JM does not take responsibility for the translation
Bolinder Terrass 1
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Terrass 1

I Mälarens närhet

Bolinder Terrass 1

Alldeles intill Mälaren planerar vi nu för kvarteret Bolinder Terrass som utgörs av ett lamellhus med totalt 111 bostäder. I den första etappen släpps 45 bostäder om två till fyra rum och kök varav flera rustas med terrasser och sjöutsikt.

Genom att utforma fasaderna i tegel vill vi förstärka områdets historiska koppling och ansluta till de bevarade gamla tegelindustribyggnaderna i området. På så vis skapar vi en ny ”årsring” i Bolinder Strand. Kring bostäderna anläggs gröna och trivsamma utemiljöer.

I Bolinder Terrass bor du med närhet till både förskola, skola och centrum. Till Stockholm central tar du dig på drygt 25 minuter, samtidigt som du har nära till både vatten och vackra naturområden.

Inflyttningen är planerad till hösten 2019. I samma kvarter som lamellhuset ingår även höghuset Bolinder Vy 1.


Bostäder i Bolinder Terrass 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Bolinder Strand

  Bolinders gamla fabrikslokaler rymmer idag allt från gym till fritidsbutiker. Längs vattnet finns promenadstråk och möjlighet till fiske, och vintertid plogas isen för skridskoåkare. I närheten finns flera båtklubbar samt Görvälns vackra naturreservat.

   Läs mer om området

  Sociala utomhusrum

  Kvarteret Bolinder Terrass är ett lamellhus uppdelat på fyra trapphus vänd mot en gemensam gårdsterrass. Mot gården i väster finns i flera plan terrasser vilket givit huset dess namn.

   Läs mer om byggnaden

  24

  fredag

  november

  2017

  En helgutflykt i Bolinder

  I Bolinder kan ni kan börja helgen med en solig morgonpromenad längs hela stranden bort till Kallhällsbadet eller stanna till vid Görvälns slott för lunch efter svampplockningen?  

  Trivsam inredning

  I Bolinder Terrass hämtar bostäderna inspiration från naturliga materialval, trivsel och gemenskap. Som bas ligger en mattlackad parkett, ett ljust kök och vitmålade väggar. De generösa ljusinsläppen bryts vackert av mot de mörkgrå fönsterbänkarna i kalksten.

   Läs mer om inredningen

  Välkommen till vår visningslokal

  I en gammal industrilokal i Bolinders anrika fabriksområde har Marie Ramse inrett vår visningslokal för kvarteren Bolinder Vy och Bolinder Terrass. Kontakta fastighetsmäklare Carina Lindahl på telefon 08-441 57 04 för en privat visning.

   Se fler bilder från visningslokalen

  Bolinder Terrass är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #BolinderStrand

  Jämför bostäder