JM does not take responsibility for the translation
Bolinder Vy 1
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Bolinder Strand

Bolinder Vy 1

Med utsikt mot Mälaren

Rofyllt boende

Till bostäderna i Bolinder Vy har våra inredningsansvariga skapat en ljus, klassisk inredning med gedigna materialval. Alla rum har ekparkett för snygga, sköna och slitstarka golv som aldrig blir omoderna. Väggarna i samtliga rum är vitmålade och ger en bra bas när du ska möblera ditt nya hem.

Alla produkter, så som vitvaror och materialval, är av hög kvalitet som tillsammans bildar en genomtänkt helhet i ditt nya hem. I ett tidigt skede ges du möjlighet att välja till inredning om du så önskar. 

Välutrustade kök

Köket är fullt utrustat med energieffektiva vitvaror i rostfritt, vita släta luckor och vitt, stående blankt kakel ovan en antracitgrå bänkskiva. En underlimmad ho, rostfri blandare, inbyggnadsugn och mikro, induk­tionshäll samt helintegrerad diskmaskin ger dig alla förutsättningar att lyckas i köket.

Helkaklade badrum

Badrummet är stilrent inrett med vita blanka kakelplattor och golvet är i mörk­grått klinker. Här ryms en praktisk kommod med tvättställ i vitt och duschväggar i klarglas Med energisnål tvättutrustning och vår egendesignade torkställning får ditt badrum samma funktionalitet som en tvättstuga. 

Smart förvaring

I lägenheterna finns goda förvaringsmöjligheter med praktiska lösningar. Skjutdörrsgarderober och klädkammare är smart inredda med hylla och klädstång som enkelt kan kompletteras utifrån behov. Samtliga lägenheter har tillgång till källarförråd.

Jämför bostäder