JM does not take responsibility for the translation
/ 6

Stockholm / Dalénum

Parkhuset Till salu : Se lediga bostäder

 • Kommun: Lidingö
 • Område: Dalénum
 • Pris: 3 325 000 - 8 975 000 kr
 • Avgift: 3 710 - 7 620 kr
  Exkluderat varmvatten
  Inkluderat triple play
 • Antal rum: 2 - 5
 • Boarea: 51 - 143 kvm
 • Boendeform: Lägenhet
 • Upplåtelseform: Bostadsrätt
 • Status: Till salu
 • Tillträde: Kvartal 1, 2020 - Kvartal 2, 2020 (Preliminärt)
 • Energiklass: B 57 kwh/kvm, år
 • Bostäder: 47

Öppet hus

I sommar har vi öppet varje torsdag klockan 11-12 i vår visningslägenhet på Agavägen 80, Dalénum. Välkommen hit eller besök bostadsbutikerna för att få veta mer om våra projekt.

Med rejäla balkonger, uteplatser och terrasser som vetter mot parken ligger Parkhuset i ett av Dalénums grönaste lägen. I fin förpackning av Wingårdh arkitektkontor erbjuder flera av lägenheterna flexibla planlösningar som gör att du kan välja mellan större ytor eller fler rum.

Parkhuset erbjuder stora, luftiga lägenheter med kvarterskänsla i ett av Lidingös vackraste natur- och vattennära läge. Det åtta våningar höga lamellhuset byggs längs med parken, med våningsplan etappvis i nivåer. Flera av de större lägenheterna har alternativa planlösningar. Totalt får Parkhuset 47 bostäder som fördelas på två trapphus.

Arkitekturen är signerad Wingårdh arkitektkontor och tegelfasaderna med sin färg avslöjar att lamellhuset vid parken är ett syskon till det högre grannhuset Fyrtornet närmast kajen, som tillhör samma brf.

Goda kommunikationer

Med Parkhusets läge i Dalénum följer goda kommunikationer. För den bilburna tar det en kvart till Östermalm och knappt 20 minuter till Stockholm city. Tack vare Lidingöbanans hållplats kommer du till Ropsten på åtta minuter. På bara andra sidan parken ligger Larsberg brygga där SL:s pendelbåtar stannar för dig som väljer sjövägen till Nacka eller Nybrokajen.

 • Planerat

 • VIP-försäljning

 • Bearbetning VIP

 • Säljstart

 • Byggstart

 • Inredningsval

 • Tillträde

Bostäder i Parkhuset

 • Till salu

 • Reserverad

 • Bokad


Hittade inga bostäder till försäljning med dessa kriterier

Välkommen till kvarteret Parkhuset på Dalénum, Lidingö. Det åtta våningar höga lamellhuset byggs längs med parken, med våningsplan etappvis i nivåer. (visionsbild)
I samma brf ingår även höghuset Fyrtornet. De båda husen är ritade av Wingårdh arkitektkontor. (visionsbild)
Varje inslag i din nya lägenhet har valts ut noga av våra inredare som dessutom vägleder dig genom hela inredningsprocessen. (visionsbild)
Det öppna förhållandet mellan kök och vardagsrum ger sociala ytor. (visionsbild)
Tack vare tvättmaskin, torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och vår torkställning John blir badrummet som en egen tvättstuga. (visionsbild)
I det industrihistoriska området Dalénum finns service, butiker och restauranger.
I parken ligger Restaurang Villan med anor från 50-talet, just nu i regi av Östermalmshallens Lisa Elmqvist.
Kommunikationerna här är goda. Med Lidingöbanan kommer du snabbt till Ropsten för vidare färd med tunnelbanans röda linje.
Du kan även välja att åka båt, SjöVägen går från Dalénum in till Nacka och city.
I parken intil vattnet bygger vi kvarteret Parkhuset, där även höghuset Fyrtornet ingår.
Situationsplan

Illustrationer och 3D-bilder är visionsbilder som kan avvika från verkligheten.

På ena sidan etablerat kvartersliv med stadsmässiga bostadskvarter. På andra sidan ett av Dalénums större grönområden. Av samma anledning får det åtta våningar höga lamellhuset våningsplan som trappas ned mot parken. I västerläget syns stora terrasser, balkonger och uteplatser som vetter mot grönskan, vattnet och kvällssolen. I samma brf ingår även höghuset Fyrtornet.

Lägenheterna om två till fem rum och kök mäter från 51 till hela 143 kvadratmeter. Alla bostäder har en rejäl balkong, uteplats eller terrass som är från 8 till 32 kvadratmeter. Vissa lägenheter har även balkong i österläge. Totalt får Parkhuset 47 lägenheter fördelat på två trapphus.

Arkitektur av Wingårdhs

Med sitt skiffrade tegel får Parkhuset i sig ett stadsmässigt utseende med gedigna fasader. Arkitekturen är signerad erkända och prisbelönta Wingårdh arkitektkontor. Utseendet avslöjar att lamellhuset är ett syskon till det högre grannhuset Fyrtornet närmast kajen.

 Se balkongutsikterna

Flexibla planlösningar

Flera av de större lägenheterna erbjuder alternativa planlösningar. Bland annat kan vissa treor göras om till fyror, och vissa fyror göras om till treor. Det betyder att du i flera fall kan prioritera större ytor eller fler rum genom att lägga till eller ta bort väggar i planritningen när du köper din lägenhet.

Garage med goda parkeringsmöjligheter

Under huset finns garage för bilar. Parkeringsmöjligheterna är goda då parkeringsplatser även finns i en av de intilliggande byggnaderna samt utomhus. Parkeringsplatser som erbjuder laddningsstolpe finns även för elbil.

Det märks redan i hallen, där ett stilfullt, mörkgrått klinkergolv möter dig vid entrédörren. Längre in i lägenheten löper trestavsparketten vidare in i vardagsrum, kök och sovrum. Tak, väggar och dörrar går i vitt i alla rummen. Under fönstren syns fönsterbänkar i grå kalksten. Färgskalan i den fasta inredningen kontrasterar mot väggar och golv vilket låter dina favoritmöbler och personliga detaljer att ta extra plats i rummet.

Moderna kök för matlagning

Det öppna förhållandet mellan kök och vardagsrum ger sociala ytor. På samma gång ser kökens utrustning, material och goda förvaring till att det här är bostäder som välkomnar bjudmiddagar. Ugn och mikro i högskåp samt induktionshäll är självklar standard. Likaså integrerad diskmaskin samt kyl och frys i rostfritt. Luckorna går i mörkgrått medan bänkskivan ger en kontrast i svart som lyses upp av en LED-list under skåpen. Bakom löper stänkskydd i vitt kakel som skyddar både mot diskvatten och puttrande grytor.

Tilltaget för förvaring

God förvaring kännetecknar JMs bostäder och Fyrtornet är inget undantag. Vi vet nämligen hur mycket tilltagna förvaringsmöjligheter betyder i lägenhetsliv. I Fyrtornet har vissa av lägenheterna klädkammare medan andra får skjutdörrsgarderob med flexibel inredning eller garderober som standard. Vad som ingår i din lägenhet framgår av planritningen.

Badrum med takdusch och tvättstuga

Med spotlights i taket och takdusch bakom dörrar av klarglas som standard. Även här är färgsättningen ljus med vit kommod, handfat och toalettstol i vitt porslin samt blankt, vitt kakel på väggarna. På golvet ligger mörkgrått kakel. Tack vare tvättmaskin, torktumlare (kombimaskin i de mindre lägenheterna) och vår torkställning John, med över tio meters upphängningsmöjligheter, blir badrummet din egna tvättstuga. En bänkskiva med överskåp ser dessutom till att förvaringsmöjligheterna är goda, vare sig det gäller tvättmedel eller hygienartiklar.

Kvalitativa tillval

När du köper en lägenhet från JM kan du räkna med att få en bostad som håller under lång tid. Det är vad kvaliteten, de hållbara naturmaterialen och de traditionella formerna som grundinredningen står för. På samma gång vill vi ge dig möjligheten att byta ut detaljer i den fasta inredningen. Det är därför som våra inredare valt ut lika kvalitativa alternativ som du kan göra som tillval. En del av tillvalen är till och med kostnadsfria.

 Läs mer om JMs inredningsval

Om området

Dalénum på Lidingö

I det tidigare AGA-området på Lidingö växer ett helt nytt bostadsområde fram, Dalénum. Här planerar JM att uppföra drygt 1000 nya bostäder. Området Dalénum beräknas färdigställt år 2020.

 Läs mer

Trygghetspaketet

Dubbel boendekostnadsskydd, tillträdesskydd och trygg förening.

 Läs mer

Bostadsbutiken Stureplan

Besöksadress:
Stureplan 19, Stockholm
Telefon 08-782 11 11
E-post bostadsbutiken.stockholm@jm.se

Öppettider:
Måndag-fredag 10-18
Lördag 12-16

Bostadsbutiken Liljeholmskajen

Besöksadress:
Sjöviksvägen 26, Liljeholmen
Telefon 08 782 14 22
E-post bostadsbutiken.liljeholmen@jm.se

Öppettider:
Tisdag–torsdag kl 14–18
Fredag kl 12–16
Söndag kl 12–16

Bostadsbutiken Älvsjö

Besöksadress:
Kabelverksgatan 5, Älvsjö
Telefon 020 57 00 57
E-post bostadsbutiken.alvsjo@jm.se 

Öppettider:
Tisdag och torsdag kl 12-18
Söndag 12-16

Jämför bostäder