JM does not take responsibility for the translation
Bolinder Vy 1
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Vy 1

Med utsikt mot Mälaren

Nytt landmärke i Bolinder

Med sina sexton våningar blir Bolinder Vy ett nytt landmärke i Bolinders industrihistoriska miljö. Alla bostäder i det tegelklädda höghuset får flexibla planlösningar, flera av dem med utsikt mot Mälaren.

I samma brf som Bolinder Vy ingår även Bolinder Terrass. De två byggnaderna består av totalt 174 bostäder. Höghuset Bolinder Vy består av 63 bostäder om 1-4 rok och lamellhuset Bolinder Terrass av 111 bostäder om 2-4 rok. I den första etappen av Bolinder Vy släpps 15 bostäder.

Social gårdsterrass

Alla lägenheter i Bolinder Vy har balkong eller terrass. Alla boende har dessutom till­gång till gårdsterrassen ovanför garaget. Därifrån leder en inbjudande ter­rasserad slänt med trappor och ramper ner till en stor generös gård i väster med gräsyta, lekplats, pulkabacke och odlingslådor. Här finns även många sittplatser på olika nivåer och avsatser.

Parkering för cykel och bil

Bolinder Vy och Bolinder Terrass har det nedersta våningsplanet, plan 08, gemensamt. Där finns garage, lägenhetsförråd, tekniska utrymmen, cykelförråd och två skyddsrum. Det finns även p-platser runt byggnaderna. På plan 09 i lamellhuset finns även ett gemen­samt föreningsrum för exempelvis styrelse­möten samt ett barnvagns- och rullstolsrum.

Järfällas många cykelvägar ger goda förutsättningar för den cykelburne, oavsett om du vill ta dig till badplatsen, golfbanan eller det närliggande naturreservatet.

Jämför bostäder