JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Järfälla / Söderdalen

Väderkvarnen

Söderdalen växer vidare

Söderdalen växer och här ersätter mysiga bostadskvarter ett tidigare industriområde. I kvarteret Väderkvarnen har vi byggt 75 lägenheter om ett till fem rum och kök, alla smart planerade bostäder med plats för såväl vardag som fest. Samtliga lägenheter har balkong eller egen uteplats.

I Söderdalen bor du nära både centrum och underbar natur. Området förvandlas till 15 unika kvarter med sammanlagt cirka 1 250 lägenheter.

Husen står i en härlig parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. Lokaler för närservice och olika mötesplatser samt två förskolor kommer också att finnas i området.

Situationsplan.

I närheten

Kolla restider

  Putsade fasader i jordfärger

  Husen i Väderkvarnen har putsade fasader i olika nyanser av jordfärger, och ljusa välplanerade lägenheter. Kvarteret omsluter en lummig gård med privat känsla. Här finns lekmöjligheter för de små samtidigt som större lekplatser planeras i kommande delar av Söderdalen.

   Läs mer om bostäderna

  Sköna omgivningar

  För att trivas där man bor är det viktigt att ha nära till grönområden. Det har vi tagit fasta på i skapandet av Söderdalen. Här har du nära till såväl Jakobsbergs centrum som till Järvafältets naturreservat, en kombination som gör detta till ett perfekt ställe att slå rot på.

   Läs mer om Söderdalen

  Väderkvarnen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är B och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder