JM does not take responsibility for the translation
Till salu Se lediga bostäder

Lidingö / Dalénum

Kajtorget Dalénum

Svårslagen vattenvy vid kajen

Med sitt enastående vattenläge är det inte svårt att förstå varför intresset för bostäderna i Kajtorget är stort. Här blir vida vattenvyer, kajpromenad och torgliv en självklar del av din nya hemadress.

I Kajtorgets 141 lägenheter ska det vara lätt att hitta hem för singelhushåll likväl som för storfamiljer. Därför planerar vi lägenheter som rymmer allt från ett till sex rum och kök, där samtliga förses med minst en balkong eller uteplats.

En gård som rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden. I grannkvarteret Kajhusen planeras också för lokaler med möjlighet till bistroverksamhet, som på den soliga kajkanten har stor potential att bli en favorit för såväl boende som tillfälliga besökare.

Etapp 1: trapphus 2, 3, och 4 (65 bostäder). Säljstartades i december 2015.

Etapp 2: trapphus 1, 5 och 6 (48 bostäder). Säljstartades i maj 2016.

Etapp 3: trapphus 7 och 8 (28 bostäder). Säljstartades i september 2016.

I närheten

Kolla restider

  Sjönära läge

  Dalénum växer fram som en levande stadsdel med bostäder, arbetsplatser, träffpunkter och nya rekreationsområden. Läget i söder och närheten till vattnet i kombination med en genuin industrihistoria, gör Dalénum till ett område med osedvanligt goda förutsättningar.

   Läs mer om Dalénum
  13

  måndag

  mars

  2017

  Välkommen på visning

  På söndag den 19 mars är det dags för Stora visningsdagen. Välkommen till vår visningslägenhet i Dalénum på Lidingö! 

  Strålande utsikter på hemmaplan

  Samtliga lägenheter förses med minst en balkong eller uteplats, vilka utformas på ett sätt som tillvaratar alla möjligheter att njuta av utsikten över Stockholms inlopp och Djurgården.

   Läs mer om bostäderna

  Vårt trygghetspaket

  Det är enkelt och tryggt att köpa en ny bostad av oss. Vi guidar dig hela vägen, från visning till inflyttning. Och visste du att det i JMs trygghetspaket ingår både dubbelt boendekostnadsskydd samt tillträdesskydd?

   Läs mer om JMs Trygghetspaket

  Kajtorget är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

   Läs mer om JMs lågenergihus

  Bostadsbutiken Stureplan

  Besöksadress:
  Stureplan 19, Stockholm
  Telefon 08-782 11 11
  E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

  Öppettider:
  Måndag-fredag 10-18
  Lördag 12-16

  #Dalenum

  Jämför bostäder