JM does not take responsibility for the translation
/ 5

Stockholm / Dalénum

Kajtorget Dalénum Slutsålt

Svårslagen vattenvy vid kajen

 • Kommun: Lidingö
 • Område: Dalénum
 • Antal rum: 1 - 6
 • Boarea: 35 - 150 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Slutsålt
 • Tillträde: Omgående
 • Energiklass: C 79 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 141

Fåtal bostäder kvar

Det finns ett fåtal bostäder kvar till salu i Kajtorget. Är du intresserad av en visning eller vill ha mer information, vänligen kontakta fastighetsmäklare Malin Gustafsson på Nytt Hem. Telefon 08-441 57 05 eller e-post malin.gustafsson@nytthem.se.

Med sitt enastående vattenläge är det inte svårt att förstå varför intresset för bostäderna i Kajtorget är stort. Här blir vida vattenvyer, kajpromenad och torgliv en självklar del av din nya hemadress.

I Kajtorgets 141 lägenheter ska det vara lätt att hitta hem för singelhushåll likväl som för storfamiljer. Därför planerar vi lägenheter som rymmer allt från ett till sex rum och kök, där samtliga förses med minst en balkong eller uteplats.

En gård som rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden. I grannkvarteret Kajhusen planeras också för lokaler med möjlighet till bistroverksamhet, som på den soliga kajkanten har stor potential att bli en favorit för såväl boende som tillfälliga besökare.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

Husens tegelfasader möter upp fint mot områdets industrihistoriska byggnader, som bevaras och förblir en viktig del av områdets identitet. Samtliga lägenheter förses med minst en balkong eller uteplats, vilka utformas på ett sätt som tillvaratar alla möjligheter att njuta av utsikten över Stockholms inlopp och Djurgården.

Industriellt vid kajkanten

Totalt kommer kvarterets 141 lägenheter att fördelas på fem huskroppar. De tre byggnaderna närmast vattnet blir av packhuskaraktär, med gråskimrande tegel och glasräcken. Här garanterar husens fria placering en panoramautsikt utöver det vanliga. Gården omsluts av en större huskropp nedbruten med olika tegel- och fogkulörer.

Husens repetitiva fönstersättning och balkongernas karaktäristiska pinnräcken förstärker den industriella känslan.

Fördelning trapphus

Efter att ha slagit ihop de tre etapperna i Kajtorget hittar du nu all information om kvarteret på samma sida. Så här såg fördelningen mellan etapperna ut:

Etapp 1: trapphus 2, 3, och 4 (65 bostäder). Säljstartade i december 2015.
Etapp 2: trapphus 1, 5 och 6 (48 bostäder). Säljstartade i maj 2016.
Etapp 3: trapphus 7 och 8 (28 bostäder). Säljstartade i september 2016.

Gemytligt gårdsliv

Kajtorgets gård utformas mot den publika ytan på kajen med sittavsatser i söderläge. Lite längre in på gården finns mer privata samvaromöjligheter med plats för hängmattor och sittgrupper. En större öppen gräsyta i hjärtat av kvarteret bidrar till ett luftigt intryck och på gården finns även cykelförråd, lekplats och uteplatser.

För att du ska känna dig hemma från start har våra inredare komponerat ett inredningskoncept med fokus på form, funktion och hållbarhet. Den mattlackade ekparketten har valts ut för att den med åren får en vacker patina, och de vitmålade väggarna ger dig en ren duk att färga med din egen personlighet.

Läs mer om dina val i inredningskatalogen.

Kompletta kök

Alla lägenheter får ett ljust kök med vita släta luckor, rostfria handtag och en mörkgrå bänkskiva i laminat. Det blir ett komplett kök utrustat med energisnåla vitvaror, dämpade fullutdragslådor och praktiska arbetsytor.

Behagliga badrum

I badrummet klär vi väggarna med stora vita blanka kakelplattor och på golven lägger vi ett grått kvadratiskt klinker. Här finns förvaringsutrymmen i kommod, duschhörna med glasväggar samt tvättmaskin och torktumlare. De mindre lägenheterna förses med kombimaskin.

I närheten

Kolla restider

  Om området

  Dalénum på Lidingö

  I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram. I Dalénum planerar JM att uppföra drygt 1000 nya bostäder. Området beräknas färdigställt år 2020.

   Läs mer

  Att köpa nytt

  Att köpa bostad är livets största affär för många människor. Med mer än 70 års erfarenhet av husbyggande har vi en gedigen kunskap om att skapa hem där människor trivs.

   Läs mer

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stureplan@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
  Telefon 08 782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag–torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  Bostadsbutiken Älvsjö

  Besöksadress:
  Kabelverksgatan 5, Älvsjö
  Telefon 08-782 11 12
  E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

  Öppettider:
  Tisdag och torsdag 12-18
  Söndag 12-16

   

  Jämför bostäder