JM does not take responsibility for the translation
Bolinder Terrass 2
VIP-försäljning

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Terrass 2

I Mälarens närhet

Bolinder Terrass 2

Anmäl förtur

6-15 november kan du som är VIP-kund och vill bo i Bolinder Terrass 2 anmäla förtur via Mina sidor. Är du inte redan registrerad kan du fortfarande bli VIP-kund nu för att få förtur. Läs mer om alla steg i köpprocessen!

Köpanmälan

16-23 november kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

I den andra och sista etappen av Bolinder Terrass släpps 66 bostäder om två till fem rum och kök, varav flera rustas med terrasser och sjöutsikt. Lamellhuset med totalt 111 bostäder ligger alldeles intill Mälaren i det industrihistoriska området Bolinder Strand i Järfälla.

I Bolinder Terrass bor du med närhet till både förskola, skola och centrum. Till Stockholm central tar du dig på drygt 25 minuter, samtidigt som du har nära till både vatten och vackra naturområden.

Genom att utforma fasaderna i tegel vill vi förstärka områdets historiska koppling och ansluta till de bevarade gamla tegelindustribyggnaderna i området. På så vis skapar vi en ny ”årsring” i Bolinder Strand. Kring bostäderna anläggs gröna och trivsamma utemiljöer.

Inflyttningen är planerad till hösten 2019. I samma kvarter som lamellhuset ingår även höghuset Bolinder Vy .


I närheten

Kolla restider

  Industrihistoriska Bolinder

  Bolinders gamla fabrikslokaler rymmer idag allt från gym till fritidsbutiker. Längs vattnet finns promenadstråk och möjlighet till fiske, och vintertid plogas isen för skridskoåkare. I närheten finns flera båtklubbar samt Görvälns vackra naturreservat.

   Lär dig mer om området

  Sociala utomhusytor

  Kvarteret Bolinder Terrass är ett lamellhus uppdelat på fyra trapphus vänd mot en gemensam gårdsterrass. Mot gården i väster finns i flera plan terrasser vilket givit huset dess namn.

   Läs mer om byggnaden

  Personlig inredning

  I Bolinder Terrass hämtar bostäderna inspiration från naturliga materialval, trivsel och gemenskap. Som bas ligger en mattlackad parkett, ett ljust kök och vitmålade väggar. De generösa ljusinsläppen bryts vackert av mot de mörkgrå fönsterbänkarna i kalksten.

   Läs mer om inredningen

  Bolinder Terrass 2 är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #Bolinderstrand

  Jämför bostäder