JM does not take responsibility for the translation
Bolinder Vy
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Vy

Med utsikt mot Mälaren

Bolinder Vy

I Bolinder Strand i Järfälla, norr om Stockholm, bygger vi ett 16 våningar högt hus med utsikt mot Mälaren. Kvarteret kallas Bolinder Vy och består av 63 bostäder om ett till fyra rum och kök, med antingen balkong eller terrass.

Det industrihistoriska området utmärks av sina K-märkta fabriksbyggnader i rött tegel och närheten till både vatten och vackra naturområden, som Görvälns naturreservat. 

På promenadavstånd ligger Kallhälls centrum som de närmaste åren genomgår en upprustning. Från den nybyggda pendeltågsstationen tar det drygt 25 minuter in till Stockholms city.

Inflyttningen är planerad till våren 2020. I samma kvarter som höghuset ingår även lamellhuset Bolinder Terrass.

Översikt över Bolinder strand.

Bostäder i Bolinder Vy

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Lär känna Bolinder strand

  Längs vattnet i Bolinder strand finns promenadstråk och möjlighet till fiske, vintertid plogas isen för skridskoåkare. I närheten finns flera båtklubbar samt Görvälns vackra naturreservat. Bolinders gamla fabrikslokaler rymmer idag allt från gym till fritidsbutiker.

   Läs mer om området

  Nytt landmärke i Bolinder

  Med sina sexton våningar blir Bolinder Vy ett nytt landmärke i Bolinders industrihistoriska miljö. Alla bostäder i det tegelklädda höghuset får flexibla planlösningar, flera av dem med utsikt mot Mälaren.

   Läs mer om höghuset

  Rofyllt boende

  Till bostäderna i Bolinder Vy har våra inredningsansvariga skapat en ljus, klassisk inredning med gedigna materialval. Alla rum har ekparkett för snygga, sköna och slitstarka golv som aldrig blir omoderna. Väggarna i samtliga rum är vitmålade och ger en bra bas när du ska möblera ditt nya hem.

   Läs mer om inredningen

  Välkommen till vår visningslokal

  I en gammal industrilokal i Bolinders anrika fabriksområde har Marie Ramse inrett vår visningslokal för kvarteren Bolinder Vy och Bolinder Terrass. Kontakta fastighetsmäklare Carina Lindahl på telefon 08-441 57 04 för en privat visning.

   Se fler bilder från visningslokalen

  Det här är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

   JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt ”Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs hållbarhetsarbete

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #bolinderstrand

  Jämför bostäder