JM does not take responsibility for the translation
Condor Premium
VIP-försäljning

Danderyd / Danderyds centrum

Condor Premium

Condor Premium

Nu startar försäljningen av fyra exklusiva premiumbostäder i Danderyd norr om Stockholm. JMs premiumbostäder kännetecknas av stora takterrasser, dubbla balkonger, hög takhöjd och exklusiv inredning med möjlighet till personliga val.

I din nya premiumbostad får varje rum sitt eget unika uttryck med personligt vald inredning av hög klass. Exklusivt för premium är din personliga kundrådgivare som hjälper dig genom hela processen, även efter att du flyttat in i din nya bostad. Låt din fantasi och personlighet flöda genom varje litet utrymme och skapa en bostad ensam i sitt slag.

Situationsplan Condor.

Kolla restider

  24

  tisdag

  oktober

  2017

  JMs första Premium-event

  I söndags den 22 oktober öppnade vi dörrarna till vårt huvudkontor för de VIP-kunder som anmält intresse till JMs projekt Condor och Condor Premium. 

  En arkitektonisk helhet

  Inredningen i din premiumlägenhet bygger på ett modernt designspråk med rena linjer och vackra material i olika texturer. Allt för att bilda en arkitektonisk helhet genom hela bostaden, från hall till badrum, sovrum och klädkammare.

   Läs mer om inredningen

  Byggnader som rymmer exklusiva hem

  Centralt och modernt med en grönskande inramning. Så bygger vi kvarteret Condor, där fyra unika premiumlägenheter är skräddarsydda för dig som vill skapa ett exklusivt hem som speglar din personliga stil och smak.

   Läs mer om byggnaderna

  Flyg över Condor

  Välkommen till vår 3D-film av Condor. Vi tar dig med på en flygtur över byggnaderna för att visa hur kvarteret är tänkt att se ut.

  Till 3D-filmen

  Din personal shopper

  När du köper en premiumbostad av oss i Condor kommer Pia Älström att bli den personliga kontaktperson som följer dig genom hela processen, även efter att du har flyttat in. Hon hjälper dig med saker som kan tänkas komma upp i samband med köp och flytt till den nya bostaden. Det kan handla om inredning, möblering, hjälp vid flytten men också om hjälp med kontakt till rådgivning kring juridiska eller ekonomiska frågor.

  Inspireras av Premium

  Med vårt Premium-koncept erbjuder vi bostäder utöver det vanliga, med genomgående exklusivitet när det gäller material, utrustning, service och inredningsval. Njut av vackra detaljer och låt dig inspireras till ditt eget hem.

   Så skapar du ett lyxigare hem

  Danderyds centrum blir en oas

  Danderyds centrum genomgår just nu en total förvandling. Med ett utbyggt och modernt shoppingcentrum, nyanlagd stadspark, vackra Edsviken med promenadstråk, badplatser samt Stockholms golfklubb blir Danderyds Centrum en oas – bara 15 min norr om city.

   Läs mer om Danderyd

  Jämför bostäder