JM does not take responsibility for the translation
Vatten­kvarnen 1
Till salu Se lediga bostäder

Järfälla / Söderdalen

Vatten­kvarnen 1

Ljust läge vid parken

 

Vattenkvarnen i Söderdalen får en del nya typer av planlösningar, där storlekarna på bostäderna varierar från yteffektiva ett rum och kök till rymliga fem­rummare. Lägenheterna fördelas på ett L-format lamellhus om fem våningar samt ett punkthus i fyra våningar med rundade balkonger. Nästan alla bostäder får balkong eller uteplats.

Alldeles intill Vattenkvarnen planeras för en grön park med gott om utrymme för lek och aktiviteter, umgänge med familj och vänner, eller att bara strosa runt i. Du som bor här ges alla möjligheter till en aktiv fritid med gångavstånd till både simhall, sporthall och idrottsanläggningar.

I närheten ligger Jakobsbergs centrum som erbjuder shopping, service och restauranger. Där finns även en biograf. Från Jakobsberg pendelstation tar det 19 minuter till T-centralen. Barkarby handelsplats med bland annat IKEA ligger också på behagligt avstånd från Vattenkvarnen.

Situationsplan.

Bostäder i Vattenkvarnen 1

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Vattenkvarnens visningslägenhet

  Se fler bilder från visningslägenheten

  Direktkontakt med det gröna

  Kvarteret Vattenkvarnen byggs som ett vinklat lamellhus och ett punkthus som tillsammans bildar en kvadrat. Nästan varenda en av de yteffektiva lägenheterna utrustas med balkong eller uteplats. Här är det lätt att få direktkontakt med det gröna då JM anlägger en helt ny park alldeles intill.

   Läs mer om byggnaderna

  Ljust trä med svarta detaljer

  De dominerande materialen i Vattenkvarnen är ljusa träslag, matta metaller och transparenta ytor, med svarta detaljer som accent. Planlösningarna är öppna och inbjudande oavsett vilken storlek på bostad du väljer, dessutom har vi skapat en del nya typer av planlösningar.

   Läs mer om inredningen

  Lär känna Söderdalen

  För att trivas där man bor är det viktigt att ha nära till grönområden. Det har vi tagit fasta på i skapandet av Söderdalen. Här har du nära till såväl Jakobsbergs centrum som till Järvafältets naturreservat, en kombination som gör detta till ett perfekt ställe att slå rot på.

   Läs mer om Söderdalen

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Söderdalen

  Jämför bostäder