JM does not take responsibility for the translation
Humlelunden 3
Slutsålt

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 3

Mer familjetid i populära Hjärup

Familjevänligt i gröna kvarter

Husen i Humlelunden 3 utformas med alla de kvaliteter och värden som krävs av ett modernt boende i egen bostad. Tidlös arkitektur, gedigen konstruktion och noga utvalda material av hög kvalitet borgar för ett bekymmersfritt boende under många år framöver. En av fördelarna med att flytta till nya kvarter är att man alltid gör det tillsammans med andra som har gjort samma val av samma anledning som man själv.

Vi skapar väldisponerade villor och radhus med flexibla planlösningar som ger utrymme för den växande familjens skiftande behov och önskemål. Och inte minst en utemiljö med plats för lek, samvaro och odlande av både nya grödor och nya bekantskaper. Med husens placering ett stycke in på tomterna får gator och gränder i området en mjuk och grönskande inramning av häckar, planteringar och fruktträd. I grannområdet Trädgårdslunden kan du själv uppleva hur kvarteren utvecklas med tiden.

Villa Timjan 138 kvm, 6 rok

Villa Timjan är en välplanerad villa i två hela plan med flexibel planlösning och möjlighet till hela fem sovrum.

Läs mer om Villa Timjan

Villa Kamomill 166 kvm, 6 rok

Villa Kamomill är en gedigen tvåplansvilla med plats för den växande familjen.

Läs mer om Villa Kamomill

Välkommen hem

Vi vet hur spännande det är att planera för ett nytt hem. När du flyttar in i ditt nya hus är det mycket som måste bestämmas Att göra huset till ditt eget genom personliga val är det bästa med att köpa nybyggt. 

Unna dig känslan som bara en nybyggd bostad kan ge. Att vara den förste som går på det vackra golvet, sover i sovrummet eller badar i badkaret. Bästa bostaden för pengarna - helt enkelt.

Läs mer om inredning

Egen plats ute

Villorna i Humlelunden har en privat, skyddad trädgård med uteplatser i bästa läge för att njuta av solen hela dagen. När du flyttar in har vi lagt grunden till en inbjudande utemiljö. Vi har sått gräs och planterat häck, satt upp plank mot grannen och lagt trädäck på uteplatserna. Det är bara att luta dig tillbaka och koncentrera dig på allt lustfyllt istället – som att planera din nya trädgård.

Jämför bostäder