Till salu 5 lediga bostäder

Lidingö / Dalénum

Kajtorget 1 Dalénum

Svårslagen vattenvy vid kajen

Med sitt enastående vattenläge är det inte svårt att förstå varför intresset för bostäderna i Kajtorget är stort. Här blir vida vattenvyer, kajpromenad och torgliv en självklar del av din nya hemadress.

I Kajtorgets 141 lägenheter ska det vara lätt att hitta hem för singelhushåll likväl som för storfamiljer. Därför planerar vi lägenheter som rymmer allt från ett till sex rum och kök, där samtliga förses med minst en balkong eller uteplats. Bostäderna i kvarteret kommer att säljas i tre etapper, där 65 lägenheter ingår i den första.

En gård som rymmer sittbänkar, hängmattor, grönytor och lekmöjligheter för barnen blir en naturlig mötesplats och kvarterets hjärta. Från gården är det bara några få trappsteg ner till den nyanlagda kajpromenaden. I grannkvarteret Kajhusen planeras också för lokaler med möjlighet till bistroverksamhet, som på den soliga kajkanten har stor potential att bli en favorit för såväl boende som tillfälliga besökare.

Situationsplan

Kolla restider

  Sjönära läge

  Dalénum växer fram som en levande stadsdel med bostäder, arbetsplatser, träffpunkter och nya rekreationsområden. Läget i söder och närheten till vattnet i kombination med en genuin industrihistoria, gör Dalénum till ett område med osedvanligt goda förutsättningar.

  Läs mer om Dalénum
  13

  torsdag

  oktober

  2016

  Idétävlingen är avgjord

  Juryn i idétävlingen är överens om vilket förslag som ska stå till grund för höghuset intill kajen samt ett lägre hus intill Agaparken. Och vinnaren är... 

  Strålande utsikter på hemmaplan

  Samtliga lägenheter förses med minst en balkong eller uteplats, vilka utformas på ett sätt som tillvaratar alla möjligheter att njuta av utsikten över Stockholms inlopp och Djurgården.

  Läs mer om bostäderna

  Kajtorget är ett energiklassat lågenergihus

  I våra lågenergihus har vi bra isolerade väggar och fönster, individuell varmvattenmätning och värmeåtervinning. Lågenergihuset innebär kapade värmekostnader och därmed minskade koldioxidutsläpp. Det här huset är dessutom energiklassat vilket gör att du kan se vilken klimatpåverkan huset har. En energisnål bostad är billigare i drift och bättre för miljön.

  Energiklassen i det här huset är C och är baserad på en beräknad energianvändning.

  JMs energiklassning baseras på Svensk Standard SS-24300 samt "Riktlinjer för Energiklassning av Bostäder”.

  Läs mer om JMs lågenergihus

  Jämför bostäder