JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Bolinder Strand

Bolinder Terrass Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Järfälla
 • Område: Bolinder Strand
 • Pris: 1 925 000 - 5 495 000 kr
 • Avgift: 3 201 - 6 442 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 46 - 125 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Godsvägen
  17671 Järfälla
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 53 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 111

Vill du bo nära Mälaren? I Järfälla vid Bolinder Strand bygger vi kvarteret Bolinder Terrass, ett lamellhus med 111 bostäder om två till fem rum och kök. Alla lägenheter har antingen balkong eller terrass, varav flera har sjöutsikt.​

Här kan du se utsikten från balkongerna. 

Genom att utforma fasaderna i tegel vill vi förstärka områdets historiska koppling och ansluta till de bevarade gamla tegelindustribyggnaderna i området. På så vis skapar vi en ny ”årsring” i Bolinder Strand. Här har du nära både till vatten och vackra naturområden, som Görvelns naturreservat.

I Bolinder Terrass bor du med närhet till både förskola, skola och centrum. Till Stockholm central tar du dig på drygt 25 minuter, samtidigt som du har nära till både vatten och vackra naturområden.

Inflyttningen är planerad till hösten 2019. I samma kvarter som lamellhuset ingår även höghuset Bolinder Vy.

I vårt magasin om Bolinder Strand kan du läsa mer om området vad området har att erbjuda, dess historia och varför boende i Bolinder Strand valt att flytta dit. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Bostäder i Bolinder Terrass

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Norr om Stockholm, vid Bolinder Strand i Järfälla, bygger vi lamellhuset Bolinder Terrass. I samma kvarter ingår även höghuset Bolinder Vy. (skissbild)
Lamellhuset är uppdelat på fyra trapphus, vänd mot en gemensam gårdsterrass. Mot gården i väster finns i flera plan terrasser vilket givit huset dess namn. (3D-bild)
I samma brf som Bolinder Terrass ingår även Bolinder Vy. De två byggnaderna består av totalt 174 bostäder, varav 111 bostäder om två till fyra rum och kök i lamellhuset. (3D-bild)
Alla lägenheter i Bolinder Terrass har balkong eller terrass. (3D-bild)
De som inte får balkong eller terrass får innergård. (3D-bild)
I Bolinder Terrass hämtar bostäderna inspiration från naturliga materialval, trivsel och gemenskap. Som bas ligger en mattlackad parkett, ett ljust kök och vitmålade väggar. (3D-bild)
De generösa ljusinsläppen bryts vackert av mot de mörkgrå fönsterbänkarna i kalksten. Flera av bostäderna får balkong ut mot den gemensamma gården. (3D-bild)
Vi planerar för att sovrummen ska ligga ostört. (3D-bild)
Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla K-märkta byggnader från 1900-talet på ett smakfullt sätt blandas med modern arkitektur.
Ta en promenad längs vattnet till Kallhälsbadet eller Görvälns naturreservat.
Du har nära natur och vatten och kan följa årstidernas växlingar på nära håll.
Bolinder Strand från luften, hösten 2017.
Situationsplan
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

I samma brf som Bolinder Terrass ingår även Bolinder Vy. De två byggnaderna består av totalt 174 bostäder. Lamellhuset Bolinder Terrass består av 111 bostäder om 2-4 rok och höghuset Bolinder Vy består av 63 bostäder om 1-4 rok.

Terrass eller balkong

Alla lägenheter i Bolinder Terrass har balkong eller terrass. Från plan 09 leder en inbjudande terrasserad slänt med trappor och ramper ner till en stor generös gård i väster med gräsyta, lekplats, pulkabacke och odlingslådor. Här finns även många sittplatser på olika nivåer och avsatser.

Parkering och förråd

Bolinder Terrass, och höghuset Bolinder Vy som ingår i samma brf, har det nedersta våningsplanet, plan 08, gemensamt. Där finns garage, lägenhetsförråd, tekniska utrymmen, cykelförråd och två skyddsrum. På plan 09 finns förutom fler lägenhetsförråd, även åtta terrasslägenheter samt ett gemensamt föreningsrum för exempelvis styrelsemöten. Här finns även barnvagns- och rullstolsrum.

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26
Stockholm

Telefon 08-782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag-torsdag 14–18
Fredag 12–16
Söndag 12–16

De ljusa väggarna ger dig utrymme för personlig färgsättning i möbler och textilier. Alla produkter, så som vitvaror och materialval, är av hög kvalitet som tillsammans bildar en genomtänkt helhet i ditt nya hem. I ett tidigt skede ges du möjlighet att välja till inredning om du så önskar.

Klassiska kök

Köket är modernt och genomtänkt, här finns gott om plats för matlagning och umgänge. Vi har valt ett vitt kök med vita släta luckor och mörkgrå bänkskiva och vita kakelplattor men i ett tidigt läge finns det möjlighet för dig att själv göra vissa inredningsval. De energisnåla vitvarorna är i rostfritt med undantag för diskmaskinen som är integrerad.

Bekväma badrum

I det helkaklade badrummet finns utrymme för både avkoppling och effektivitet. Det vita ytskiktet och den mörkgrå klinkern på golvet bidrar till känslan av fräschör i badrummet. Med energieffektiv tvättmaskin och torktumlare, i kombination med arbetsbänk och torkställ, löser du enkelt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av bakom en glasvägg.

Smart förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång som enkelt kan kompletteras utifrån behov. Samtliga lägenheter har tillgång till källarförråd.

Vårt trygghetspaket

Att köpa ett nytt hem kan vara den största affären du gör i ditt liv. Vi på JM vill att din bostadsaffär ska vara en trygg investering, därför erbjuder vi ett trygghetspaket där bland annat dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd ingår.

 Läs mer om JMs Trygghetspaket

Om området

Bolinder Strand

Bolinder strand har blivit känd för sitt vackra läge intill Mälarfjärden, med K-märkta gamla fabriksbyggnader som en del av den svenska industrihistorien. Här växer ett nytt bostadsområde fram, nära vacker natur och en mängd strövområden. Järfälla kommun planerar också att rusta upp och satsa på Kallhälls centrum som då blir större, fräschare och får en helt ny pendeltågstation.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Midsommarafton 22 juni - stängt
Midsommardagen 23 juni - stängt

Jämför bostäder