JM does not take responsibility for the translation
Kajtorget Dalénum
Till salu Se lediga bostäder

Lidingö / Dalénum

Kajtorget Dalénum

Svårslagen vattenvy vid kajen

Kajtorget Dalénum

VÄLKOMMEN PÅ VISNING!

Söndag 18 mars klockan 12-13 bjuder vi in till visningslägenheten på Agavägen 31. Där får du träffa fastighetsmäklare Martin Asp och delar av projektgruppen som berättar mer om bostäderna.

Med sitt enastående vattenläge är det inte svårt att förstå varför intresset för bostäderna i Kajtorget är stort. Här blir vida vattenvyer, kajpromenad och torgliv en självklar del av din nya hemadress.

I Kajtorgets 141 lägenheter ska det vara lätt att hitta hem för singelhushåll likväl som för storfamiljer. Därför planerar vi lägenheter som rymmer allt från ett till sex rum och kök, där samtliga förses med minst en balkong eller uteplats.

En gård som rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden. I grannkvarteret Kajhusen planeras också för lokaler med möjlighet till bistroverksamhet, som på den soliga kajkanten har stor potential att bli en favorit för såväl boende som tillfälliga besökare.


Bostäder i Kajtorget Dalénum

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

I närheten

Kolla restider

  Sjönära läge

  Dalénum växer fram som en levande stadsdel med bostäder, arbetsplatser, träffpunkter och nya rekreationsområden. Läget i söder och närheten till vattnet i kombination med en genuin industrihistoria, gör Dalénum till ett område med osedvanligt goda förutsättningar.

   Läs mer om Dalénum

  Strålande utsikter på hemmaplan

  Samtliga lägenheter förses med minst en balkong eller uteplats, vilka utformas på ett sätt som tillvaratar alla möjligheter att njuta av utsikten över Stockholms inlopp och Djurgården.

   Läs mer om bostäderna

  JMs trygghetspaket

  Vi på JM har ett trygghetspaket så att du som kund ska få en smidig övergång till ditt nya hem. Vi kan till exempel skydda dig från dubbel boendekostnad, om du inte fått din gamla bostad såld innan du flyttar in. Du kan även få tillträdesskydd om du behöver skjuta upp flytten. Vi hjälper dig hela vägen hem, helt enkelt.

   Läs mer om JMs trygghetspaket

  Kajtorget är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Liljeholmskajen

  Besöksadress:
  Sjöviksvägen 26
  Stockholm

  Telefon 08-782 14 22
  E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

  Öppettider:
  Tisdag-torsdag 14–18
  Fredag 12–16
  Söndag 12–16

  #Dalenum

  Jämför bostäder