JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 3

Mer familjetid i populära Hjärup

KÖPANMÄLAN
Den 18-29 maj kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser och planritningar samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas alla val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

ALLMÄN SÄLJSTART
Den 11 juni släpper vi resterande hus till allmän försäljning.
Välkommen på visning i vårt nya visningshus mellan kl 13-14.
Adress: Aprilvägen 19, Hjärup

Villa Timjan 138 kvm

Villa Timjan är ett kedjehus i två hela plan med en carport som sammanlänkar husen med varandra.

En entré skyddad av ett tak leder dig in till en omsorgsfullt utformad bostad. I anslutning till entréhallen finns ett av husets badrum och en praktisk tvättstuga med egen entrédörr ut mot den skyddande carporten.

Längre in väntar kök och vardagsrum i en öppen och generös planlösning. Köket är välplanerat och funktionellt med rejäla arbetsytor i vinkel. Vardagsrummet förlängs ut i trädgården genom en direkt utgång till den härliga uteplatsen.

En vacker ektrappa leder upp till andra våningen där det finns plats för tre till fyra sovrum och ett allrum. Önskas fem sovrum finns möjlighet att välja bort allrummet

Den flexibla planlösningen i Timjan tillåter att man delar av både vardagsrum och kök och får en mer traditionell rumsindelning med separat matsal och kök.

 

I din trädgård ingår sådd gräsmatta, plank eller häck i tomgräns, fruktträd planterat på tomten, uteplats med betongplattor, betongplattor framför entré och på entrgång, carport, grusad uppställningsplats för två bilar, belysning på fasad vid entré och uteplats, vattenutkastare och förråd.

Jämför bostäder