JM does not take responsibility for the translation
Mjölnaren
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Söderdalen

Mjölnaren

Kvarter med karaktär i Söderdalen

Inredning

Inredningen i kvarteret Mjölnaren ingår i en grundinredning som vi kallar för JM Original, där färger och materialval utgår från en skandinavisk formtradition. Med vitmålade väggar, ljust trä, klassisk ekparkett och inslag av mörka detaljer får du en bra bas när du sedan ska sätta egen prägel på din nya bostad.

Köket är hemmets hjärta

Våra inredare har tänkt till lite extra för att du ska trivas i ditt nya kök. En ljus, neutral och stilren grund kombineras med moderna bekvämligheter. Vita köksskåp från Vedum, antracitgrå bänkskiva och ljusa trädetaljer samspelar med energisnåla vitvaror i form av induktionshäll, rostfri kyl/frys och integrerad diskmaskin.

Bekväma badrum

Badrummet, med stora vita väggplattor och kvadratiskt klinkergolv i grå färgtoner, följer samma neutrala och stilrena grund som köket. Duschen skärmas av bakom en stilren glasvägg och alla bostäder får egen tvättmaskin och torktumlare, samt vår egendesignade torkställning John. På så sätt slipper du anpassa dig efter tvättider och kan sköta dina tvättbestyr när du vill.

Välplanerade ytor

Vare sig du väljer en mindre eller en större lägenhet kan du räkna med att varje kvadratmeter finns där av en anledning. De öppna och lättmöblerade ytorna i vardagsrummet inbjuder till såväl familjemys som fest och i sovrummet får du bästa möjliga förutsättningar för nattro.

Balkong eller uteplats

De flesta lägenheter i kvarteret Mjölnaren utrustas med antingen balkong eller uteplats, som ger goda förutsättningar att trivas tillsammans. Några av Mjölnarens invånare kommer att kunna följa solens bana på sina dubbla balkonger.

Jämför bostäder