JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Skåne / Hjärup

Humlelunden 4 Slutsålt

Bo i populära Humlelunden

 • Kommun: Staffanstorp
 • Område: Hjärup
 • Antal rum: 4 - 6
 • Boarea: 116 - 166 kvm
 • Boendeform: Villa
 • Upplåtelseform: Äganderätt
 • Adress:
   Hjärup
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående - Kvartal 4, 2019 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 37 - C 48 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 33

I trivsamma Hjärup bygger vi drömbostäder för hela familjen. Här kan ni få en nystart i ny villa med nya rum att inreda, nya kompisar till barnen, nytt kök att laga alla middagar i och ny joggingrunda att upptäcka. Ett helt nytt boende men också ny inspiration och kanske nya idéer som ger nya möjligheter.

I Humlelundens fjärde etapp erbjuder vi fyra olika typer av hus, totalt 33 familjevänliga villor. Här finns bostäder för alla behov, från rymliga tvåplanshus med plats för den växande familjen, till bekväma enplanshus för dig som vill bo med allt på ett plan. Vad du än väljer så får du en välplanerad bostad med vackra inredningsmaterial nära skola, dagis, lek, fritidsaktiviteter och annan service. Och blir du ibland sugen på lite mer av allt ligger både Malmö och Lund bara några minuter bort.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Inredningsval

 • Byggstart

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Gemensamt för Humlelundens fyra hustyper är de vackra tegelfasaderna och partier av målad träpanel som ger området sin alldeles egna karaktär och identitet. Kvarteret utformas med småskaliga kvartersgator kantade av gröna villaträdgårdar. På din tomt finns plats för två bilar och ett praktiskt förråd där du kan gömma allt du inte önskar ha framme. Med naturen utanför huset och stadens utbud av service och nöjen bara några minuter iväg, är det lätt att trivas i Humlelunden.

Här bor du bekvämt med allt på samma plan. Här ryms tre sovrum, ett rejält kök och ett stort ljust vardagsrum med extra takhöjd. Husets vinkelform skapar ett yttre rum med atriumkaraktär mot trädgårdssidan. Här har fasaden klätts med träpanel som ger en mjuk inramning åt en uteplats med lä och skydd från insyn.

Rosmarin placeras ett stycke in på tomten vilket gör att du får även trädgård på framsidan. Mot gatan ryms ett praktiskt förråd och uppställningsplats för två bilar. På baksidan ligger en härlig trädgård med uteplats för odling, lek, vila eller middagar med vänner.

Husets entré skyddas av ett skärmtak. I anslutning till den rymliga entréhallen finns både wc/dusch och tvättstuga. Det generösa köket rymmer både matplats och rejäla arbetsytor i vinkel som avslutas med en bardisk som öppnar upp mot ett stort, ljust vardagsrum. Generösa fönsterpartier mot trädgården ger ljus och öppenhet.

En trappa upp finns den privata delen med tre sovrum, badrum och ett mysigt allrum, som kan förvandlas till ett fjärde sovrum om familjen får tillökning.

Humlelunden-4-rosmarin_palnlosning-1960.jpg
Humlelunden-4-rosmarin_tomt_1960.jpg

I anslutning till entréhallen finns husets praktiska tvättstuga med egen entrédörr ut mot trädgården. Längre in väntar kök och vardagsrum i en öppen och generös planlösning. Köket är välplanerat och funktionellt med rejäla arbetsytor i vinkel. Vardagsrummet förlängs ut i trädgården genom en direkt utgång till den härliga uteplatsen. En vacker ektrappa leder upp till andra våningen där det finns plats för fyra till fem sovrum och ett allrum. Önskas fem sovrum finns möjlighet att välja bort allrummet.

I anslutning till entréhallen finns generösa utrymmen för förvaring, en tvättstuga med groventré och ett generös wc med dusch. Vardagsrummet bjuder på ljus, rymd och fina utblickar mot trädgården. En altandörr leder direkt ut till en generös uteplats i söderläge. Husets ovanvåning är luftigt planerad med en ljus, välkomnande hall, fyra rymliga sovrum och ett rejält badrum. Här finns bra förvaring i klädkammare och garderober. En flexibel planlösning gör att du kan välja till eller bort ett sovrum.

Ljus och välplanerad bas

De tidlösa ytskikten och kloka planIösningarna skapar hem som är vackra och funktionella år efter år. I hela bostaden ligger mattlackat parkettgolv i ek och väggarna är genomgående målade i vitt.

Modernt kök

I Humlelunden har vi valt ett stilrent kök från Vedum med vita släta luckor och handtag i rostfritt, infälld diskbänk med kromad blandare och en tålig grå laminatbänkskiva. Mellan bänkskiva och väggskåp sitter stora, vita kakelplattor. Till din hjälp i matlagningen får du induktionshäll, kyl- och frys med rostfria fronter, helintegrerad diskmaskin samt varmluftsugn och mikrovågsugn i inbyggnadsmodell från Siemens. Du får också smarta lösningar i form av fullutdragslådor, dämpade luckor och källsorteringskärl.

Behagligt badrum

Badrummet ska vara ett rum att trivas i. Vi har valt vitt kakel på väggarna och på golvet har vi lagt stilsäker grå klinker. De fräscha ytskikten skänker en väldesignad och tidlös känsla åt rummet.

Den separata tvättstugan är utrustad med energisnål tvättmaskin och torktumlare från Siemens.

Gott om förvaring

Klädkammare, garderober eller garderobsvägg med skjutdörrar ser till att du får plats med hela klädkollektionen och mer därtill. Utbyggbara förvaringssystem hjälper dig att hålla ordning och reda.

Original och inredningsval

JM har byggt bostäder i 70 år. Vi har lärt oss identifiera vad som skapar ett tidlöst men samtidigt uppdaterat hem som fungerar varje dag året om.

Den fasta inredningen komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet. Originalvalen står för en genomtänkt helhet där alla detaljer stämmer fint ihop och skapar en råd tråd i ditt hem.

Läs mer

Kolla restider

  Om området

  Hjärup

  Hjärup ligger mitt i en pulserande storstadsregion, med både Malmö, Lund och Köpenhamn inom bekvämt räckhåll. Trots det är Hjärup ett stillsamt samhälle med utrymme för vardagsnjutning och livskvalitet. Här finns förutsättningarna för en trygg och harmonisk tillvaro i livets alla skeden. Bra barnomsorg, flera skolor och många olika fritidsaktiviteter, tillsammans med ett växande utbud av service gör vardagen bekväm.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder