JM does not take responsibility for the translation
Planerat

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Terrass 1

I Mälarens närhet

Bli VIP-kund!

Bo i historiska kvarter nära natur och vatten med pendelavstånd till såväl Stockholm city som Arlanda. 7 augusti säljstartar vi de fyrtiofem första bostäderna i Bolinder Terrass till våra VIP-kunder. Du kan redan nu registrera dig för att bli VIP för att få chans till förtur när bostäderna släpps till försäljning. Läs om vår köpprocess.

Registrera dig för att bli VIP-kund

Alldeles intill Mälaren planerar vi nu för kvarteret Bolinder Terrass som utgörs av ett lamellhus med totalt 111 bostäder. I den första etappen släpps 45 bostäder om två till fyra rum och kök varav flera rustas med terrasser och sjöutsikt.

Genom att utforma fasaderna i tegel vill vi förstärka områdets historiska koppling och ansluta till de bevarade gamla tegelindustribyggnaderna i området. På så vis skapar vi en ny ”årsring” i Bolinder Strand. Kring bostäderna anläggs gröna och trivsamma utemiljöer.

I Bolinder Terrass bor du med närhet till både förskola, skola och centrum. Till Stockholm central tar du dig på drygt 25 minuter, samtidigt som du har nära till både vatten och vackra naturområden.

Inflyttningen är planerad till hösten 2019. I samma kvarter som lamellhuset ingår även höghuset Bolinder Vy 1.

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Bolinder Strand

  Bolinders gamla fabrikslokaler rymmer idag allt från gym till fritidsbutiker. Längs vattnet finns promenadstråk och möjlighet till fiske, och vintertid plogas isen för skridskoåkare. I närheten finns flera båtklubbar samt Görvälns vackra naturreservat.

   Läs mer om området

  Trivsam inredning

  I Bolinder Terrass hämtar bostäderna inspiration från naturliga materialval, trivsel och gemenskap. Som bas ligger en mattlackad parkett, ett ljust kök och vitmålade väggar. De generösa ljusinsläppen bryts vackert av mot de mörkgrå fönsterbänkarna i kalksten.

   Läs mer om inredningen

  Sociala utomhusrum

  Kvarteret Bolinder Terrass är ett lamellhus uppdelat på fyra trapphus vänd mot en gemensam gårdsterrass. Mot gården i väster finns i flera plan terrasser vilket givit huset dess namn.

   Läs mer om byggnaden

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #BolinderStrand

  Jämför bostäder