JM does not take responsibility for the translation
/ 4

Stockholm / Bolinder Strand

Bolinder Vy Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Järfälla
 • Område: Bolinder Strand
 • Pris: 1 800 000 - 6 995 000 kr
 • Avgift: 2 970 - 5 450 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 1 - 4
 • Boarea: 40 - 101 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress: Godsvägen
  17671 Järfälla
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 (Preliminärt)
 • Bostäder: 63

I Bolinder Strand i Järfälla, norr om Stockholm, bygger vi ett 16 våningar högt hus med utsikt mot Mälaren. Kvarteret kallas Bolinder Vy och består av 63 bostäder om ett till fyra rum och kök, med antingen balkong eller terrass.

Det industrihistoriska området utmärks av sina K-märkta fabriksbyggnader i rött tegel och närheten till både vatten och vackra naturområden, som Görvälns naturreservat. 

På promenadavstånd ligger Kallhälls centrum som de närmaste åren genomgår en upprustning. Från den nybyggda pendeltågsstationen tar det drygt 25 minuter in till Stockholms city.

Inflyttningen är planerad till våren 2020. I samma kvarter som höghuset ingår även lamellhuset Bolinder Terrass.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Tillträde

Bostäder i Bolinder Vy

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Norr om Stockholm, vid Bolinder Strand i Järfälla, bygger vi höghuset Bolinder Vy. I samma kvarter ingår även lamellhuset Bolinder Terrass. (skissbild)
Kvarteret ligger i Bolinders industrihistoriska miljö, alldeles vid Mälaren. (Drönarbild över Bolinder Strand, vintern 2017/2018)
Bostäderna om ett till fyra rum och kök i det tegelklädda höghuset i 16 våningar får flexibla planlösningar, flera av dem med utsikt mot vattnet. (3D-bild)
Alla lägenheter i Bolinder Vy har balkong eller terrass. Som boende har du till­gång till gårdsterrassen ovanför garaget. (3D-bild)
Till bostäderna i Bolinder Vy har våra inredningsansvariga skapat en ljus, klassisk inredning med gedigna materialval. Alla rum har ekparkett för snygga, sköna och slitstarka golv som aldrig blir omoderna. (3D-bild)
Alla produkter, så som vitvaror och materialval, är av hög kvalitet som tillsammans bildar en genomtänkt helhet i ditt nya hem. I ett tidigt skede ges du möjlighet att välja till inredning om du så önskar. (3D-bild)
Här bor du i en industriromantisk miljö, där gamla K-märkta byggnader från 1900-talet på ett smakfullt sätt blandas med modern arkitektur.
Följ årstidernas växlingar, från bad i havet till skridsko på isen nedanför. I området ligger Friskis & Svettis och Extremfabriken och kring Kallhälls centrum finns flertalet idrottsanläggningar för både utomhus- och inomhussporter.
Från nybyggda Kallhälls pendeltågsstation tar det 23 minuter till Stockholms central, och med bil kommer du snabbt ut på E18.
Översikt över Bolinder strand.
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

I samma brf som Bolinder Vy ingår även Bolinder Terrass. De två byggnaderna består av totalt 174 bostäder. Höghuset Bolinder Vy består av 63 bostäder om 1-4 rok och lamellhuset Bolinder Terrass av 111 bostäder om 2-4 rok. 

Social gårdsterrass

Alla lägenheter i Bolinder Vy har balkong eller terrass. Alla boende har dessutom till­gång till gårdsterrassen ovanför garaget. Därifrån leder en inbjudande ter­rasserad slänt med trappor och ramper ner till en stor generös gård i väster med gräsyta, lekplats, pulkabacke och odlingslådor. Här finns även många sittplatser på olika nivåer och avsatser.

Parkering för cykel och bil

Bolinder Vy och Bolinder Terrass har det nedersta våningsplanet, plan 08, gemensamt. Där finns garage, lägenhetsförråd, tekniska utrymmen, cykelförråd och två skyddsrum. Det finns även p-platser runt byggnaderna. På plan 09 i lamellhuset finns även ett gemen­samt föreningsrum för exempelvis styrelse­möten samt ett barnvagns- och rullstolsrum.

Järfällas många cykelvägar ger goda förutsättningar för den cykelburne, oavsett om du vill ta dig till badplatsen, golfbanan eller det närliggande naturreservatet.

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Alla produkter, så som vitvaror och materialval, är av hög kvalitet som tillsammans bildar en genomtänkt helhet i ditt nya hem. I ett tidigt skede ges du möjlighet att välja till inredning om du så önskar. 

Välutrustade kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt, stående blankt kakel ovan en antracitgrå bänkskiva. En underlimmad ho, rostfri blandare, inbyggnadsugn och mikro, induk­tionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Helkaklade badrum

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor och golvet är i mörk­grått klinker. Här ryms en praktisk kommod med tvättställ i vitt och duschväggar i klarglas Med energisnål tvättutrustning och vår egendesignade torkställning får ditt badrum samma funktionalitet som en tvättstuga. 

Smart förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång som enkelt kan kompletteras utifrån behov. Samtliga lägenheter har tillgång till källarförråd.

Vårt trygghetspaket

Att köpa ett nytt hem kan vara den största affären du gör i ditt liv. Vi på JM vill att din bostadsaffär ska vara en trygg investering, därför erbjuder vi ett trygghetspaket där bland annat dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd ingår.

 Läs mer om JMs Trygghetspaket

Om området

Bolinder Strand

Bolinder strand har blivit känd för sitt vackra läge intill Mälarfjärden, med K-märkta gamla fabriksbyggnader som en del av den svenska industrihistorien. Här växer ett nytt bostadsområde fram, nära vacker natur och en mängd strövområden. Järfälla kommun planerar också att rusta upp och satsa på Kallhälls centrum som då blir större, fräschare och får en helt ny pendeltågstation.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

#bolinderstrand

Jämför bostäder