JM does not take responsibility for the translation
/ 7

Stockholm / Danderyds centrum

Condor Premium Till salu : Se lediga bostäder

Exklusivt med modernt formspråk

 • Kommun: Danderyd
 • Område: Danderyds centrum
 • Pris: 13 700 000 - 14 900 000 kr
 • Avgift: 6 005 - 6 982 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 4 - 5
 • Boarea: 114 - 140 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 - Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 8

Boka personlig visning

Är du intresserad av en bostad i Condor Premium? I vårt showroom visar vi upp delar av inredningen, välkommen att ringa fastighetsmäklare Malin Castenvik på 08-120 165 48 för en personlig visning!

Välkommen till ett unikt boende i Danderyd! I kvarteret Condor erbjuder vi ett fåtal exklusiva premiumbostäder som kännetecknas av stora takterrasser, dubbla balkonger, hög takhöjd och exklusiv inredning med möjlighet till personliga val. Premiumlägenheterna är placerade på översta våningsplanen i hus som är 8-10 våningar höga, och härifrån har du utsikt över Edsviken och en av Stockholms äldsta golfbanor.

I din nya premiumbostad får varje rum sitt eget unika uttryck med personligt vald inredning av hög klass. Exklusivt för premium är din personliga kundrådgivare som hjälper dig genom hela processen, även efter att du flyttat in i din nya bostad. Låt din fantasi och personlighet flöda genom varje litet utrymme och skapa en bostad ensam i sitt slag.

Vill du se fler av våra premiumbostäder? I Dalénum på Lidingö bygger vi Fyrtornet Premium, exklusiva bostäder med panoramautsikt över Saltsjön, Djurgården och Stockholms hamninlopp. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Byggstart

 • Säljstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Husen är åtta till tio våningar höga med en naturlig nedtrappning i lutningen mot centrum. Fasaderna i ljus puts med silvergrå tegelpartier smälter väl in i omgivningen, och den intilliggande parken kommer att förnyas och bli till en grön oas.

Premiumbostäderna ligger på de två översta etagen, och har särskilt hög kvalitet i allt från ytskikt och vitvaror ner till varje enskild inredningsdetalj. Den generösa terrassen och de dubbla balkongerna ger fina utblickar över omgivningarna. Här är ett tillfälle för dig som vill unna dig något alldeles extra.

Terrass och två balkonger i tre olika väderstreck

Två riktigt stora balkonger har din nya premiumlägenhet utrustats med. Till den norra balkongen är det utgång direkt från två sovrum, medan den andra balkongen vetter åt söder och har fina glasskjutpartier från kök och vardagsrum. Dessutom har varje bostad en generös terrass, ett värdefullt extra rum med gott om plats för både familj och vänner.

Utsikten från balkonger och terrass är värd ett särskilt omnämnande. Här bor du högt och fritt och kan njuta av utblickar ända ner mot Edsviken och en av Stockholms äldsta golfbanor.

Premiumbostäderna

Premiumbostäderna ligger på de två översta etagen, och har särskilt hög kvalitet i allt från ytskikt och vitvaror ner till varje enskild inredningsdetalj. Här är verkligen ett tillfälle för dig som vill unna dig något alldeles extra.

Husen är åtta till tio våningar höga med en naturlig nedtrappning i lutningen mot centrum. Fasaderna i ljus puts med silvergrå tegelpartier smälter väl in i omgivningen, och den intilliggande parken kommer att förnyas och bli till en grön oas.

Parkering och cykelförvaring

Precis som för övriga lägenheter i kvarteret Condor har premiumbostäderna lägenhetsförråd och cykelförvaring i källaren, cyklar kan även förvaras i entréplan i trapphus 1 samt på gården. Ett väl tilltaget parkeringsgarage kommer att finnas i två plan under husen.

Generös hall med klinkergolv

Den generösa hallen är som ett varmt välkommen hem till din nya, exklusiva bostad. Här möts du av ett vackert och praktiskt klinkergolv i kalksten som därefter övergår till den vackra tvåstavsparkett i vitlaserad ek som är genomgående för alla rum. De platsbyggda skjutdörrsgarderoberna från Whyte Lilja med inredning i ljus ek rymmer både dina och gästernas ytterkläder.

Ditt nya kök är en dröm

Välplanerat, välutrustat och vackert. Ditt nya kök är en dröm oavsett vilka gastronomiska kunskaper du besitter. Skåpen från Ballingslöv har en varmgrå kulör som matchar kökets arbetsytor i elegant komposit. Vitvaror samt induktionshäll och helintegrerad diskmaskin från Miele ingår, samt den inbyggda vinkylen, som inte bara ger vinet rätt temperatur utan också är en snygg inredningsdetalj.

Vardagsrum och matsal

Det öppna sambandet mellan kök, vardagsrum och matsal ger oändliga möjligheter till såväl stora middagsbjudningar som till mer gemytliga familjeträffar. Vardagsrummet badar i ljus genom de stora fönstren med låga bröstningar i flera väderstreck. Härifrån är det utgång till såväl terrassen som till en av balkongerna med skjutglaspartier som är både vackra och praktiska.

Rymliga sovrum

Det största sovrummet är generöst tilltaget och inrett med klädkammare. Från sovrummet har du direkt utgång till den ena av balkongerna. Fina fönsterbrädor i ljus kompositsten ramar in de stora ljusinsläppen och harmonierar med den eleganta tvåstavsparketten i vitlaserad ek.

Sovrum nummer två har också direktaccess till balkong. Detta sovrum har klädkammare, ljusinsläpp från två väderstreck och samma fina parkettgolv samt ljudreducerade mellanväggar som är genomgående för alla sovrum i din premiumlägenhet.

Även det minsta av de tre sovrummen har en praktisk klädkammare och fönster mot balkong. Sovrummet ligger fint skyddat bakom köket, lite avskilt men samtidigt nära hemmets hjärta.

Exklusivt badrum, WC samt tvättstuga

Det exklusiva och gene­röst tilltagna badrummet är utrustat med badkar från Hafa Sun Square samt duschhörna i klarglas. Väggarna är helkaklade och på golvet har vi lagt klinker. Dubbla handfat och formgjutet tvättställ i marmorkomposit underlättar morgontoaletten och den vägg­hängda toalettstolen är både praktisk och hygienisk.

WC får karaktären av ett extra badrum, utrustat med duschhörna och handdukstork av samma slag som i badrummet. Även här är väggarna helkaklade, med klinker på golvet och vägghängd toalettstol.

Den separata tvättstugan har skåp från Ballingslöv och tvättutrustning från Miele. Tvätten viker du på tåliga bänkskivor i polerad kompositsten, andra praktiska detaljer är tvättho samt torkställning.

Om området

Mörby Centrum blir Danderyds Centrum

Det sker en stor om- och utbyggnad av köpcentrumet Mörby Centrum som år 2020 nästan fördubblas och byter namn till Danderyds Centrum. Parallellt med detta kommer JM att bygga 108 nya bostäder i centrum där Golfvägen övergår till Golfbanevägen.

 Läs mer

Jämför bostäder