JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Skåne / Höllviken

Strandhusen Till salu : Se lediga bostäder

Bostadsrätter nära natur och hav

 • Kommun: Vellinge
 • Område: Höllviken
 • Pris: 2 195 000 - 6 995 000 kr
 • Avgift: 3 250 - 5 950 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 52 - 130 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Midgårdsvägen/Stenbocks väg
  23651 Höllviken
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 2, 2020 - Kvartal 4, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 61 - C 70 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 87

Med utblickar över ängar, hav och strand ska vi bygga Strandhusen. Ett attraktivt läge i vackra Höllviken för dig som önskar fånga det goda i livet i en alldeles ny bostad. Vi bygger havsnära för hemkära helt enkelt.

Strandhusen kommer att ligga vid porten till Höllviken, nära centrum och service. Ett läge som bjuder på fina, utblickar över hav och strandängar.

87 välplanerade lägenheter – allt från den yteffektiv tvåan till fantastiska femrummaren med det lilla extra, högst upp i huset. Alla bostäder har härlig balkong eller uteplats på entréplan. Mellan husen skapas en parkliknande kvartersgård med sköna, gröna rum och planteringar. Duka upp till fest i den gemensamma pergolan med grillplats och bjud in släkt och vänner. Har de långt hem bokar du bara föreningens gästlägenhet. I Strandhusen är det lätt att känna sig hemma.

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Strandhusen

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Husen placeras friliggande på den parkliknande tomten med generöst respektavstånd till varandra. Bostäderna i entréplan får fina uteplatser – medan övriga lägenheter har balkonger med fina utblickar i olika väderstreck.

Ljusa hörnlägenheter

Strandhusen bjuder på omsorgsfullt utformade bostäder. Att samtliga är hörnlägenheter innebär ljusinsläpp från flera väderstreck som ger ljus och öppenhet. Här finner du allt från välplanerad tvåa till generös femma. Alla med härliga balkonger eller uteplatser. Överst i husen får bostäderna extra takhöjd och en fantastisk utsikt över omgivningarna. Lägenhetsförråd finns i separata byggnader på gården och parkering har du strategiskt utplacerat i kvarteret.

Pergola med grillplats

Strandhusen placeras friliggande på den parkliknande tomten med generöst respektavstånd till varandra. Mellan husen planerar vi för gröna rum med sittplatser och planteringar i skydd av rader av klippta häckar. Lekytor för barnen bäddas diskret in i gårdsmiljön. Det blir även en gemensam pergola med grillplats. Här kan du bjuda på fest tillsammans med nära och kära eller bara flytta ner kvällsmaten en vanlig måndag.

Bjud på gästfrihet

Som boende i Strandhusen är det lätt att bjuda på lite extra gästfrihet. Du behöver inte reservera ett extra rum för gäster. Istället hyr du den gemensamma gästlägenheten, på 27 kvm, som finns att tillgå för de boende i föreningen. Så tveka inte att bjuda hem långväga vänner och familj.

Tidlös bas

När du flyttar in i din nya bostad i Strandhusen har vi lagt en bas som du kan utgå ifrån när du ska sätta din egen prägel. De tidlösa ytskikten skapar vackra hem som håller. När du flyttar in är väggarna vitmålade och det ligger nylagd ekparkett på golven. Trägolvens struktur får en vacker patina med åren och badrummens kakel och klinker behåller fräschör och stil.

Smakfullt och välutrustat kök

Väljer du en bostad i Strandhusen kan du vara säker på att du får ett smakfullt och enhetligt, välutrustat kök där detaljerna kompletterar varandra. Här finns alla de praktiska funktioner som krävs för att du gärna ställer dig vid grytorna. Kyl- och fryskombination, diskmaskin, micro, induktionshäll samt varmluftsugn ingår i originalet. Vi är måna om miljön och väljer därför endast energisnåla vitvaror.

Behagligt badrum

Ditt badrum får fräscha ytskikt från golv till tak. Golvklinker och väggkakel är sammansatta för att ge en harmonisk bas i ditt badrum. I badrummet finns även en komplett tvättavdelning med energisnål tvättutrustning. Ovanför tvättutrustningen finns en praktisk arbetsbänk i vitt och väggskåp som ser till att förvaring inte är något problem.

Var sak har sin plats

De kloka planlösningarna gör det lätt att hålla ordning. Klädkammare och skjutdörrs-garderober gör det enkelt att stuva undan sådant som inte används dagligen. Kombinera de flexibla förvaringssystemen så som passar dig bäst.

Inredningsval

I alla Strandhusens bostäder ingår Original. En noga utvald inredning som ingår i priset för just din specifika bostad. Det finns även ett utbud av inredning som kan väljas utöver original.

Läs mer om inredningsval

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Höllviken - På strategiskt läge

  Största orten i Vellinge kommun är Höllviken vilken med sitt strategiska läge utvecklats under de senaste 50 åren från populär badort och mest sommarboende till åretruntboende. På ena sidan Östersjön med en halvmil lång vit sandstrand med sandklitter, på andra en långgrund strand mot Öresund, vilken blivit populär bland surfare.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Jämför bostäder