JM does not take responsibility for the translation
Humlelunden 3
Slutsålt

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 3

Mer familjetid i populära Hjärup

Humlelunden 3

Mer tid med nära och kära. Nära allt som behövs i vardagen. Låter det bra? Då är en nybyggd villa i Humlelunden 3 i populära Hjärup det perfekta valet för dig och familjen.

Det är mycket som ingår i kvadratmeterpriset när du väljer att bo i Humlelunden. Naturen utanför huset, bra skola och barnomsorg ett stenkast bort, rikt fritidsutbud om hörnet, lugna och trivsamma villakvarter och inte minst lite mer familjetid. Nybyggd villa betyder mindre måsten och mer tid över. I Humlelunden bor du lugnt och familjevänligt samtidigt som du har Pågatågsstationen nära som tar dig till stadens utbud av service och nöjen.

I Humlelundens tredje etapp erbjuder vi 17 vackra villor i två utförande. Favorit i repris är vårt populära kedjehus Timjan om 138 kvm med trädgård i västerläge. Nykomling är rymliga Villa Kamomill, en vacker tvåplansvilla på hela 166 kvm med generös tomt. Oavsett vilket du väljer får du en välplanerad, lättskött bostad och en fristad för både kropp och själ.

Situationsplan

Kolla restider

  Inredning för vardagslivet

  Nybyggd villa betyder inte bara att allt är nytt och fräscht när du flyttar in. Vardagslivet blir lite enklare med ny tvättstuga med energieffektiv tvättutrustning, modernt välutrustat kök, stora sociala ytor och gott om förvaringsutrymme som gör det enkelt att hålla ordning och reda.

  Läs mer om husen

  Bo mellan landet och staden

  I Hjärup bor du nära naturen samtidigt som du har goda kommunikationer in till staden. I Humlelunden bygger vi grönskande kvarter där barnen har nära till både skola och lek med kompisar.

  Läs mer om området

  Tryggt att köpa villa av JM

  Att köpa en ny villa kan vara den största affären man gör i sitt liv. Men då ska du veta att vi har byggt bostäder i 70 år. För att du och din familj ska känna att ditt bostadsköp är en trygg och säker investering har vi tagit fram ett trygghetspaket. Nyfiken?

  Läs mer om att köpa småhus

  lågenergihus

  JM vill underlätta för dig att leva en grönare vardag. Därför bygger vi bara lågenergihus vars energibehov väsentligt underskrider myndigheternas krav.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder