JM does not take responsibility for the translation
Slutsålt

Järfälla / Söderdalen

Vindmöllan

Parkmiljö och bra kommunikationer

Endast 19 minuter från Stockholms city fortsätter det nya bostadsområdet Söderdalen att växa. I kvarteret Vindmöllan har vi byggt 126 välplanerade lägenheter om ett till fem rum och kök. Här bor du nära fritidsanläggningar, stora naturområden och bra kommunikationer.

Husen står i parkmiljö med grönområden och vattenspeglar. De flesta lägenheterna har balkong, uteplats eller terrass. Kvarteret omgärdar en privat innergård som har eftermiddagssol, gott om sittplatser och plats för umgänge.

Söderdalen ligger nära Jakobsbergs station som är en knutpunkt för bussar och pendeltåg. En ny entré till pendeltåget kommer att byggas närmare Söderdalen i samband med att perrongen förlängs för att regionaltågen ska kunna stanna där.

Situationsplan.

Kolla restider

  Tegelfasader och grön innergård

  Vindmöllan utmärker sig genom sammanhållen arkitektur, behaglig gårdsmiljö och rena tegelfasader. De flesta lägenheterna har balkong, uteplats eller terrass. Invändigt är bostäderna ljusa och välplanerade, med moderna vitvaror och gott om förvaring.

   Läs mer om bostäderna

  Söderdalen

  Söderdalen har ambitionen att bli Jakobsbergs mysigaste stadsdel. Sammanlagt byggs femton unika kvarter bara några hundra meter från Jakobsbergs pendelstation, med promenadstråk längs Bällstaån. Här bor du nära Mälaren, Jakobsbergs centrum samt Järvafältets naturreservat.

   Läs mer om Söderdalen

  Jämför bostäder