JM does not take responsibility for the translation
Humlelunden 3
Slutsålt

Staffanstorp / Hjärup

Humlelunden 3

Mer familjetid i populära Hjärup

Villa Timjan 138 kvm

Villa Timjan är ett kedjehus i två hela plan med en carport som sammanlänkar husen med varandra.

En entré skyddad av ett tak leder dig in till en omsorgsfullt utformad bostad. I anslutning till entréhallen finns ett av husets badrum och en praktisk tvättstuga med egen entrédörr ut mot den skyddande carporten.

Längre in väntar kök och vardagsrum i en öppen och generös planlösning. Köket är välplanerat och funktionellt med rejäla arbetsytor i vinkel. Vardagsrummet förlängs ut i trädgården genom en direkt utgång till den härliga uteplatsen.

En vacker ektrappa leder upp till andra våningen där det finns plats för tre till fyra sovrum och ett allrum. Önskas fem sovrum finns möjlighet att välja bort allrummet

Den flexibla planlösningen i Timjan tillåter att man delar av både vardagsrum och kök och får en mer traditionell rumsindelning med separat matsal och kök.

 

I din trädgård ingår sådd gräsmatta, plank eller häck i tomtgräns, fruktträd planterat på tomten, uteplats med betongplattor, betongplattor framför entré och på entregång, carport, grusad uppställningsplats för två bilar, belysning på fasad vid entré och uteplats, vattenutkastare och förråd.

Jämför bostäder