JM does not take responsibility for the translation
Humlelunden 3
Slutsålt

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 3

Mer familjetid i populära Hjärup

originalinredning

Ett hem från JM ska hålla såväl idag som i framtiden. Därför väljer vi att inreda med sunda naturmaterial och ett formspråk som står sig år efter år. I vårt inredningssortiment möter du en genomtänkt helhet från golv till tak. Vi vill att du ska trivas länge på din nya adress och att din nya bostad ska hålla stilen och åldras med värdighet.

Praktiska golv

På golvet i entréhallen ligger ett klinker som står pall för stövelklädda barnafötter. På övriga golv förutom våtutrymmen ligger en mattlackad ekparkett som får en vacker patina med åren.

Modernt kök

I Humlelunden har vi valt ett stilrent kök från Vedum med vita släta luckor och handtag i rostfritt, infälld diskbänk med kromad blandare och en tålig grå laminatbänkskiva. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stora, vita kakelplattor. Till din hjälp i matlagningen får du induktionshäll, kyl och frys med rostfria fronter, helintegrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn i inbyggnadsmodell från Siemens. Du får också smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Två badrum samt tvättstuga

Det största av de två helkaklade badrummen är inrett med badkar och handdukstork och är placerat på övre plan. Båda badrummen har vitt väggkakel i stora plattor, kombinerat med naturstensliknande grå golvklinker från Centro. Kommod och spegel kommer från Svedbergs.

Den separata tvättstugan är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens. 

Gott om förvaring

Klädkammare, garderober eller garderobsvägg med skjutdörrar ser till att du får plats med hela klädkollektionen och mer därtill. Utbyggbara förvaringssystem hjälper dig att hålla ordning och reda.

Original och inredningsval

JM har byggt bostäder i 70 år. Vi har lärt oss att identifiera vad som skapar ett tidlöst men samtidigt uppdaterat hem som fungerar varje dag, året om.

Den fasta inredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Originalvalen står för en genomtänkt helhet där alla detaljer stämmer fint ihop och skapar en röd tråd i ditt hem.

 Läs mer om inredningsval

Jämför bostäder