JM does not take responsibility for the translation
Kajhusen Dalénum
Slutsålt

Lidingö / Dalénum

Kajhusen Dalénum

På första parkett vid kajen

Snart dags att flytta? Kartonger överallt och du vet inte var du ska börja? Vi ger dig tipsen som gör flyttkaoset enklare, lättare och roligare.

Kajhusen kommer bestå av drygt hundra bostäder som byggs i samspel med den historiska industribebyggelsen i Dalénum. Längst ut på kajkanten uppförs packhusliknande byggnader med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp där känslan av att bo på vattnet kommer redan ett par våningar upp.

Kajhusen är den femte bostadsetappen i Dalénum. Bostäderna i Kajhusen kommer att vara två till fem rum och kök, samtliga med minst en balkong eller uteplats.

Etappen representeras av en mer stadsmässig kvartersstruktur än tidigare där byggnaderna varit friliggande i parkliknande miljö. Närmast vattnet uppförs ett torg och lokaler med möjlighet för bistroverksamhet.


I närheten

Kolla restider

  Lägenheter med oslagbar utsikt

  Kajhusen består av totalt 103 bostäder fördelade på fyra hus. Lägenheterna kommer att vara mellan två till fem rum och kök. Längst ut på kajkanten uppförs packhusliknande byggnader med oslagbar utsikt över Stockholms inlopp.

   Läs mer om byggnaderna

  I Dalénum möter anrik industrihistoria elegant nutidsarkitektur och vattenvyer möter parker och grönska. I Kajhusen bor du i ett område med ett växande serviceutbud och utmärkta kommunikationer.

   Läs mer om närområdet

  Kajhusen är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt
  "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder" på www.jm.se/hallbarhet »

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Jämför bostäder