredning

Egen plats ute

Villorna i Humlelunden har en privat, skyddad trädgård med uteplatser i bästa läge för att njuta av solen hela dagen. När du flyttar in har vi lagt grunden till en inbjudande utemiljö. Vi har sått gräs och planterat häck, satt upp plank mot grannen och lagt trädäck på uteplatserna. Det är bara att luta dig tillbaka och koncentrera dig på allt lustfyllt istället – som att planera din nya trädgård.

En entré skyddad av ett tak leder dig in till en omsorgsfullt utformad bostad. I anslutning till entréhallen finns ett av husets badrum och en praktisk tvättstuga med egen entrédörr ut mot den skyddande carporten.

Längre in väntar kök och vardagsrum i en öppen och generös planlösning. Köket är välplanerat och funktionellt med rejäla arbetsytor i vinkel. Vardagsrummet förlängs ut i trädgården genom en direkt utgång till den härliga uteplatsen.

En vacker ektrappa leder upp till andra våningen där det finns plats för tre till fyra sovrum och ett allrum. Önskas fem sovrum finns möjlighet att välja bort allrummet

Den flexibla planlösningen i Timjan tillåter att man delar av både vardagsrum och kök och får en mer traditionell rumsindelning med separat matsal och kök. 

I din trädgård ingår sådd gräsmatta, plank eller häck i tomtgräns, fruktträd planterat på tomten, uteplats med betongplattor, betongplattor framför entré och på entregång, carport, grusad uppställningsplats för två bilar, belysning på fasad vid entré och uteplats, vattenutkastare och förråd.

På den rymliga och öppna entrévåningen bjuds på stora sällskapsytor och ett välplanerat och lättarbetat kök med köksö. I anslutning till entréhallen finns generösa utrymmen för förvaring, en tvättstuga med groventré och ett generös wc med dusch. Vardagsrummet bjuder på ljus, rymd och fina utblickar mot trädgården. En altandörr leder direkt ut till en generös uteplats i söderläge.

Husets ovanvåning är luftigt planerad med en ljus, välkomnande hall, fyra rymliga sovrum och ett rejält badrum. Här finns bra förvaring i klädkammare och garderober. En flexibel planlösning gör att du kan välja till eller bort ett sovrum.

I din trädgård ingår sådd gräsmatta, plank eller häck i tomtgräns, fruktträd planterat på tomten, uteplats med betongplattor, betongplattor framför entré och på entregång, grusad uppställningsplats för två bilar, belysning på fasad vid entré och uteplats, vattenutkastare och förråd.

Praktiska golv

På golvet i entréhallen ligger ett klinker som står pall för stövelklädda barnafötter. På övriga golv förutom våtutrymmen ligger en mattlackad ekparkett som får en vacker patina med åren.

Modernt kök

I Humlelunden har vi valt ett stilrent kök från Vedum med vita släta luckor och handtag i rostfritt, infälld diskbänk med kromad blandare och en tålig grå laminatbänkskiva. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stora, vita kakelplattor. Till din hjälp i matlagningen får du induktionshäll, kyl och frys med rostfria fronter, helintegrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn i inbyggnadsmodell från Siemens. Du får också smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Två badrum samt tvättstuga

Det största av de två helkaklade badrummen är inrett med badkar och handdukstork och är placerat på övre plan. Båda badrummen har vitt väggkakel i stora plattor, kombinerat med naturstensliknande grå golvklinker från Centro. Kommod och spegel kommer från Svedbergs.

Den separata tvättstugan är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Gott om förvaring

Klädkammare, garderober eller garderobsvägg med skjutdörrar ser till att du får plats med hela klädkollektionen och mer därtill. Utbyggbara förvaringssystem hjälper dig att hålla ordning och reda.

Original och inredningsval

JM har byggt bostäder i 70 år. Vi har lärt oss att identifiera vad som skapar ett tidlöst men samtidigt uppdaterat hem som fungerar varje dag, året om.

Den fasta inredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Originalvalen står för en genomtänkt helhet där alla detaljer stämmer fint ihop och skapar en röd tråd i ditt hem.

 Läs mer om inredningsval

Kolla restider

  Om området

  Hjärup

  Hjärup ligger mitt i en pulserande storstadsregion, med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom bekvämt räckhåll. Trots det är Hjärup ett stillsamt samhälle med utrymme för vardagsnjutning och livskvalitet. Här finns förutsättningarna för en trygg och harmonisk tillvaro i livets alla skeden. Bra barnomsorg, flera skolor och många olika fritidsaktiviteter, tillsammans med ett växande utbud av service gör vardagen bekväm.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder