JM does not take responsibility for the translation
VIP-försäljning

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Terrass 1

I Mälarens närhet

Anmäl förtur

7-16 augusti kan du som är VIP-kund och vill bo i Bolinder Terrass anmäla förtur via Mina sidor. Är du inte redan registrerad kan du fortfarande bli VIP-kund nu för att få förtur. Läs mer om alla steg i köpprocessen!

Köpanmälan

17-28 augusti kan du som anmält förtur göra köpanmälan via Mina sidor. Som inloggad får du tillgång till priser, planritningar och bostadsväljare samt instruktioner om hur du gör en köpanmälan. Efter periodens slut bearbetas allas val och fastighetsmäklaren kontaktar dig med ett erbjudande.

Alldeles intill Mälaren planerar vi nu för kvarteret Bolinder Terrass som utgörs av ett lamellhus med totalt 111 bostäder. I den första etappen släpps 45 bostäder om två till fyra rum och kök varav flera rustas med terrasser och sjöutsikt.

Genom att utforma fasaderna i tegel vill vi förstärka områdets historiska koppling och ansluta till de bevarade gamla tegelindustribyggnaderna i området. På så vis skapar vi en ny ”årsring” i Bolinder Strand. Kring bostäderna anläggs gröna och trivsamma utemiljöer.

I Bolinder Terrass bor du med närhet till både förskola, skola och centrum. Till Stockholm central tar du dig på drygt 25 minuter, samtidigt som du har nära till både vatten och vackra naturområden.

Inflyttningen är planerad till hösten 2019. I samma kvarter som lamellhuset ingår även höghuset Bolinder Vy 1.

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Bolinder Strand

  Bolinders gamla fabrikslokaler rymmer idag allt från gym till fritidsbutiker. Längs vattnet finns promenadstråk och möjlighet till fiske, och vintertid plogas isen för skridskoåkare. I närheten finns flera båtklubbar samt Görvälns vackra naturreservat.

   Läs mer om området

  Sociala utomhusrum

  Kvarteret Bolinder Terrass är ett lamellhus uppdelat på fyra trapphus vänd mot en gemensam gårdsterrass. Mot gården i väster finns i flera plan terrasser vilket givit huset dess namn.

   Läs mer om byggnaden

  Marie Ramse inreder visningslokalen

  I en gammal industrilokal i Bolinders anrika fabriksområde inreder Marie Ramse vår visningslokal som kommer stå klar i augusti för VIP-visningen.

   Läs mer på Maries blogg

  Trivsam inredning

  I Bolinder Terrass hämtar bostäderna inspiration från naturliga materialval, trivsel och gemenskap. Som bas ligger en mattlackad parkett, ett ljust kök och vitmålade väggar. De generösa ljusinsläppen bryts vackert av mot de mörkgrå fönsterbänkarna i kalksten.

   Läs mer om inredningen

  Bli VIP-kund

  Hitta din drömbostad! Som VIP-kund får du förtur till JMs bostäder. Det innebär att du har möjlighet att boka dig för en bostad innan de släpps till allmän försäljning.

   Bli VIP-kund

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #BolinderStrand

  Jämför bostäder