JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Danderyd / Danderyds centrum

Condor

Nytt bostadsläge i Danderyd

Condor etapp 1 säljstartar i september

Vårt kvarter i Danderyds centrum har fått ett nytt namn – Condor. Vi planerar att säljstarta de första 68 bostäderna i kvarteret Condor till våra VIP-kunder i september, så passa på att bli VIP-kund redan nu och intresseanmäl dig till projektet för din chans till förtur.

JM ska uppföra det nya bostadskvarteret Condor i Danderyds centrum­ vid Golfbanevägen. Kvarteret som kommer att bestå av totalt cirka 107 bostäder med 68 i den första säljetappen, får ett attraktivt parkläge med närhet till både golf och innerstad. Härifrån har du endast 15 minuters tunnelbane­resa till Stockholms city.

Produktionsstart planeras ske under fjärde kvartalet 2017 och inflyttning under 2019.

Condor blir ett kvarter med moderna bostadsrätter mitt i Danderyds centrum. Här syns de planerade husen (visionsbild).

I närheten

Kolla restider

  30

  tisdag

  maj

  2017

  Frukostmöte med Danderyds arkitekter

  Om några år så kommer Danderyds centrum stå klart och så även bostäderna i kvarteret Condor. I maj hade projektgruppen från JM frukostmöte med Wester+Elsner Arkitekter, som arbetar med att utveckla Danderyds centrum.  

  Mörby centrum blir Danderyds centrum

  Nytt namn men framför allt cirka 120 nya bostäder i ett parkläge med helt ny gestaltning. Granne med golfbanan, invid ett nytt utbyggd och modernt köpcentrum samt närhet till innerstan. Tunnelbanans röda linje tar dig snabbt och enkelt till Stockholms city. En ny bostadsmöjlighet i Danderyds centrumområde.

   Läs mer om Danderyd

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Jämför bostäder