JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Danderyds centrum

Condor Till salu : Se lediga bostäder

Parkläge vid nya Danderyds centrum

 • Kommun: Danderyd
 • Område: Danderyds centrum
 • Pris: 1 990 000 - 9 390 000 kr
 • Avgift: 2 416 - 5 587 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 31 - 122 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 3, 2020 - Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: C 68 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 96

Vid nya Danderyds centrum bygger vi kvarteret Condor, eleganta hus om åtta till tio våningar med grönt parkläge. Alla bostäder har väl tilltagna balkonger – de flesta på över 20 kvadratmeter – och från de översta terrassvåningarna har du utblick över natursköna Edsviken och Sveriges näst äldsta golfbana.

Lägenheterna byggs i olika storlekar, oavsett vilken du väljer bär alla JMs signum av öppna planlösningar och stora ljusinsläpp, många av dem i flera väderstreck. I Condor bor du nära shopping och natur, med ett perfekt kollektivtrafikläge – det tar till exempel 15 minuter till centrala Stockholm med tunnelbana.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Byggstart

 • Säljstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Condor

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Vackert välvda balkonger

Balkongen eller uteplatsen ska upplevas som ett extra rum till din nya lägenhet. I Condor har vi gjort dem riktigt generösa då de flesta av balkongerna har storlekar på över 20 kvadratmeter. Formen är välvd för att ge en illusion av rörelse, där en fin detalj är de gröna glasräcken som inramar balkongerna. De bostäder som i stället har uteplats får en pergola som inramning. De två översta våningarna med bostäder om fyra- och fem rum och kök får stora terrasser med utsikt ända bort till Edsviken.

Parkering och cykelförvaring

Alla lägenheter i kvarteret Condor har lägenhetsförråd och cykelförvaring i källaren, cyklar kan även förvaras i entréplan i trapphus 1 samt på gården. Ett väl tilltaget parkeringsgarage kommer att finnas i två plan under husen.

Fullt utrustat kök

Den grå köksinredningen med släta luckor och rostfria handtag är både snygg att se på och lätt att sköta. Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt från Siemens, och här finns gott om arbetsutrymme på den tåliga laminatbänkskivan. Diskmaskinen är helin­tegrerad för att ge ett lugnt och harmo­niskt intryck.

I lägenheterna finns också goda förvaringsmöj­ligheter med praktiska lösningar. Skjut­dörrsgarderober och klädkammare är smarta inredda med inredning från Elfa som enkelt kan kompletteras utifrån behov.

Stilrent badrum

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor på väggen och vit matt carrera på golvet. Här finns en praktisk kommod med tvättställ i vitt, duschväggar i klarglas samt tvättmaskin och tork­tumlare från Siemens, alternativt kombi­maskin. En praktiskt bänkskiva underlättar när du ska vika tvätt, och förvaring finns i väggskåp ovanför.

Allmänt

Våra arbetstider på byggarbetsplatsen är kl. 07-19 och eventuellt störande arbeten utförs dagtid inom dessa tidsramar. Om helgarbete skulle förkomma så sker inget bullerarbete före kl. 09.00.

 

2018

Markarbeten och sprängning
Under sommaren och hösten pågår markarbeten. Sprängningsarbeten planeras starta i slutet av oktober och pågå året ut. En orsak till att vi behöver spränga är för att ge plats åt det planerade garaget.

2019

Betongarbete
I början av 2019 påbörjar vi betongarbeten med två stora byggkranar, där den första kommer på plats i februari och kran två monteras i mitten av mars. Kranarna kommer att stå kvar i ungefär ett år och är cirka 40 meter höga.Gjutning och stomarbete
Nästa arbetsmoment blir att gjuta bottenplattor. För att göra detta behövs en del fyllnadsmassa och när den är på plats påbörjas gjutningen (ungefär mars-april). Stomarbete, det vill säga arbete med betongväggar, pågår hela våren och över sommaren. Takläggning sker hösten 2019.

 

2020

Färdigställande och tillträde
Vinter 2019/2020 färdigställer vi bostadsrätterna invändigt och utvändigt med första tillträde planerat till våren 2020.

Bygginfo Danderyds centrum

Samtidigt som vi bygger kvarteret Condor så pågår en stor ombyggnad av Mörby Centrum som ska förvandlas till Danderyds centrum, med helt nytt köpcentrum och två nya kontorshus. Det nuvarande köpcentrumet kommer dock att vara öppet under hela byggprocessen.

 Mer bygginfo här

"I Condor har vi strävat efter att skapa ett kvarter av öppenhet mot den lilla parken med fina genomblickar åt flera håll. Det här är ett verkligt centralt läge i Danderyds centrum där husen får en luftig och fri placering i den befintliga bebyggelsen. I alla lägenheter har vi tagit fasta på JMs strävan att skapa vackra och praktiska bostäder med generösa balkonger och terrasser för fin utsikt. En plats att trivas på helt enkelt."

Arkitekt Dennis Lindgren, Arkitekturkompaniet

Om området

Mörby Centrum blir Danderyds Centrum

Det sker en stor om- och utbyggnad av köpcentrumet Mörby Centrum som år 2020 nästan fördubblas och byter namn till Danderyds Centrum. Parallellt med detta kommer JM att bygga 108 nya bostäder i centrum där Golfvägen övergår till Golfbanevägen.

 Läs mer

Att köpa nytt

Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 08-782 11 12
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag 12-18
Söndag 12-16

 

Jämför bostäder