JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Järfälla / Söderdalen

Kvarnbacken

Nybyggda kvarter i Söderdalen

Söderdalen är en helt ny stadsdel i Jakobsberg där mysiga bostadskvarter ersätter ett industriområde. Här bor du nära både centrum och vacker natur. Det första kvarteret består av 72 smart planerade lägenheter om ett till fem rum och kök, samtliga med balkong eller egen uteplats.

Området förvandlas till 15 unika kvarter med sammanlagt cirka 1 250 lägenheter. Här bor du i fin parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Lokaler för närservice och olika mötesplatser samt två förskolor kommer också att finnas i området.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Skandinavisk formtradition

  I Kvarnbacken låter vi vår skandinaviska formtradition vara tongivande. Mattlackade ekgolv och vitmålade väggar, nordiska träslag och medvetna materialval utgör grunden för alla lägenheter. Dessutom finns gott om förvaring och gemensamma cykelförråd.

   Läs mer om bostäderna

  Sköna omgivningar

  För att trivas där man bor är det viktigt att ha nära till grönområden. Det har vi tagit fasta på i skapandet av Söderdalen. Här har du nära till såväl Jakobsbergs centrum som till Järvafältets naturreservat, en kombination som gör detta till ett perfekt ställe att slå rot på.

   Läs mer om Söderdalen

  Kvarnbacken är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. De här husen är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder