JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Dalénum

Fyrtornet Dalénum Till salu : Se lediga bostäder

Lidingös nya landmärke

 • Kommun: Lidingö
 • Område: Dalénum
 • Pris: 3 325 000 - 10 425 000 kr
 • Avgift: 3 710 - 7 620 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 51 - 143 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 4, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 125

Öppet hus

Vi har öppet hus varje torsdag klockan 12-13 i vår visningslägenhet på Agavägen 80, Dalénum. Välkommen hit eller besök bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt. 

Med sin unika form signerad Wingårdh arkitektkontor blir Fyrtornet Lidingös nya landmärke. Kvarteret, som består av ett punkthus om 22 våningar och ett lamellhus om 8 våningar, erbjuder ljusa, moderna bostäder om 2-5 rum och kök. Samtliga lägenheter har stora sällskapsytor, rejäla balkonger, uteplatser eller terrasser och de flesta har sjöutsikt.

Punkthuset
Förutom hög kvalitet och modern inredning med bland annat spotlights och takdusch i badrummen som standard präglas alla bostäderna i Fyrtornets punkthus av stora fönster och ljusinsläpp från flera håll. De runda, inglasade hörnbalkongerna ser till att höghuset får en arkitektur som sticker ut. 

Lamellhuset
Fyrtornets lamellhus erbjuder stora, luftiga lägenheter med kvarterskänsla i ett av Lidingös vackraste natur- och vattennära läge. Det åtta våningar höga lamellhuset byggs längs med parken, med våningsplan etappvis i nivåer. Flera av de större lägenheterna har alternativa planlösningar. 

Nytt läge
Dalénum är ett av Lidingös nyaste bostadsområden, men trots det har stadsdelen redan hunnit etablera sitt kvartersliv. Här bor du nära parkområden, strandpromenaden och en restaurang som tillsammans förgyller fritiden. Lika kort avstånd är det till allt som underlättar i vardagen, såsom matvarubutiker, apotek och träningsmöjligheter samt skolor och förskolor. I vårt magasin kan du läsa mer om Dalénum och allt området har att erbjuda. 

Goda kommunikationer
Med bil tar det inte mer än en kvart till Östermalm och knappt 20 minuter till Stockholm city. Via Lidingöbanans hållplats i Dalénum kommer du till Ropsten på åtta minuter. Med sitt vattennära läge nära Larsberg brygga ligger Nybroplan cirka 40 minuter bort med pendelbåt.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Fyrtornet Dalénum

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Punkthuset

Med sina runda balkonger som bildar böljande hörntorn bjuder Fyrtornets punkthus på uppseendeväckande arkitektur. Tillsammans med balkongernas glaspartier utgörs fasaden främst av skiffer som ger ett gediget intryck. Med sin höjd på 22 våningar kommer punkthuset att sticka ut och upp bland de nya bostadshusen i Dalénum. Läget allra närmast Saltsjön gör dessutom att byggnaden syns på långt håll.

Vilken bostad du än väljer så får du minst 240 graders utblick från det tilltagna uterummet, som med sina 13 - 28 kvadratmeter kan användas som extrarum året om. Vissa av lägenheter får till och med två balkonger, och därmed i det närmaste panoramautsikt.

Lamellhuset

Fyrtornets lamellhus erbjuder bostäder om 2-5 rum och kök, från 51 till hela 143 kvm. Alla bostäder har rejäl balkong, uteplats eller terrass och i de större lägenheterna erbjuds alternativa planlösningar. Bland annat kan vissa treor göras om till fyror, och vissa fyror göras om till treor. Det betyder att du i flera fall kan prioritera större ytor eller fler rum genom att lägga till eller ta bort väggar i planritningen när du köper din lägenhet.

På ena sidan av lamellhuset finner du etablerat kvartersliv med stadsmässiga bostadskvarter. På andra sidan ett av Dalénums större grönområden. Av samma anledning får det åtta våningar höga lamellhuset våningsplan som trappas ned mot parken. I västerläget syns stora terrasser, balkonger och uteplatser som vetter mot grönskan, vattnet och kvällssolen. 

Arkitektur signerad Wingårdhs

Bakom den stilrena och uppseendeväckande arkitekturen står erkända och prisbelönta Wingårdh arkitektkontor som är känt för att flytta fram gränserna för modern byggnadskonst både i Sverige och runt om i världen.

Med sitt skiffrade tegel får lamellhuset i sig ett stadsmässigt utseende med gedigna fasader. Arkitekturen är signerad erkända och prisbelönta Wingårdh arkitektkontor. Utseendet avslöjar att lamellhuset är ett syskon till Fyrtornets punkthus som ligger närmast kajen.

Garage med goda parkeringsmöjligheter

Under huset finns garage för bilar. Parkeringsmöjligheterna är goda då parkeringsplatser även finns i en av de intilliggande byggnaderna samt utomhus. Parkeringsplatser som erbjuder laddningsstolpe finns även för elbil.

Som bas för din personliga stil

Det märks redan i hallen där tåligare, mörkgrått klinker är den första självklarheten som möter dig redan innanför entrédörren. Längre in  i lägenheten löper trestavsparketten vidare in i vardagsrum, kök och sovrum. Tak, väggar och dörrar går i vitt i alla rummen. Under fönstren syns fönsterbänkar i grå kalksten. Den ljusare färgskalan i den fasta inredningen låter dina favoritmöbler och personliga detaljer att ta extra plats i rummet.

Moderna kök för matlagning

Det öppna förhållandet mellan kök och vardagsrum ger sociala ytor. På samma gång ser kökens utrustning, material och goda förvaring till att det här är bostäder som välkomnar bjudmiddagar. Ugn och mikro i högskåp samt induktionshäll är självklar standard. Likaså integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt. Luckorna går i mörkgrått medan bänkskivan ger en kontrast i svart som lyses upp av en LED-list under skåpen. Bakom löper stänkskydd i vitt kakel som skyddar både mot diskvatten och puttrande grytor.

Badrum med takdusch och tvättstuga

Med spotlights i taket och takdusch bakom dörrar av klarglas som standard. Även här är färgsättningen ljus med vit kommod, handfat och toalettstol i vitt porslin samt blankt, vitt kakel på väggarna. På golvet ligger mörkgrått kakel. Tack vare tvättmaskin, torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och vår torkställning John, med över tio meters upphängningsmöjligheter, blir badrummet din egna tvättstuga. En bänkskiva med överskåp ser dessutom till att förvaringsmöjligheterna är goda, vare sig det gäller tvättmedel eller hygienartiklar.

Tilltaget för förvaring

God förvaring kännetecknar JMs bostäder och brf Fyrtornet är inget undantag. Vi vet nämligen hur mycket tilltagna förvaringsmöjligheter betyder i lägenhetsliv. Här har vissa av lägenheterna klädkammare medan andra får skjutdörrsgarderob med flexibel inredning eller garderober som standard. Vad som ingår i din lägenhet framgår av planritningen.

Kvalitativa tillval

När du köper en lägenhet från JM kan du räkna med att få en bostad som håller under lång tid. Det är vad kvaliteten, de hållbara naturmaterialen och de traditionella formerna som grundinredningen står för. På samma gång vill vi ge dig möjligheten att byta ut detaljer i den fasta inredningen. Det är därför som våra inredare valt ut lika kvalitativa alternativ som du kan göra som tillval. En del av tillvalen är till och med kostnadsfria.

 Läs mer om JMs inredningsval

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Dalénum på Lidingö

  I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram. I Dalénum planerar JM att uppföra drygt 1000 nya bostäder. Området beräknas färdigställt år 2020.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder