JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Bolinder Strand

Bolinder Terrass Till salu : Se lediga bostäder

Härligt sjönära läge vid Mälaren

 • Kommun: Järfälla
 • Område: Bolinder Strand
 • Pris: 1 695 000 - 5 495 000 kr
 • Avgift: 2 921 - 6 315 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 5
 • Boarea: 40 - 125 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Godsvägen
  17671 Järfälla
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2019 - Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 53 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 174

Öppet hus

I vår har vi öppet hus varje helgfri måndag klockan 15-16 i vår visningsbostad på Pressarvägen 27, 4tr. Välkommen hit eller besök någon av bostadsbutikerna för att få veta mer om Bolinder Terrass. 

Intill Mälaren i Bolinder Strand, bland dess anrika tegelbyggnader, bygger vi kvarteret Bolinder Terrass. Här bor du i nyproducerade, ljusa bostäder om 1-5 rum och kök med öppen planlösning samt balkong, uteplats eller terrass, varav flertalet har fantastisk utsikt över Mälaren.

Här kan du se balkongutsikter för bostäderna i Bolinder Terrass samt se en virtuell visning för en bostad om 3 rum och kök i kvarteret. 

Bolinder Terrass består av två hus, varav ett lamellhus, trapphus 1-4, om 5-8 våningar samt ett punkthus, trapphus 5, om 15 våningar. Intill trapphus 1-4 ligger kvarterets generösa gård med gräsytor, lekplats och odlingslådor. 

Här bor du med närhet till förskola, skola och service i Kallhäll centrum. Pendeln ligger 5 minuter bort och tar dig till city på 21 minuter. Längs strandpromenaden kan du njuta av Mälarens glittrande vatten och inom gångavstånd hittar du Görvälns naturreservat som bjuder på bra motionsspår och orörd natur.

I vårt magasin om Bolinder Strand kan du läsa mer om området, vad det har att erbjuda, dess historia och varför boende i området valt att flytta dit. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Bolinder Terrass

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Kvarterets utformning

Bolinder Terass består av totalt 174 bostäder i två byggnader - ett lamellhus om 5-8 våningar (trapphus 1-4) samt ett punkthus (trapphus 5) om 15 våningar. 

Från punkthuset och de övre våningarna i lamellhuset har man en magnifik utsikt över Mälaren. I lamellhuset har i flera lägenheter generösa terrasser mot väster.

Utemiljö för gemenskap

Alla lägenheter i Bolinder Terrass har balkong, uteplats eller terrass. Alla boende har dessutom tillgång till gårdsterrassen som ligger ovanför garaget. Därifrån leder en inbjudande terrasserad slänt med trappor och ramper ner till en stor generös gård i väster med gräsyta, lekplats, pulkabacke och odlingslådor. Här finns även många sittplatser på olika nivåer och avsatser. 

Parkering och förråd

I det nedersta våningsplanet av lamellhuset finns garage, lägenhetsförråd, tekniska utrymmen, cykelförråd och två skyddsrum. På planet en våning högre upp finns fler lägenhetsförråd, ett gemensamt föreningsrum för exempelvis styrelsemöten samt barnvagns- och rullstolsrum. 

Klassiska kök

Köket är modernt och genomtänkt, här finns gott om plats för matlagning och umgänge. Vi har valt ett vitt kök med vita släta luckor och mörkgrå bänkskiva och vita kakelplattor men i ett tidigt läge finns det möjlighet för dig att själv göra vissa inredningsval. De energisnåla vitvarorna är i rostfritt med undantag för diskmaskinen som är integrerad.

Bekväma badrum

I det helkaklade badrummet finns utrymme för både avkoppling och effektivitet. Det vita ytskiktet och den mörkgrå klinkern på golvet bidrar till känslan av fräschör i badrummet. Med energieffektiv tvättmaskin och torktumlare, i kombination med arbetsbänk och torkställ, löser du enkelt dina tvättbestyr. Förvaringsutrymmen finns i kommod och väggskåp. Duschen skärmar vi av bakom en glasvägg.

Smart förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång som enkelt kan kompletteras utifrån behov. Samtliga lägenheter har tillgång till källarförråd.

JM Original

Den fasta inredningen JM Original komponeras av våra inredare med fokus på form, funktion och hållbarhet och ingår alltid i priset för din bostad. Här kan du läsa mer om JM Original och om de olika rummen i din nya JM-bostad.

 Läs mer om JM Original

Bo i Bolinder Strand

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Bolinder Strand

  Bolinder strand är känt för sitt vackra läge intill Mälaren. Här har ett nytt bostadsområde vuxit fram i över 10 års tid. Nu bygger vi de sista kvarteren som kommer att komplettera området. Här bor du med utsikt över Mälarens glittrande vatten, nära pendeltåg som tar dig till stan på 21 minuter och med promenadavstånd till den vackra naturen i Görvälns naturreservat.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder