JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Danderyd / Danderyds centrum

Condor

Parkläge vid nya Danderyds centrum

Köpanmälan

13-25 oktober kan du som anmält förtur på kvarteret Condor göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser och planritningar, samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. VIP-visning är planerad till söndag 22 oktober. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Centralt är nyckelordet för Condor som blir ett helt nytt kvarter i parkläge vid Danderyds centrum. Från de moderna bostäderna är det en kort promenad till såväl den trendiga boutiquegallerian som till Stockholms Golfklubb och inte minst tunnelbanan, med en restid till Stockholms city på bara 15 minuter.

De tre bostadshusen är åtta till tio våningar höga där de översta terrassvåningarna bjuder på fina utblickar över bland annat en av Stockholms äldsta och mest etablerade golfbanor. Bostäderna byggs i olika storlekar, oavsett vilken du väljer bär alla JMs signum av öppna planlösningar och stora ljusinsläpp, många av dem i flera väderstreck.

Kvarteret består av totalt 108 bostäder med 64 bostäder till försäljning i den första etappen. Produktionsstart planeras ske under fjärde kvartalet 2017 och inflyttning under 2020.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Modernt och genomtänkt

  Bostäderna i Condor är omsorgsfullt planerade med modern och genomtänkt inredning. Oavsett storlek har alla lägenheter öppna planlösningar och stora ljusinsläpp, många av dem i flera väderstreck.

   Läs mer om inredningen

  Högt och fritt

  Nya Danderyds centrum blir en modern uppstickare med den trendiga boutique­gallerian och sina nya kontorshus. En perfekt matchning för Condor som består av tre hus i åtta till tio våningar med eleganta fasader i tegel och ljus puts.

   Läs mer om byggnaderna

  Väletablerat möter nytt

  Nytt namn men framför allt ett nytt bostadskvarter i ett parkläge med helt ny gestaltning. Granne med golfbanan, invid ett nytt utbyggd och modernt köpcentrum samt närhet till innerstan. Tunnelbanans röda linje tar dig snabbt och enkelt till Stockholms city. En ny bostadsmöjlighet i Danderyds centrumområde.

   Läs mer om Danderyd

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder