JM does not take responsibility for the translation
/ 8

Stockholm / Dalénum

Fyrtornet Premium Till salu : Se lediga bostäder

Lidingös nya landmärke

 • Kommun: Lidingö
 • Område: Dalénum
 • Pris: 19 500 000 - 22 500 000 kr
 • Avgift: 8 763 - 8 804 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 4
 • Boarea: 174 - 175 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2021 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 4

Privat visning

Är du intresserad av att bo i våra Premium-bostäder i Fyrtornet? Kontakta fastighetsmäklare Thomas Eriksson på telefon 08-441 57 91 för en privat visning. 

Högst upp i Fyrtornet är panoramautsikten storslagen. Här bor du i en Premium-bostad med dubbla balkonger alldeles intill Saltsjön. Vi erbjuder fyra lägenheter som vardera tar upp ett halvt våningsplan och du väljer själv en av fyra omsorgsfullt utvalda inredningsstilar, signerad Wingårdh Arkitektkontor.

Din Premium-bostad i Fyrtornet får fyra rum varav ett utformas av dig. Du bestämmer om det ska bli en ateljé, ett bibliotek, ett spa - eller ett extra sovrum. Utifrån fyra exklusiva inredningskoncept väljer du också den stil som genomgående kommer att prägla ditt hem. Alternativen har tagits fram särskilt för Fyrtornet Premium av inredningsarkitekter vid Wingårdh arkitektkontor. En personlig rådgivare guidar dig igenom samtliga val.

Från de två översta våningarna bjuds det på fantastiska utblickar över Saltsjön, Djurgården och Stockholms hamninlopp. Det är också de vida vyerna som gör hörnbalkongerna till något utöver det vanliga. Med generösa ytor och utsikt i tre väderstreck blir balkongerna till vackra, inglasade rum som kan användas en stor del av året. På Agas industrihistoriska mark på Lidingö blir Fyrtornet ett nytt landmärke.

Det 22 våningar höga huset blir inte bara ett blickfång i kraft av sin höjd utan också genom sina effektfulla skifferfasader och böljande former. Den mörka naturstenen knyter samtidigt an till havet, tegelhusen i Dalénum och det omgivande landskapet.

Vill du se fler av våra premiumbostäder? I Danderyd Centrum bygger vi Condor Premium, exklusiva bostäder med utsikt över Edsviken och en av Stockholms äldsta golfbanor. 

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Byggstart

 • Säljstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Spatiöst är ett av de främsta ledorden som styrt välrenommerade Wingårdh arkitektkontor vid ritbordet för Fyrtornet Premium. De fyra premiumlägenheterna får rum med rymd och fönsterpartier som tar vara på utblickarna.

Här vaknar du upp i ditt ljusa sovrum, klär på dig i din walk-in closet och njuter av frukosten till fonden av Stockholms vackra skärgård. Till samma panoramautsikt dukar du upp middagen i det toppmoderna köket, det stora vardagsrummet eller på någon av dina två hörnbalkonger. Fyrtornet Premium tar det bekväma lägenhetslivet till en ny nivå.

Spa, bibliotek eller ateljé

Med våra premiumbostäder följer en unik möjlighet att påverka utformningen innan du flyttar in. Här har Wingårdh arkitektkontor tagit fram fyra alternativ för hur det fjärde rummet kan byggas och inredas. Vill du helst ha ett spa med eget badkar, ett harmoniskt bibliotek med avdelat arbetsrum eller en alldeles egen konstnärsateljé? Låt ditt hem spegla din personlighet. Naturligtvis går det också att välja ett stort sovrum med plats för gästande familj, vänner och långväga gäster.

 Läs mer om bostäderna

360 graders utsikt

Ordet balkonger gör dem knappast rättvisa. De rundade, inglasade hörnbalkongerna blir snarare spektakulära rum där ni kan njuta av den fina utsikten. Eftersom dina båda uterum dessutom ligger i olika hörn av Fyrtornet, täcker de tillsammans vyerna i samtliga väderstreck.

Genomgående premiumkänsla

Wingårdhs arkitektkontor hör till Sveriges mest ansedda och ligger bakom ett stort antal prisbelönta och innovativa byggnader. I Fyrtornet har de förenat en grundmurad respekt för platsen med en slående djärvhet. Resultatet blir en exteriör som är omöjlig att missa.

Genom att balkongerna varierar i storlek med våningsplanen från botten till toppen så skapas fyra karaktäristiska, böljande hörntorn. Den naturligt glimrande skiffern ger en fasad med ett bestående skydd mot Saltsjöns skiftande väderlekar. Alltsammans genomtänkta detaljer som skapar en exklusiv helhet och en gedigen känsla som följer med genom hela din premiumlägenhet, både på in- och utsidan.

Oavsett vilken inredningsstil du väljer kommer din premiumlägenhet att präglas av genomtänkta val. I stora delar av lägenheten ligger massiv enstavsparkett. Flera rum har integrerade spotlights som lyfter arkitekturens detaljer ett extra snäpp. I köket är integrerade vitvaror, vinkyl och köksö med egen diskho standard. Vardagsrummet och ditt fjärde rum avgränsas med spröjsade glaspartier. Alla dörrar görs foderlösa och når ändå upp till taket. Om du bor på översta våningen gäller detta även dina fönster.

 

Harmoni, galleri, natur eller kontrast?

Fyra inredningsstilar med varsin distinkt karaktär. Vilken blir din? Harmoni går i modern gråskala medan Natur karaktäriseras av trä- och glaspartier. Galleri är det helvita och rena valet där kökets köksö står ut i rostfritt. Kontrast sticker ut med mörkare golv mot vita väggar i hela lägenheten, förutom i badrum och toaletter där både kakel och klinkers går i elegant svart.

 Läs mer i stilboken

Inredning med premiumkänsla

Den fasta inredningen i Fyrtornets premiumlägenheter har valts ut av inredningsarkitekter vid Wingårdh arkitektkontor för att skapa en gedigen helhet genom hela bostaden. Genomarbetade möten mellan material och detaljer skapar ett otvivelaktigt modernt formspråk. Lägenheternas luftiga, fria känsla förstärks av foderlösa dörrar som går hela vägen upp till taket. Dold men generös förvaring gör det lätt att upprätthålla ett lugnt visuellt uttryck.

Personlig rådgivare hela vägen

I Fyrtornets premiumkoncept ingår en personlig rådgivare som guidar dig genom lägenhetens olika planlösnings- och inredningsalternativ. Tillsammans besöker ni de utvalda leverantörernas butiker för att känna på produkterna och för att avgöra vilken stil som passar dig. Din personliga rådgivare blir även din dedikerade JM-kontakt som kan lotsa dig rätt när du har andra frågor som inte nödvändigtvis rör inredning. Detta gäller såväl före som under och efter din inflyttning.

Gert Wingårdh berättar om Fyrtornet

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Dalénum på Lidingö

  I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram. I Dalénum planerar JM att uppföra drygt 1000 nya bostäder. Området beräknas färdigställt år 2020.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder