JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Dalénum

Fyrtornet Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Lidingö
 • Område: Dalénum
 • Pris: 4 775 000 - 10 425 000 kr
 • Avgift: 4 390 - 7 390 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 67 - 137 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Adress:
   Lidingö
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 4, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 78

Öppet hus

I sommar har vi öppet varje torsdag klockan 11-12 i vår visningslägenhet på Agavägen 80, Dalénum. Välkommen hit eller besök bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt.

Med sina 22 våningar vid vattnet och former signerade Wingårdh arkitektkontor blir höghuset Fyrtornet Lidingös nya landmärke. Här bor du med panoramautsikt mot Saltsjön, Djurgården och Kaknästornet. De runda, inglasade hörnbalkongerna ser till att höghuset får en arkitektur som sticker ut.

Förutom hög kvalitet och modern inredning med bland annat spotlights och takdusch i badrummen som standard, präglas alla bostäderna av stora fönster och ljusinsläpp från flera håll. Totalt kommer Fyrtornet att innehålla 82 lägenheter.

Ett av Lidingös nyaste stadskvarter

Dalénum är ett av Lidingös nyaste bostadsområden, men trots det har stadsdelen redan hunnit etablera sitt kvartersliv. I Fyrtornet bor du nära parkområden, strandpromenaden och en restaurang som tillsammans förgyller fritiden. Lika kort avstånd är det till allt som underlättar i vardagen, såsom matvarubutiker, apotek och träningsmöjligheter samt skolor och förskolor.

En båtresa från Nybrokajen

Fyrtornets läge ger utmärkta kommunikationsmöjligheter. Med bil tar det inte mer än en kvart till Östermalm och knappt 20 minuter till Stockholm city. Via Lidingöbanans hållplats i Dalénum kommer du till Ropsten på åtta minuter. Med sitt vattennära läge nära Larsberg brygga ligger Nybroplan cirka 40 minuter bort med pendelbåt.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Fyrtornet

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Fyrtornet är, precis som namnet avslöjar, namnet på höghuset som blir Lidingös nya landmärke. Intill parken bygger vi även Parkhuset som ingår i samma brf. (visionsbild)
Från Fyrtornets rymliga balkonger har de boende utsikt över Saltsjön och Djurgården. Vissa av lägenheter får till och med två balkonger, och därmed i det närmaste panoramautsikt. (visionsbild)
De båda husen är ritade av Wingårdh arkitektkontor. (visionsbild)
Det öppna förhållandet mellan kök och vardagsrum ger sociala ytor. (visionsbild)
Kökets formgivning med den öppna planlösningen lämpar sig extra väl för trevliga middagar. (visionsbild)
Med sin höga höjd på 22 våningar kommer Fyrtornet utmärka sig bland de övriga bostadshusen på Dalénum. (visionsbild)
Tack vare tvättmaskin, torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och vår torkställning John blir badrummet som en egen tvättstuga. (visionsbild)
I parken intill vattnet bygger vi höghuset Fyrtornet, där även Parkhuset ingår.
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Med sin höjd på 22 våningar kommer Fyrtornet sticka ut och upp bland de nya bostadshusen i Dalénum. Läget allra närmast Saltsjön gör dessutom att byggnaden syns på långt håll.

Främst är det de runda hörnbalkongerna i varierande storlekar som gör att Fyrtornet blir ett höghus utöver det vanliga. De inglasade balkongernas varierande storlekar gör att höghuset får fyra karaktäristiska hörntorn med böljande former. Tillsammans med balkongernas glaspartier utgörs fasaden främst av skiffer som ger ett gediget intryck.

Panoramautsikt

På samma gång som de inglasade balkongerna ger det höga huset ett eget uttryck ser de också till att ge alla lägenheter vida utsikter. Vilken bostad du än väljer så får du minst 240 graders utblick från det tilltagna uterummet, som med sina 13 till 28 kvadratmeter kan användas som extrarum året om. Vissa av lägenheter får till och med två balkonger, och därmed i det närmaste panoramautsikt.

 Se balkongutsikterna

Arkitektur signerad Wingårdhs

Bakom den stilrena och uppseendeväckande arkitekturen står erkända och prisbelönta Wingårdh arkitektkontor som är känt för att flytta fram gränserna för modern byggnadskonst både i Sverige och runt om i världen.

Garage med goda parkeringsmöjligheter

Under huset finns garage för bilar. Parkeringsmöjligheterna är goda då parkeringsplatser även finns i en av de intilliggande byggnaderna samt utomhus. Parkeringsplatser som erbjuder laddningsstolpe finns även för elbil.

Det märks redan i hallen där tåligare, mörkgrått klinker är den första självklarheten som möter dig redan innanför entrédörren. Längre in  i lägenheten löper trestavsparketten vidare in i vardagsrum, kök och sovrum. Tak, väggar och dörrar går i vitt i alla rummen. Under fönstren syns fönsterbänkar i grå kalksten. Den ljusare färgskalan i den fasta inredningen låter dina favoritmöbler och personliga detaljer att ta extra plats i rummet.

Moderna kök för matlagning

Det öppna förhållandet mellan kök och vardagsrum ger sociala ytor. På samma gång ser kökens utrustning, material och goda förvaring till att det här är bostäder som välkomnar bjudmiddagar. Ugn och mikro i högskåp samt induktionshäll är självklar standard. Likaså integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt. Luckorna går i mörkgrått medan bänkskivan ger en kontrast i svart som lyses upp av en LED-list under skåpen. Bakom löper stänkskydd i vitt kakel som skyddar både mot diskvatten och puttrande grytor.

Tilltaget för förvaring

God förvaring kännetecknar JMs bostäder och Fyrtornet är inget undantag. Vi vet nämligen hur mycket tilltagna förvaringsmöjligheter betyder i lägenhetsliv. I Fyrtornet har vissa av lägenheterna klädkammare medan andra får skjutdörrsgarderob med flexibel inredning eller garderober som standard. Vad som ingår i din lägenhet framgår av planritningen.

Badrum med takdusch och tvättstuga

Med spotlights i taket och takdusch bakom dörrar av klarglas som standard. Även här är färgsättningen ljus med vit kommod, handfat och toalettstol i vitt porslin samt blankt, vitt kakel på väggarna. På golvet ligger mörkgrått kakel. Tack vare tvättmaskin, torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och vår torkställning John, med över tio meters upphängningsmöjligheter, blir badrummet din egna tvättstuga. En bänkskiva med överskåp ser dessutom till att förvaringsmöjligheterna är goda, vare sig det gäller tvättmedel eller hygienartiklar.

Kvalitativa tillval

När du köper en lägenhet från JM kan du räkna med att få en bostad som håller under lång tid. Det är vad kvaliteten, de hållbara naturmaterialen och de traditionella formerna som grundinredningen står för. På samma gång vill vi ge dig möjligheten att byta ut detaljer i den fasta inredningen. Det är därför som våra inredare valt ut lika kvalitativa alternativ som du kan göra som tillval. En del av tillvalen är till och med kostnadsfria.

 Läs mer om JMs inredningsval

Om området

Dalénum på Lidingö

I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram, Dalénum. Här planerar JM att uppföra drygt 1000 nya bostäder. Området Dalénum beräknas färdigställt år 2020.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 020 57 00 57
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder