JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 3

Mer familjetid i populära Hjärup

KÖPANMÄLAN
Den 18-29 maj kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser och planritningar samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas alla val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

ALLMÄN SÄLJSTART
Den 11 juni släpper vi resterande hus till allmän försäljning.
Välkommen på visning i vårt nya visningshus mellan kl 13-14.
Adress: Aprilvägen 19, Hjärup

Villa Kamomill 166 kvm

Villa Kamomill är en gedigen tvåplansvilla med plats för den växande fam

På den rymliga och öppna entrévåningen bjuds på stora sällskapsytor och ett välplanerat och lättarbetat kök med köksö. I anslutning till entréhallen finns generösa utrymmen för förvaring, en tvättstuga med groventré och ett generös wc med dusch. Vardagsrummet bjuder på ljus, rymd och fina utblickar mot trädgården. En altandörr leder direkt ut till en generös uteplats i söderläge.

Husets ovanvåning är luftigt planerad med en ljus, välkomnande hall, fyra rymliga sovrum och ett rejält badrum. Här finns bra förvaring i klädkammare och garderober. En flexibel planlösning gör att du kan välja till eller bort ett sovrum.

I din trädgård ingår sådd gräsmatta, plank eller häck i tomgräns, fruktträd planterat på tomten, uteplats med betongplattor, betongplattor framför entré och på entrgång, grusad uppställningsplats för två bilar, belysning på fasad vid entré och uteplats, vattenutkastare och förråd.

Jämför bostäder